Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hayırlı günler yeni bakabildim gruba
Açıkçası ben grubun biraz daha aktif ve kişilerin biraz daha hirslanmasi adına birseyler yapılmasından yanayım
Söyleki kaptanımız Chocolita 'nin yoğunluğu var bu aralar anladığım kadarıyla görünürde 2 takim şeklinde yarışıyor gibi dursakta aslında herkes bireysel takılıyor gibi görünüyor yani menü atıp çıkıyoruz kast ettiğim boş sohbet edelim değilde biraz karşı takımı kızdırmak iddalasmak kendi takım arkadaşlarımızın da menülerini takip edip gerekiyorsa uyarıda bulunup birbirimizi motive etmek ana Kaptanlar yine kalıp haftalık kaptanlarin bu şekilde motive etmesi keyifli olabilir mi?
Çıkan sonuca göre bakalim hayırlısı olsun

Hayırlı günler Sonuç tam olarak yarı yarıya Ne yapabiliriz düşünüyoruz

Evet şu an herkes bireysel aslında. Grup olmamızın sebebi her gruptan Yıldız çıkarıp yarın olacağı gibi kimin kazandığını belirlemek. Yoksa Gruplar arası çok bir mücadelemiz yok. Kazanan Grup egzersiz cezasından indirim alıyor, üst üste alırsa uyarı sildiriyor. Gücünü o şekilde kanıtlamış oluyor.

Esas Kaptanlar yine kalacak ama, Grup kaptanı menüleri takip etsin gerekirse uyarı da bulunsun vs olunca esas kaptanla Görev paylaşımıdır. Grup kaptanının sorumluluğu olmuş olur. Ben tekrar gelip x grubun kaptanının grup arkadaşı menü göndermiş mi diyet dışı beslenmiş mi bakma ihtiyacı duyacaksam o zaman buna grup kaptanlığı değil de motive için koçluk diyebiliriz

Grup yıldızı takımın koçu olsun, sadece destek ve motive de bulunsun, ama menüleri görev bilinciyle takip etmesin derseniz, öyle yaparız bu çok kolay olur. Kaptan yine benimdir. Ama bu da grubu ne kadar hareketlendirir onu bilemiyorum

Kendi adıma ben hepsine uyarım ama diğerleri ister mi istemez mi onu bilemiyorum menü takibi vs bisey değil aslında çünkü 2 gruba ayrılıyoruz yani kişi sayısı olarak çok kalabalık olmuyor o yüzden kendi adıma zorlamaz beni ama diğerlerinin ne diyeceği önemli işte ben kendi haftamda yaparim benlik sıkıntı yok kaptanım

Denp arkadaşıma katılıyorum. Ortalama 7/8 kişiyi takip etmek, zor olmasa gerek. Motivasyon, koçluk ya da grup kaptanı grubu aktif tutup farkındalık yaratabilir. Bu aktiflik örnek olma durumu o kişiyi de ekstradan motive edecek diye düşünüyorum.
Bence denenebilir. Ne kaybederiz ki?

Hatta şimdiki durumda grupları ikiye ayırmanın bile bir mantığı yok. Kim kimin takımında bilmiyoruz ki bir görev gibi menümüzü çıkıp gidiyoruz. Ortak yaptığımız başka hiç bir paylaşım yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…