Ben hepinizi uyarıyorum kavga ediyorum başınızda bekliyorum yetmiyorsam söyleyinŞimdi tam anlayamadigim için soruyorum kusura bakmayın grupların bı kaptanı başı yok anladigim kadarıyla. Herkes grubundaki kişileri takip ediyor ve uyarıyor doğrumu anladım
Ben o grubu da listeye ekledim ama ha 14 kişi ha 21 kişiCemoos herkes o kadar aktif olup peşine düşebilir mi bilmiyorum ama istersen 3 grubunda 3 kaptanı olabilir. Menüleri bildirimleri kontrol edip tik atabilir. Senin yükün de azalmış olur. Ama işte kaptanı da uyarmamak lazım güzelce takip edebilmeli
Zor verirsin sen o zaman o kiloları şişko mu kalcan başımıza su iç suKiaaaz menumu yaziyorum sabah menemen cay. Ogleden sonra biraz havuc kemirdim. Aksam 1 buyuk dilim firin mucver cacik salata. 5 kdan fazla adim. Abi ben su icemiyorum. Hep cay iciyorum. Sudan nefret ediyorum ya
Valla yapardim normalde ama bu hafta gercekten cok yogun olucam tasinma yuzunden. Yaparim desem yalan yaniCemoos herkes o kadar aktif olup peşine düşebilir mi bilmiyorum ama istersen 3 grubunda 3 kaptanı olabilir. Menüleri bildirimleri kontrol edip tik atabilir. Senin yükün de azalmış olur. Ama işte kaptanı da uyarmamak lazım güzelce takip edebilmeli
Benim çocuğum var yazdığım listeyi bile bi daha bulamamBen o grubu da listeye ekledim ama ha 14 kişi ha 21 kişi
Bir yardimci mi bulsak mesela ben cuma anneme gidicem pazar gece ancak gelirim.
O zaman o kontrol eder.
Sen bir grutasin liste kilo takip ediyorsun ben bir gruptayim.
Üçüncü grupta müsait olan çocuğu olmayan ıssız biri varsa olur
Sise yapayim kendime napayimZor verirsin sen o zaman o kiloları şişko mu kalcan başımıza su iç su
Bende 500 ml şişeler var.Sise yapayim kendime napayim
3. Grup üyeleriBen o grubu da listeye ekledim ama ha 14 kişi ha 21 kişi
Bir yardimci mi bulsak mesela ben cuma anneme gidicem pazar gece ancak gelirim.
O zaman o kontrol eder.
Sen bir grutasin liste kilo takip ediyorsun ben bir gruptayim.
Üçüncü grupta müsait olan çocuğu olmayan ıssız biri varsa olur
Herzaman bacimBirbirimize sahap çıkacaz bacım birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için
Yapiyoruz yapacağız kesin yapmalıyız hadi hareketSabah ezanını müteakiben inşallah tembellik edip geri uyumazsam yapalım kanksuyursam da okuldan gelince artık
Oh ohh daha ne olsun tamda istediğim disiplin. Kurallar ve disiplin süper gorunuyor. Ama bu sabah katıldım ya işleyişi öğrenmek için sordumBen hepinizi uyarıyorum kavga ediyorum başınızda bekliyorum yetmiyorsam söyleyin
Offf adıma dibim düştü süpersin canim.S succulentt H Hufezaabaltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16
Cemoos
Sabah
1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 1 hindi füme 4 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 americano 1 fincan yeşil çay
Öğle ton balıklı salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 top sade dondurma
Ara 1 elma
Su 2.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3307275
Ben hazırım3. Takım üyeleri
S succulentt H Hufezaa L LADY VEGAbaltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16
Takımınıza sahip çıkın kızlar
Haftaya pazartesi dizinde yuzdelerle yarışınız başlıyor.
Grubunuzdan birinci çıkacak.
Birbirinizi motive edin menü ve egzersiz listelerini unutmayın.
Sonra lady çok pis kavga eder bak söylüyorum.
Neskafe içen bu grupta icmesin benden demesi
Canım bende 3 çocuk var ikisi okullu kucuk 5 yaşında bide bu hafta adaptasyon sürecim benimde ilgilenemem ama daha sonraki zamanlarda zevkle yaparim3. Grup üyeleri
Ucmelekannesi S succulentt UcanSupurge H Hufezaa L LADY VEGA baltasar yalnizkus16
Ben her gün düzenli bakabilirim diyen var mı? Sadece kendi grubunuza bakacaksiniz. Menü su ve egzersiz bildirimi. Not alıp kim yapmış kim yapmamış bakılacak.
Seninde eline sağlık canım benim
Sağol bebişim
Adım yarışı da olur çok da eğlenceli olurİlerleyen zamanlarda detoks yarışmaları falan yapsak ne güzel olur