Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar,
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
3 Kasım, Pazar günü menüm:
Kahvaltı:
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*1 dilim ekmek
*2 çeri domates
Ara öğün:
*Türk kahvesi (1 küp şeker ile)
*8 çiğ badem
Akşam yemeği:
*Nohut salatası (İçine kornişon turşu, domates, kuru nane, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yeterince elma sirkesi ekledim. 1 adet haşlanmış nohut konservesi ile yaptım, 2 yemek tabağı miktarınca salata oldu.)
*1 kupa kış çayı
1000057962.jpg

Akşam yemeği sonrası dışarı çıkabildim. Adımlarım 1922.
Su:1,5 lt. içebildim. Gün sonunda 2 lt.'ye tamamlarım.
İyi akşamlar.🌸🌸
1000057963.jpg

İyi oldum sanmıştım ama kahvaltıdan sonra yine kendime gelemedim.

Kahvaltı: 2 adet az pişmiş sahanda yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 adet zeytin, salatalık, 2 kaşık fındık ezmesi ve 3 dilim ekmek.

Ara öğün: 1 adet muz

Akşam yemeği: 3-4 galeta ve yarım kase çorba

Su çok az içtim 1 litre bile değil. Yürüyüş vs hiç yapmadım hep yattım.

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Kızlar evde spor yapanlara(lesslie gibi...) nacizane tavsiyem olacak .lütfen ayakkabısız yapmayın . Ben pandemi döneminde çoğu zaman çorapla spor yaptığım için ayaklarımda tendinit ve topuk dikeni oluştu. Tendinit onca tedaviye rağmen kronikleşti. Aman dikkat edin derim bu konuya. Ben çok çektim siz çekmeyin.
Teşekkürler 💕:KK5:Evde spor yapacağım zaman ayakkabı ile spor yapmaya özen göstereyim Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise
Bende de topuk dikeni mevcut. Ağrısı kötü.

İyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğlen közde patates 3 küçük boy yanına üzüm
Aksam ızgara tavuk salata bir dilim ekmek kavun
Türk kahvesi
Haşlanmış mısır yedim bı tane
Bugün bağ evindeydik açık hava yedirdi valla yazdan da kalma hava vardı dikkat ettim yine de suyumu içtim Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Merhabalar,
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
3 Kasım, Pazar günü menüm:
Kahvaltı:
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*1 dilim ekmek
*2 çeri domates
Ara öğün:
*Türk kahvesi (1 küp şeker ile)
*8 çiğ badem
Akşam yemeği:
*Nohut salatası (İçine kornişon turşu, domates, kuru nane, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yeterince elma sirkesi ekledim. 1 adet haşlanmış nohut konservesi ile yaptım, 2 yemek tabağı miktarınca salata oldu.)
*1 kupa kış çayı
Eki Görüntüle 3498482
Akşam yemeği sonrası dışarı çıkabildim. Adımlarım 1922.
Su:1,5 lt. içebildim. Gün sonunda 2 lt.'ye tamamlarım.
İyi akşamlar.🌸🌸
Eki Görüntüle 3498496
Ben olsam salata yanına bir de çorba eklerdim. Yoğurt. Şu an aç hissediyor musun? Alışmışım senin o dolu dolu menülerine. O zaman sanırım diyetisyenle ilerliyordun değil mi?

İyi akşamlar
Benim tansiyonum mu çıktı ne olduysa yine başım tuttu. Limon suyu içtim bekliyorum

Sabah 2.5 yumurta
çeyrek peynir
1 domates
Yarım dilim ekmek

Akşam yarım tabak pilav
5-6 köfte
Bol salata

Egzersizim tamam
6.000 adımı rahat attım bugün. Yorucu gelmedi. 1.000 de evde atmışm

Eklentiler

• 1000004387.jpg
    1000004387.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 9
İyi oldum sanmıştım ama kahvaltıdan sonra yine kendime gelemedim.

Kahvaltı: 2 adet az pişmiş sahanda yumurta, 2 dilim peynir, 5-6 adet zeytin, salatalık, 2 kaşık fındık ezmesi ve 3 dilim ekmek.

Ara öğün: 1 adet muz

Akşam yemeği: 3-4 galeta ve yarım kase çorba

Su çok az içtim 1 litre bile değil. Yürüyüş vs hiç yapmadım hep yattım.

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus 🙏💐

Ben olsam salata yanına bir de çorba eklerdim. Yoğurt. Şu an aç hissediyor musun? Alışmışım senin o dolu dolu menülerine. O zaman sanırım diyetisyenle ilerliyordun değil mi?
Chocolita Chocolita aslında durum şundan ibaret, evde su kalmamıştı 🥲, olsa idi yanına yayla çorbası yapacaktım. Akşam yemeği sonrası evin uzağındaki büyük markete arabayla gidip su, meyve, yumurta, v.b. gibi erzak alışverişimi anca yapabildim. Haftasonu ev işlerinden market alışverişi akşama kaldı.
Şu an açlık hissetmiyorum. Haşlanmış nohut salatası oldukça doyurucu oluyor. Yıllar evvel gittiğim bir diyetisyen bayan önermişti. Lif oranı yüksek, bitkisel bir protein olduğundan, köfte, et v.s. hazırlayamadığınız günlerde yiyebilirsiniz demişti.
Ailem de şehir dışında şu an, tek kişi pratik şeyler hazırlıyorum, daha az yemeye çalışıyorum.

