Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnşallah açılcaz chocom. Bende küçük koşu bandı aldım gündüz ahsen uyurken yürürüm diye. Kız gündüz uykusunu uyumadı kestik akşam da ses olur diye yapmıyordum şimdi başka odaya aldım az az da olsa akşamları yürüycem bakalım

İyi yapmışsın canım evinin konforunda. Ahsen kuş nasıl

Belki sayenizde bende biraz zengin beslenirim. Böyle menüler nerde
Insallah kaptanım
Yine hırsız gibi giyindim şükür yürüyüşe çıktım. Ama insanlardan korkuyorum ya. Böyle tuhaf duran adamlara bakıyorum telefon mu tutuyor nedir o diye. Haberlerden sonra artık
Dikkat edin gerçekten ortam çok kötü Rabbım korusun
Diyetisyene gittim yazın. Adam 45 dk leslie yap dedi. 20 dk zor yaptım nefes nefese kalıyorum dedim. Affedersin de baya hantalmışsın dedi çok basit dio. Ulen bakınca basit leslie yaparken hiç de basit değil bence
Aslında kolay sadece düzenli ve kademe kademe arttırarak yapmak lazım alıştıktan sonra o 45 dk sizi kesmez bile hafif gelir günde 15 dk ile başlayın 3 gunde 1 arttırın 5 6 dk şeklinde 2 haftada çok rahat yapar olursunuz

Evet öyle olur 15 dk yapıyordum onda iyiydi. Ama uzun süre yapmayım bi anda 45 dk ile başlayınca olmadı yani 20.dk dan sonrası olmuyor nefesim kesildi resmen kademe kademe artarsa alışır vücut dediğiniz gibi

Bende menümü yazayım günü kapatdım artık
Yemek öncesi elma sirkeli su 1 bardak
Öğlen
2 hş yumurta,1 salatalık,1 domates, 2 dilim peynir,2 ceviz , 1 ısırık muz,yeşillik
Ara 1 trabzon hurması
Akşam yemek öncesi elma sirkeli su 1 bardak
Akşam
2 hş tavuk but , 3 yk k.buğday pilav, 3 yk yoğurt, 1 salatalık,1 domates,yeşillik
Su 2.5 içtim devam edicem
2 bardak yeşil çay
Spor 7000 adım atdım . Birazdan 30 dk pilates yapıcam yazıyorumki tembellik yapmayayım Sporu güncellerim sonra
Chocolita
Bonus

Yok canım eklerim şimdi ilk gün yeni başladığımız için sıkıntı yok
Teşekkürler ederimm
Kız yok ne grup dışısı hoş geldin canım
hoş buldum hoş buldumm
Hoş buldum gönül

Bende hiç sevemiyordum birkaç tarifler buldum hoşuma gitti denedikçe paylaşırım sizinle de
Teşekkür ederim denemek istiyorum yapamazsam uzaktan takip ederim olur mu ?
Yaparsın hayalcimm

Afiyet olsun

Kardiyo yapılan gün bir de tabata yapmışsın maşallahı o yüzden koydum

Sabah ki yoğurda bilinçli mi yulaf vs eklemedin meraktan soruyorum

Kardiyo yapılan gün bir de tabata yapmışsın maşallahı o yüzden koydum

Sabah ki yoğurda bilinçli mi yulaf vs eklemedin meraktan soruyorum
Tesekkur ederim O yoğurt tüm malzemelerin karisimi olduğu için ekstra yulaf koymadim çünkü yulaf etkisini düşürüyor içerik olarak :) kur gibi o aslında ama oldukça tok tutucu
Birde karbonhidrat sinirimi asmak istemiyorum hastalığıma iyi gelmiyor

Kızlar evde spor yapanlara(lesslie gibi...) nacizane tavsiyem olacak .lütfen ayakkabısız yapmayın . Ben pandemi döneminde çoğu zaman çorapla spor yaptığım için ayaklarımda tendinit ve topuk dikeni oluştu. Tendinit onca tedaviye rağmen kronikleşti. Aman dikkat edin derim bu konuya. Ben çok çektim siz çekmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…