Tabii tabiiii farkındaysan birinci en iyi en mükemmel benim ve benim takımımO iş bizde merak etme uçacağızİlk haftadan ödem mödem yapacağız bir şeyler
Bizde armut toplamiycazO iş bizde merak etme uçacağızİlk haftadan ödem mödem yapacağız bir şeyler
Başınız sagolsun mekani cennet olsun ışıklar içinde uyusunAllah razı olsun kızlar. Sağ olun.
Yıllarca takımlarda yer alınca mesleki deformasyon olmuş olabilirİşte buu beearadığım çekişme yanliz hızlı girdin dostum korkutma benii
Yooo gayet formundasinYıllarca takımlarda yer alınca mesleki deformasyon olmuş olabilir
Biz listeye girene kadardı oTabii tabiiii farkındaysan birinci en iyi en mükemmel benim ve benim takımım
İnşallahBizde armut toplamiycaz
Bizim yanyana değil karşı karşıya durmamız gerekiyormuş kızBiz listeye girene kadardı o
Öyle bir şey yok
İnşallah
Allahım o spor ne bizim grupta da değilsinMenum
Sabah
Lor peynirli omlet domates salatalık biber yesillik 1dilim ekmek
Öğlen 1 kase corba yogurt
Ara sade Türk kahvesi cig badem
Akşam taze fasulye bir tabak
7 kasik bulgur pilavı
Spor
30dk leslie
100 yarım mekik
30 kalca hareketi
30 alt karın hareketi
50sn plank
Cemoos
Çok pis gaza geldim nerde benim sayaçlı ipimBizim yanyana değil karşı karşıya durmamız gerekiyormuş kızgözüm üstünde süpürge yardır da görelim
Sayacli ipte mi varmışÇok pis gaza geldim nerde benim sayaçlı ipim
Ben aldım canım 2 yasin. Ama regl bitince okuyacağımArkadaşlar şimdiden haber vereyim.
Yarın annemin 40 i gündüz hayrı yapılacak.
Akşam okuması olacak.
Yarın görevlerimi tamamlayamayabilirim.
Bir de müsait olan varsa yasin okuyabilir mi?
Pare sagolsun konu açtı. 41 e tamamlanamadı.
Tabii ki canım. Yasin okurum.Arkadaşlar şimdiden haber vereyim.
Yarın annemin 40 i gündüz hayrı yapılacak.
Akşam okuması olacak.
Yarın görevlerimi tamamlayamayabilirim.
Bir de müsait olan varsa yasin okuyabilir mi?
Pare sagolsun konu açtı. 41 e tamamlanamadı.
Allah razı olsun cemosum. Kızlara da öğretelim yeniden yapamayanlar icin, bundan sonra herkes pazartesi günü tartiyla beraber yüzdesini de göndersin. Tartı fotosuyla aynı mesajda olsun bu ki sonradan aramayalimKızlar bugün Cho çok hasta ben listeyi kağıda yazıp yüzdeleri cikartayim.
Buradan herkesi etiketlerim bu seferlik böyle yapalım.
Cho biraz iyileşsin listeyi kendi düzenler.
Zaten diyetteyiz hepimiz yarış da devam ediyor.
Menüleri unutmayin gece de onlari hallederim.
Birinciler belli zaten de takım yüzdeleri ne de bakalım