Chocolita Chocolita aslında durum şundan ibaret, evde su kalmamıştı 🥲, olsa idi yanına yayla çorbası yapacaktım. Akşam yemeği sonrası evin uzağındaki büyük markete arabayla gidip su, meyve, yumurta, v.b. gibi erzak alışverişimi anca yapabildim. Haftasonu ev işlerinden market alışverişi akşama kaldı.
Şu an açlık hissetmiyorum. Haşlanmış nohut salatası oldukça doyurucu oluyor. Yıllar evvel gittiğim bir diyetisyen bayan önermişti. Lif oranı yüksek, bitkisel bir protein olduğundan, köfte, et v.s. hazırlayamadığınız günlerde yiyebilirsiniz demişti.
Anladım canım. Afiyet olsun o zaman 🌸

İyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğlen közde patates 3 küçük boy yanına üzüm
Aksam ızgara tavuk salata bir dilim ekmek kavun
Türk kahvesi
Haşlanmış mısır yedim bı tane
Bugün bağ evindeydik açık hava yedirdi valla yazdan da kalma hava vardı dikkat ettim yine de suyumu içtim Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Ben neden hiç su içmiyorum. 3 bardak içtim herhalde. Alarm kurayım diyorum saat başı haber versin

Kızlar evde spor yapanlara(lesslie gibi...) nacizane tavsiyem olacak .lütfen ayakkabısız yapmayın . Ben pandemi döneminde çoğu zaman çorapla spor yaptığım için ayaklarımda tendinit ve topuk dikeni oluştu. Tendinit onca tedaviye rağmen kronikleşti. Aman dikkat edin derim bu konuya. Ben çok çektim siz çekmeyin.
Geçmiş olsun tantecim çok haklısın bunda. Bende leslie yaparken sıkıntı yaşamıştım. Ayağı desteklemek gerekiyor

3 Kasım Menüsü

Sabah
1 ince dilim beyaz ekmek
Bir pasta tabağı omlet
2 3 Çatal melemen
2 Çatal peynir
Domates
3 Çatal helva

Öğlen
Düğüne gitmiştim 3 y.k kadar tavuklu pilav
1 bardak ayran
2 küçük diyet dışı tatlı

Akşam
3 y.k bulgur pilavı
5 6 y.k nohut yemeği
Yoğurt
Salata
1 bardak şalgam suyu

Akşam sade 1 çy. Bardağı çay
Su içemedim bugün çok az oldu 😐

Bonus Bonus 🩷 Chocolita Chocolita 🩷

Eklentiler

• 20241103_193747.jpg
    20241103_193747.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 8
3 Kasım Menüsü

Sabah
1 ince dilim beyaz ekmek
Bir pasta tabağı omlet
2 3 Çatal melemen
2 Çatal peynir
Domates
3 Çatal helva

Öğlen
Düğüne gitmiştim 3 y.k kadar tavuklu pilav
1 bardak ayran
2 küçük diyet dışı tatlı

Akşam
3 y.k bulgur pilavı
5 6 y.k nohut yemeği
Yoğurt
Salata
1 bardak şalgam suyu

Akşam sade 1 çy. Bardağı çay
Su içemedim bugün çok az oldu 😐

Bonus Bonus 🩷 Chocolita Chocolita 🩷
Oh afiyet olsun gönülcüm güzel görünüyor. Nohuta bir yükseldim şu an önce delfi sonra sen. Doyurucu da olur. Yarın alayım

Herkese iyi akşamlar, benim menüm de şöyle
Sabah sirkeli su
Büyük bir bardak filtre kahve ve kahvaltı yapana kadar bolca şu
Kahvaltı: 12.00
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 3-4 zeytin, 4 çatal kuymak ve 2 çay kaşığı kadar bal
Saat 15.30
Türk kahvesi, küçük parça diyet dışı
Akşam 18.30
Yoğurtlu meze ve salata
Akşam: çay ve bir kaç kuru kayısı
22.00' de maden suyu+ zencefil+ zerdeçal
Gün boyu 2 lt su
6000 adım

Herkese iyi akşamlar, benim menüm de şöyle
Sabah sirkeli su
Büyük bir bardak filtre kahve ve kahvaltı yapana kadar bolca şu
Kahvaltı: 12.00
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 3-4 zeytin, 4 çatal kuymak ve 2 çay kaşığı kadar bal
Saat 15.30
Türk kahvesi, küçük parça diyet dışı
Akşam 18.30
Yoğurtlu meze ve salata
Akşam: çay ve bir kaç kuru kayısı
22.00' de maden suyu+ zencefil+ zerdeçal
Gün boyu 2 lt su
6000 adım
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

X