Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Aç karnına filtre kahve Metabolizmayı hızlandırır tok tutar zihni açar. Önceden bu alışkanlığım vardı. Önce sporumu yapardım sonra kahvemi içerdim en son da kahvaltımı yapardım

Kesinlikle .Su çok önemli
Mesela güzellik merkezlerinde bölgesel zayıflama yaptıklarında günlük 2.5 3 litre suyu içmek zorundasın. Çünkü cihazlarla parçalanan yağı atmanın tek yolu bu. Su içmezsen sonuç alamıyorsun. Egzersizde de aynı mantık. Tabi o kadar su bize fazla gelebilir. 12 bardak iyidir

Selamlar

Kahvaltı 15.00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, domates, 7zeytin, 1 kaşık az yağlı lor, 2 dilim çok tahıllı ekmek

Tek öğün yapacaktım ama pis boğazım durmadı☺
Akşam 19.00 3 dilim ev yapımı kek

Su 2.5 lt

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-22-48-52-293_com.mi.globalminusscreen.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar kızlar
Hurma diyetine biraz alıştım cumaya kadar yapıp cuma günü bırakacağım dayanabilirsem

Kahvaltı
7 hurma 1 kupa tarçınlı süt (normalde yoğurt ama soğuk soğuk boş mideyle canım istemedi)

Ara öğün
1 portakal
1 elma
1 latte şekersiz

Akşam yemeği
7 hurma
1 kase yoğurt nane kattım içine
Biraz zorluyor ama dayanmak zorundayım
Chocolita spora başlayacağım bir iyileseyim

Afiyet olsun Ekmekle ilgili kuralda değişiklik olduğu için ceza egzersizin yok canım. Bu menüyle doydun mu peki çok az görünüyor

Afiyet olsun canım
Ve diyet dışımız var. Keşke güzel bir akşam yemeği üstüne 1 küçük dilim olsaydı. Ama zaten adımla egzersizi tamamlamışsın. Bu yüzden ceza yok. Ama bu hafta 2. Diyet dışı gelirse 10.000 beklerim
Tabi canım yerleşince beklerim. Allah kolaylık versin

Tamam canım inşallah faydasını görürsün. Bayağı şok diyet çünkü. 3 gün yapsan yeterli olmaz mı?
Ben günlük egzersiz beklemiyorum. Ama düzenli olarak yapmakta fayda var. Yaptıkça da paylaşalım 🏋‍

Salı günü yatılı misafirim geliyormuş. Kaynım ve kızı. Eşime demişler ki Choco ya söyleme sürpriz olsun. Sürprize bakar mısınız iyi ki söyledi. Düşünsenize çat kapı geldiklerini kim bilir ne haldeyim. Yarın bir el daha temizliğe girişirim. Alışveriş yemek okul ödev. Hadi bakalım bana kolay gelsin
Hayırlı geceler kızlar

Kaynın ve kızı ne süprizi olacaklarmış sana? Eşine yapsalar neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…