Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

S succulentt H Hufezaa baltasar baltasar Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge yalnizkus16 yalnizkus16

Sevgili takım arkadaşlarım mükemmel bir hafta bizi bekliyor. Sizden ufak bir kaç ricam olacak.
Öncelikle menülere birbirimizi de etiketleyelim böylece her akşam menülerimizi yorumlar ve daha iyi hale getiririz. Rica ediyorum bu hafta eve pişirdim yedim, kaynanam yaptı yedim gibi bahanelerle buraya menü yazmayın. Kaçamak yaptım tek öğün yiyorum gibi şeyler yapıp beni üzmeyin. Dengeli düzenli bir şekilde gidelim. Lütfen en az 40 dk tempolu yürüyüş veya leslie gibi sporları en az 30 dk olacak şekilde yapalım. Suyu, yeşil çayı ve akşamları 1 fincan kiraz sapı çayını ihmal etmeyelim. Bize güveniyorum.

Kızlar haftanın en çok kilo veren grubu 1. Grup yüzdeleri toplamı 12.571
accessdenied accessdenied @sweetgirlcandy @Pembe Lotus @Tenceresiz kaldim anne delfinia delfinia @Brokilo ve ben 🧿
2. Grup yüzdeleri toplamı 11.291
Chocolita Chocolita Berrfeelinda Berrfeelinda @Yadee @Artemissisipi @prensesss016 @yiitee Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Haftanın birincisi
Tabii ki ben cemooss 💃 3.957 yüzde
Berrfeelinda Berrfeelinda 💃 2.78 yüzde.
Şimdi biz ikimiz bilir kişi ile rakibiz.
Bu hafta kim yüzdesi yüksek kilo verirse bir hafta ödül kazanıyor 😍
Birinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.🙄
Ben ikinci grubun sonuncusu muyum şimdi.

Sayacli ipte mi varmış 😂🤣 dur azcik yeni oturdum atlaya dur geliyom😂😂😂
Tabiiii eski takımdakiler hatırlar belki gaza geldikçe hani benim sayaçlı ipim derdim 🥹 hey gidi günler hey bin üzeri ip atlardım şimdi cesaret edemiyorum dizlerimden ötürü Leslie ile bi giriş yapayım iyisi mi
UcanSupurge UcanSupurge 3. Takım biz miyiz? Yeni geldim işten bulamıyorum takımları yaa çok geçmiş var 🤣 aynı grupta mıyız noluyooo
İlk sayfada baci
Kızlar haftanın en çok kilo veren grubu 1. Grup yüzdeleri toplamı 12.571
accessdenied accessdenied @sweetgirlcandy @Pembe Lotus @Tenceresiz kaldim anne delfinia delfinia @Brokilo ve ben 🧿
2. Grup yüzdeleri toplamı 11.291
Chocolita Chocolita Berrfeelinda Berrfeelinda @Yadee @Artemissisipi @prensesss016 @yiitee Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Haftanın birincisi
Tabii ki ben cemooss 💃 3.957 yüzde
Berrfeelinda Berrfeelinda 💃 2.78 yüzde.
Şimdi biz ikimiz bilir kişi ile rakibiz.
Bu hafta kim yüzdesi yüksek kilo verirse bir hafta ödül kazanıyor 😍
Vay vay tamam sizde ödem neyin kalmadığına göre 1-0 öndeyiz
3. Takım üyeleri
S succulentt H Hufezaa L LADY VEGA baltasar baltasar Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge yalnizkus16 yalnizkus16

Takımınıza sahip çıkın kızlar
Haftaya pazartesi dizinde yuzdelerle yarışınız başlıyor.
Grubunuzdan birinci çıkacak.
Birbirinizi motive edin menü ve egzersiz listelerini unutmayın.
Sonra lady çok pis kavga eder bak söylüyorum.
Neskafe içen bu grupta icmesin benden demesi 😂
Kim o nescafeci furrrurumm yemin içerim çık ortaya kendini ifşa et ve tövbe et bre mübarek

S succulentt H Hufezaa baltasar baltasar Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge yalnizkus16 yalnizkus16

