- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa heyecan bastı bana daHazirmisinnn cemooosss offf atlayasım ziplayasim geliyoo
Banada banadaa benim yag cok AllahtanYaaaa heyecan bastı bana da
Artık bir hafta korkudan bişey yiyemem
Almalısınn bu yarisi karşı takımdan birini alabilirsin takıma mesela cemosAyyy cok heyecanlandim
Bu işi bitmis say cemosun işini bitircem suan bu iş benim için kilo vermekten ötesine gectiiAlmalısınn bu yarisi karşı takımdan birini alabilirsin takıma mesela cemos
İş İş işBu işi bitmis say cemosun işini bitircem suan bu iş benim için kilo vermekten ötesine gectii
Birinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.Kızlar haftanın en çok kilo veren grubu 1. Grup yüzdeleri toplamı 12.571
accessdenied @sweetgirlcandy @Pembe Lotus @Tenceresiz kaldim anne delfinia @Brokilo ve ben
2. Grup yüzdeleri toplamı 11.291
Chocolita Berrfeelinda @Yadee @Artemissisipi @prensesss016 @yiitee Istenmeyentuyy
Haftanın birincisi
Tabii ki ben cemooss 3.957 yüzde
Berrfeelinda 2.78 yüzde.
Şimdi biz ikimiz bilir kişi ile rakibiz.
Bu hafta kim yüzdesi yüksek kilo verirse bir hafta ödül kazanıyor
Tabiiii eski takımdakiler hatırlar belki gaza geldikçe hani benim sayaçlı ipim derdim hey gidi günler hey bin üzeri ip atlardım şimdi cesaret edemiyorum dizlerimden ötürü Leslie ile bi giriş yapayım iyisi miSayacli ipte mi varmış dur azcik yeni oturdum atlaya dur geliyom
İlk sayfada baciUcanSupurge 3. Takım biz miyiz? Yeni geldim işten bulamıyorum takımları yaa çok geçmiş var aynı grupta mıyız noluyooo
Vay vay tamam sizde ödem neyin kalmadığına göre 1-0 öndeyizKızlar haftanın en çok kilo veren grubu 1. Grup yüzdeleri toplamı 12.571
accessdenied @sweetgirlcandy @Pembe Lotus @Tenceresiz kaldim anne delfinia @Brokilo ve ben
2. Grup yüzdeleri toplamı 11.291
Chocolita Berrfeelinda @Yadee @Artemissisipi @prensesss016 @yiitee Istenmeyentuyy
Haftanın birincisi
Tabii ki ben cemooss 3.957 yüzde
Berrfeelinda 2.78 yüzde.
Şimdi biz ikimiz bilir kişi ile rakibiz.
Bu hafta kim yüzdesi yüksek kilo verirse bir hafta ödül kazanıyor
Kim o nescafeci furrrurumm yemin içerim çık ortaya kendini ifşa et ve tövbe et bre mübarek3. Takım üyeleri
S succulentt H Hufezaa L LADY VEGA baltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16
Takımınıza sahip çıkın kızlar
Haftaya pazartesi dizinde yuzdelerle yarışınız başlıyor.
Grubunuzdan birinci çıkacak.
Birbirinizi motive edin menü ve egzersiz listelerini unutmayın.
Sonra lady çok pis kavga eder bak söylüyorum.
Neskafe içen bu grupta icmesin benden demesi
S succulentt H Hufezaa baltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16
Sevgili takım arkadaşlarım mükemmel bir hafta bizi bekliyor. Sizden ufak bir kaç ricam olacak.
Öncelikle menülere birbirimizi de etiketleyelim böylece her akşam menülerimizi yorumlar ve daha iyi hale getiririz. Rica ediyorum bu hafta eve pişirdim yedim, kaynanam yaptı yedim gibi bahanelerle buraya menü yazmayın. Kaçamak yaptım tek öğün yiyorum gibi şeyler yapıp beni üzmeyin. Dengeli düzenli bir şekilde gidelim. Lütfen en az 40 dk tempolu yürüyüş veya leslie gibi sporları en az 30 dk olacak şekilde yapalım. Suyu, yeşil çayı ve akşamları 1 fincan kiraz sapı çayını ihmal etmeyelim. Bize güveniyorum.
