TeşekkürlerKızlar evde spor yapanlara(lesslie gibi...) nacizane tavsiyem olacak .lütfen ayakkabısız yapmayın . Ben pandemi döneminde çoğu zaman çorapla spor yaptığım için ayaklarımda tendinit ve topuk dikeni oluştu. Tendinit onca tedaviye rağmen kronikleşti. Aman dikkat edin derim bu konuya. Ben çok çektim siz çekmeyin.
Ben olsam salata yanına bir de çorba eklerdim. Yoğurt. Şu an aç hissediyor musun? Alışmışım senin o dolu dolu menülerine. O zaman sanırım diyetisyenle ilerliyordun değil mi?Merhabalar,
Chocolita Bonus
3 Kasım, Pazar günü menüm:
Kahvaltı:
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*1 dilim ekmek
*2 çeri domates
Ara öğün:
*Türk kahvesi (1 küp şeker ile)
*8 çiğ badem
Akşam yemeği:
*Nohut salatası (İçine kornişon turşu, domates, kuru nane, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yeterince elma sirkesi ekledim. 1 adet haşlanmış nohut konservesi ile yaptım, 2 yemek tabağı miktarınca salata oldu.)
*1 kupa kış çayı
Eki Görüntüle 3498482
Akşam yemeği sonrası dışarı çıkabildim. Adımlarım 1922.
Su:1,5 lt. içebildim. Gün sonunda 2 lt.'ye tamamlarım.
İyi akşamlar.
Eki Görüntüle 3498496
İyi oldum sanmıştım ama kahvaltıdan sonra yine kendime gelemedim.
Kahvaltı: 2 adet az pişmiş sahanda yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 adet zeytin, salatalık, 2 kaşık fındık ezmesi ve 3 dilim ekmek.
Ara öğün: 1 adet muz
Akşam yemeği: 3-4 galeta ve yarım kase çorba
Su çok az içtim 1 litre bile değil. Yürüyüş vs hiç yapmadım hep yattım.
Chocolita
Bonus
Ben olsam salata yanına bir de çorba eklerdim. Yoğurt. Şu an aç hissediyor musun? Alışmışım senin o dolu dolu menülerine. O zaman sanırım diyetisyenle ilerliyordun değil mi?
Anladım canım. Afiyet olsun o zamanChocolita aslında durum şundan ibaret, evde su kalmamıştı , olsa idi yanına yayla çorbası yapacaktım. Akşam yemeği sonrası evin uzağındaki büyük markete arabayla gidip su, meyve, yumurta, v.b. gibi erzak alışverişimi anca yapabildim. Haftasonu ev işlerinden market alışverişi akşama kaldı.
Şu an açlık hissetmiyorum. Haşlanmış nohut salatası oldukça doyurucu oluyor. Yıllar evvel gittiğim bir diyetisyen bayan önermişti. Lif oranı yüksek, bitkisel bir protein olduğundan, köfte, et v.s. hazırlayamadığınız günlerde yiyebilirsiniz demişti.
Ben neden hiç su içmiyorum. 3 bardak içtim herhalde. Alarm kurayım diyorum saat başı haber versinİyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğlen közde patates 3 küçük boy yanına üzüm
Aksam ızgara tavuk salata bir dilim ekmek kavun
Türk kahvesi
Haşlanmış mısır yedim bı tane
Bugün bağ evindeydik açık hava yedirdi valla yazdan da kalma hava vardı dikkat ettim yine de suyumu içtimChocolita Bonus
Teşekkürler.Anladım canım. Afiyet olsun o zaman
Geçmiş olsun tantecim çok haklısın bunda. Bende leslie yaparken sıkıntı yaşamıştım. Ayağı desteklemek gerekiyorKızlar evde spor yapanlara(lesslie gibi...) nacizane tavsiyem olacak .lütfen ayakkabısız yapmayın . Ben pandemi döneminde çoğu zaman çorapla spor yaptığım için ayaklarımda tendinit ve topuk dikeni oluştu. Tendinit onca tedaviye rağmen kronikleşti. Aman dikkat edin derim bu konuya. Ben çok çektim siz çekmeyin.
Kaydettim bunu. Böyle yaptıkça paylaşırsan çok iyi olur. Kısa kısa oluyor benim bulduklarımBugünkü spor videolarımin linkini bırakayım incelemek isteyenler için
Oh afiyet olsun gönülcüm güzel görünüyor. Nohuta bir yükseldim şu an önce delfi sonra sen. Doyurucu da olur. Yarın alayım3 Kasım Menüsü
Sabah
1 ince dilim beyaz ekmek
Bir pasta tabağı omlet
2 3 Çatal melemen
2 Çatal peynir
Domates
3 Çatal helva
Öğlen
Düğüne gitmiştim 3 y.k kadar tavuklu pilav
1 bardak ayran
2 küçük diyet dışı tatlı
Akşam
3 y.k bulgur pilavı
5 6 y.k nohut yemeği
Yoğurt
Salata
1 bardak şalgam suyu
Akşam sade 1 çy. Bardağı çay
Su içemedim bugün çok az oldu
Bonus Chocolita
Teşekkür ederim canımOh afiyet olsun gönülcüm güzel görünüyor. Nohuta bir yükseldim şu an önce delfi sonra sen. Doyurucu da olur. Yarın alayım
Aslında hepimizin bir suluk bulundurması lazım ya.Su içmeye devam ediyorummm
Diyet için böyle açıp yemelik güzel olur. Bezelye havuç da eklenebilir. Balık yakışır mıTeşekkür ederim canımbugün dışarıdan geç gelince en pratik bu yemek geldi aklıma
Buzluğa ıslatıp koyuyorum kolay oluyor
Herkese iyi akşamlar, benim menüm de şöyle
Sabah sirkeli su
Büyük bir bardak filtre kahve ve kahvaltı yapana kadar bolca şu
Kahvaltı: 12.00
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 3-4 zeytin, 4 çatal kuymak ve 2 çay kaşığı kadar bal
Saat 15.30
Türk kahvesi, küçük parça diyet dışı
Akşam 18.30
Yoğurtlu meze ve salata
Akşam: çay ve bir kaç kuru kayısı
22.00' de maden suyu+ zencefil+ zerdeçal
Gün boyu 2 lt su
6000 adım