Sevgili takım arkadaşlarım mükemmel bir hafta bizi bekliyor. Sizden ufak bir kaç ricam olacak.
Öncelikle menülere birbirimizi de etiketleyelim böylece her akşam menülerimizi yorumlar ve daha iyi hale getiririz. Rica ediyorum bu hafta eve pişirdim yedim, kaynanam yaptı yedim gibi bahanelerle buraya menü yazmayın. Kaçamak yaptım tek öğün yiyorum gibi şeyler yapıp beni üzmeyin. Dengeli düzenli bir şekilde gidelim. Lütfen en az 40 dk tempolu yürüyüş veya leslie gibi sporları en az 30 dk olacak şekilde yapalım. Suyu, yeşil çayı ve akşamları 1 fincan kiraz sapı çayını ihmal etmeyelim. Bize güveniyorum.
:KK9:

succulentaski succulentaski L LADY VEGA Ucmelekannesi Ucmelekannesi H Hufezaa baltasar baltasar yalnizkus16 yalnizkus16 3. Grup
Gençlerrrrr yardırıyor muyuz bu hafta 🤙 :halay::spor::KK6: yürüyüş , halay , ip , zumba , Leslie bam bam bam 💥
Amannn tutmayın bizi supurgemle aynı gruptaymisim. Yarın sabah Leslie ile giriş yapalım supurgem💃💃
Bende biliyordum unuttum ucansupurge ucmelekannesi ayni takimdaydik bende kaptan yardimcilarindandim hey gidi günler hey🙈
Yaa o zamanlar bı ayrı güzeldi tam takım ruhu farklı bir motivasyondu.

Tamamdır takimdaşim bu hafta güzel kilolar gitcek eminim.

Amannn tutmayın bizi supurgemle aynı gruptaymisim. Yarın sabah Leslie ile giriş yapalım supurgem💃💃

Yaa o zamanlar bı ayrı güzeldi tam takım ruhu farklı bir motivasyondu.

Tamamdır takimdaşim bu hafta güzel kilolar gitcek eminim.
Sabah ezanını müteakiben inşallah tembellik edip geri uyumazsam yapalım kanks:KK5: uyursam da okuldan gelince artık

Sağ ol Cemos. Bundan birkaç ay önce başka bir kuzenimi daha kaybetmiştim ve onun için dua topigi açtırmak aklıma gelmemişti. Şimdi haksızlık gibi düşünüyorum ya da sacmaliyorum bilmiyorum. Birer Fatiha okusanız hayra geçersiniz. Allah razı olsun.

Sağ olun.

Amin. Allah razı olsun.
Ah be kuzum basin sagolsun😔

Tabiiii eski takımdakiler hatırlar belki gaza geldikçe hani benim sayaçlı ipim derdim 🥹 hey gidi günler hey bin üzeri ip atlardım şimdi cesaret edemiyorum dizlerimden ötürü Leslie ile bi giriş yapayım iyisi mi

İlk sayfada baci

Vay vay tamam sizde ödem neyin kalmadığına göre 1-0 öndeyiz

Kim o nescafeci furrrurumm yemin içerim çık ortaya kendini ifşa et ve tövbe et bre mübarek
Ahahahhahahahah🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Merhaba Cemoos Cemoos
(25.09.2023, Pazartesi)
*Sabah 1 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Öğlen 1 yeşil elma yedim.
*Gün içinde 2 fincan yeşil çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
*Akşam 3 yumurtadan omlet ile günü kapatacağım. Akşam yemeğim geçe kaldı bugün.
*2 lt. su içtim. Gece yatana kadar 3 lt. yaparım.
*Yemekten sonra 20 dak. egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar diliyorum.🌺💐🌸

Birinci olanları en içten duygularımla tebrik ederim.🙄
Ben ikinci grubun sonuncusu muyum şimdi.
İlk sayfada grup üyeleri yüzdelere göre sıralandı. Sen 3. Siradasin 🤩
Şimdi tam anlayamadigim için soruyorum kusura bakmayın grupların bı kaptanı başı yok anladigim kadarıyla. Herkes grubundaki kişileri takip ediyor ve uyarıyor doğrumu anladım
Aynen öyle herkes birbirine sahip çıkıyor 😅 zaten çok sıkı bir denetim var

X