Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet haklısın aslında ama bir anda kesip nefsimi kıtlık psikolojisine sokmayim dedim. Özellikle beyaz ekmek aman Allahım ye ye doymuyorsun bide hep açsın. Zamanla azalır ekmek .

Yalnız ben de tartı fotoğrafı atmamışım herkesten çok özür diliyorum
sabah 63,60ti şimdi yine güncel olarak fotoğraf atarım eve geçtiğim gibi
Bundan sonra da pazartesi sabahı paylaşırım

Evet haklısın aslında ama bir anda kesip nefsimi kıtlık psikolojisine sokmayim dedim. Özellikle beyaz ekmek aman Allahım ye ye doymuyorsun bide hep açsın. Zamanla azalır ekmek .
Beyaz ekmeğin işlevi bu zaten cabuk aciktirmak diyetisyen bana demişti ki aslında beyaz ekmek ve tam buğday ekmeğin kalorisi aynı sadece biri daha uzun süre tok tutuyor beyaz ekmek kan şekerini cabuk yukseltiyirmus dolasiylada daha çok aciktiruyir

Kesinlikle haklısın beyaz ekmek konusunda

Bugünki menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış ekmek, 1 t.k tereyağ-bal, 1 parça peynir, salatalık, zeytin

Ara öğün 2 incir

Akşam da 5 adet ızgara köfte, fırında patetes, ayran

Birazdan pilates dersime gideceğim 1 saat de pilates

Yokluğumda neler olup bitti okuyacağım birazdan. Evdeyim, dinleniyorum. Fazlasıyla yorulmuşum bu birkaç günde. Umarım herkes iyidir ve her şey istediğiniz gibi gidiyordur.

Bu süreçte menü paylaşımı falan yapamadığım için tekrar kusura bakmayın. Sonuçta bir sorumluluğum vardı sizlere karşı.
Daha güzel günler yasayalım inşallah.

Artecim ayrıca yazdım ama sen görmezsin tekrar başınız sagolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm gerçekten içimde hissetim acısını.
İstersen dua topigi açıp okuyabiliriz ne dersen okuruz.
Babacigina kalıcı şifalar dilerim.
Sen topigi diyeti düşünme yeter ki sağlıklı olalım gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…