- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Yok hic iyi degil tavsiye etmem bütün herseye ben koşturuyorumKeşke benim eşimde şehir dışında çalışsa 3 saat dükkana gidip geliyo oda akşam yemeği zamanı
Kilo veremezsen onun yüzünden
Tıkladım dedim ya
Sende ultra kalori harciyon ama maşallah maşallahBak biz aynı evde olunca kilo vermedim zannetmis
Ayy tamam sen sus adama bilencem şimdi senin yüzünden
Bu hafta full by geçtik haftaya inşallah hep nazar hep nazarSende ultra kalori harciyon ama maşallah maşallah
Yok o nazar değil isalBu hafta full by geçtik haftaya inşallah hep nazar hep nazar
Evet haklısın aslında ama bir anda kesip nefsimi kıtlık psikolojisine sokmayim dedim. Özellikle beyaz ekmek aman Allahım ye ye doymuyorsun bide hep açsın. Zamanla azalır ekmek .Tamam ben işaretledim seni
2-3 güne adapte olursun zaten.
Ekmek ne kadar yersek illaki açıkıyoruz ben geçen hafta akşamları bir kez bir dilim ekmek yedim sanki acıkma durumum hep aynı ister 5 dilim ye ister yeme aynı derecede
Beyaz ekmeğin işlevi bu zaten cabuk aciktirmakEvet haklısın aslında ama bir anda kesip nefsimi kıtlık psikolojisine sokmayim dedim. Özellikle beyaz ekmek aman Allahım ye ye doymuyorsun bide hep açsın. Zamanla azalır ekmek .
Kesinlikle haklısın beyaz ekmek konusundaBeyaz ekmeğin işlevi bu zaten cabuk aciktirmakdiyetisyen bana demişti ki aslında beyaz ekmek ve tam buğday ekmeğin kalorisi aynı sadece biri daha uzun süre tok tutuyor beyaz ekmek kan şekerini cabuk yukseltiyirmus dolasiylada daha çok aciktiruyir
Artecim ayrıca yazdım ama sen görmezsin tekrar başınız sagolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm gerçekten içimde hissetim acısını.Yokluğumda neler olup bitti okuyacağım birazdan. Evdeyim, dinleniyorum. Fazlasıyla yorulmuşum bu birkaç günde. Umarım herkes iyidir ve her şey istediğiniz gibi gidiyordur.
Bu süreçte menü paylaşımı falan yapamadığım için tekrar kusura bakmayın. Sonuçta bir sorumluluğum vardı sizlere karşı.
Daha güzel günler yasayalım inşallah.
Başınız sağolsunAllah razı olsun kızlar. Sağ olun.
Maviler kırmızılar mi yapsak masterchef gibiBizim grubun adı belli
Birinci cikartamazsaniz çok pis kavga ederim haberiniz olsun takımını toplasucculentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu haftayürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam
İşte buu beesucculentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu haftayürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam
O iş bizde merak etme uçacağızBirinci cikartamazsaniz çok pis kavga ederim haberiniz olsun takımını topla