Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

S succulentt H Hufezaa baltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16

Sevgili takım arkadaşlarım mükemmel bir hafta bizi bekliyor. Sizden ufak bir kaç ricam olacak.
Öncelikle menülere birbirimizi de etiketleyelim böylece her akşam menülerimizi yorumlar ve daha iyi hale getiririz. Rica ediyorum bu hafta eve pişirdim yedim, kaynanam yaptı yedim gibi bahanelerle buraya menü yazmayın. Kaçamak yaptım tek öğün yiyorum gibi şeyler yapıp beni üzmeyin. Dengeli düzenli bir şekilde gidelim. Lütfen en az 40 dk tempolu yürüyüş veya leslie gibi sporları en az 30 dk olacak şekilde yapalım. Suyu, yeşil çayı ve akşamları 1 fincan kiraz sapı çayını ihmal etmeyelim. Bize güveniyorum.

Birinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.
Ben ikinci grubun sonuncusu muyum şimdi.

Sayacli ipte mi varmış dur azcik yeni oturdum atlaya dur geliyom
Tabiiii eski takımdakiler hatırlar belki gaza geldikçe hani benim sayaçlı ipim derdim hey gidi günler hey bin üzeri ip atlardım şimdi cesaret edemiyorum dizlerimden ötürü Leslie ile bi giriş yapayım iyisi mi
UcanSupurge 3. Takım biz miyiz? Yeni geldim işten bulamıyorum takımları yaa çok geçmiş var aynı grupta mıyız noluyooo
İlk sayfada baci
Vay vay tamam sizde ödem neyin kalmadığına göre 1-0 öndeyiz
Kim o nescafeci furrrurumm yemin içerim çık ortaya kendini ifşa et ve tövbe et bre mübarek

succulentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu hafta yürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam
Amannn tutmayın bizi supurgemle aynı gruptaymisim. Yarın sabah Leslie ile giriş yapalım supurgem
Bende biliyordum unuttum ucansupurge ucmelekannesi ayni takimdaydik bende kaptan yardimcilarindandim hey gidi günler hey
Yaa o zamanlar bı ayrı güzeldi tam takım ruhu farklı bir motivasyondu.
Tamamdır takimdaşim bu hafta güzel kilolar gitcek eminim.

Sabah ezanını müteakiben inşallah tembellik edip geri uyumazsam yapalım kanks uyursam da okuldan gelince artık

Ah be kuzum basin sagolsun

Ahahahhahahahah

Merhaba Cemoos
(25.09.2023, Pazartesi)
*Sabah 1 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Öğlen 1 yeşil elma yedim.
*Gün içinde 2 fincan yeşil çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
*Akşam 3 yumurtadan omlet ile günü kapatacağım. Akşam yemeğim geçe kaldı bugün.
*2 lt. su içtim. Gece yatana kadar 3 lt. yaparım.
*Yemekten sonra 20 dak. egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar diliyorum.

Birinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.
Ben ikinci grubun sonuncusu muyum şimdi.
İlk sayfada grup üyeleri yüzdelere göre sıralandı. Sen 3. Siradasin
Şimdi tam anlayamadigim için soruyorum kusura bakmayın grupların bı kaptanı başı yok anladigim kadarıyla. Herkes grubundaki kişileri takip ediyor ve uyarıyor doğrumu anladım
Aynen öyle herkes birbirine sahip çıkıyor zaten çok sıkı bir denetim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…