Amannn tutmayın bizi supurgemle aynı gruptaymisim. Yarın sabah Leslie ile giriş yapalım supurgemsucculentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu hafta yürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam
Yaa o zamanlar bı ayrı güzeldi tam takım ruhu farklı bir motivasyondu.Bende biliyordum unuttum ucansupurge ucmelekannesi ayni takimdaydik bende kaptan yardimcilarindandim hey gidi günler hey
Tamamdır takimdaşim bu hafta güzel kilolar gitcek eminim.S succulentt H Hufezaa baltasar Ucmelekannesi UcanSupurge yalnizkus16
Sevgili takım arkadaşlarım mükemmel bir hafta bizi bekliyor. Sizden ufak bir kaç ricam olacak.
Öncelikle menülere birbirimizi de etiketleyelim böylece her akşam menülerimizi yorumlar ve daha iyi hale getiririz. Rica ediyorum bu hafta eve pişirdim yedim, kaynanam yaptı yedim gibi bahanelerle buraya menü yazmayın. Kaçamak yaptım tek öğün yiyorum gibi şeyler yapıp beni üzmeyin. Dengeli düzenli bir şekilde gidelim. Lütfen en az 40 dk tempolu yürüyüş veya leslie gibi sporları en az 30 dk olacak şekilde yapalım. Suyu, yeşil çayı ve akşamları 1 fincan kiraz sapı çayını ihmal etmeyelim. Bize güveniyorum.
Birbirimize sahap çıkacaz bacım birimiz hepimiz , hepimiz birimiz içinŞimdi tam anlayamadigim için soruyorum kusura bakmayın grupların bı kaptanı başı yok anladigim kadarıyla. Herkes grubundaki kişileri takip ediyor ve uyarıyor doğrumu anladım
Sabah ezanını müteakiben inşallah tembellik edip geri uyumazsam yapalım kanks uyursam da okuldan gelince artıkAmannn tutmayın bizi supurgemle aynı gruptaymisim. Yarın sabah Leslie ile giriş yapalım supurgem
Yaa o zamanlar bı ayrı güzeldi tam takım ruhu farklı bir motivasyondu.
Tamamdır takimdaşim bu hafta güzel kilolar gitcek eminim.
Ah be kuzum basin sagolsunSağ ol Cemos. Bundan birkaç ay önce başka bir kuzenimi daha kaybetmiştim ve onun için dua topigi açtırmak aklıma gelmemişti. Şimdi haksızlık gibi düşünüyorum ya da sacmaliyorum bilmiyorum. Birer Fatiha okusanız hayra geçersiniz. Allah razı olsun.
Sağ olun.
Amin. Allah razı olsun.
AhahahhahahahahTabiiii eski takımdakiler hatırlar belki gaza geldikçe hani benim sayaçlı ipim derdim hey gidi günler hey bin üzeri ip atlardım şimdi cesaret edemiyorum dizlerimden ötürü Leslie ile bi giriş yapayım iyisi mi
İlk sayfada baci
Vay vay tamam sizde ödem neyin kalmadığına göre 1-0 öndeyiz
Kim o nescafeci furrrurumm yemin içerim çık ortaya kendini ifşa et ve tövbe et bre mübarek
Boyle bi Neriman Köksal vibe i aldim kendimdenAhahahhahahahah
succulentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu hafta yürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam
İlk sayfada grup üyeleri yüzdelere göre sıralandı. Sen 3. SiradasinBirinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.
Ben ikinci grubun sonuncusu muyum şimdi.
Aynen öyle herkes birbirine sahip çıkıyor zaten çok sıkı bir denetim varŞimdi tam anlayamadigim için soruyorum kusura bakmayın grupların bı kaptanı başı yok anladigim kadarıyla. Herkes grubundaki kişileri takip ediyor ve uyarıyor doğrumu anladım