- 2 Ağustos 2013
- 33.955
- 100.685
İnşallah açılcaz chocom. Bende küçük koşu bandı aldım gündüz ahsen uyurken yürürüm diye. Kız gündüz uykusunu uyumadı kestikBiz de topikte leslie yi 20 dk ya düşürdük. Adım atmak istemeyenler için kolaylık olsun diye. Zor gerçekten ya. Zayıfladığım dönem 1 saat spor yaparsam ancak yoruluyordum. Yavaş yavaş Açılıcaz işte.
İyi yapmışsın canım evinin konforunda. Ahsen kuş nasılİnşallah açılcaz chocom. Bende küçük koşu bandı aldım gündüz ahsen uyurken yürürüm diye. Kız gündüz uykusunu uyumadı kestikakşam da ses olur diye yapmıyordum şimdi başka odaya aldım az az da olsa akşamları yürüycem bakalım
Insallah kaptanımBelki sayenizde bende biraz zengin beslenirim. Böyle menüler nerde
Dikkat edin gerçekten ortam çok kötü Rabbım korusunYine hırsız gibi giyindim şükür yürüyüşe çıktım. Ama insanlardan korkuyorum ya. Böyle tuhaf duran adamlara bakıyorum telefon mu tutuyor nedir o diye. Haberlerden sonra artık
Aslında kolay sadece düzenli ve kademe kademe arttırarak yapmak lazım alıştıktan sonra o 45 dk sizi kesmez bile hafif gelir günde 15 dk ile başlayın 3 gunde 1 arttırın 5 6 dk şeklinde 2 haftada çok rahat yapar olursunuzDiyetisyene gittim yazın. Adam 45 dk leslie yap dedi. 20 dk zor yaptım nefes nefese kalıyorum dedim. Affedersin de baya hantalmışsın dediçok basit dio. Ulen bakınca basit leslie yaparken hiç de basit değil bence
Ahsen bildiğin gibiİyi yapmışsın canım evinin konforunda. Ahsen kuş nasıl
Evet öyle olur 15 dk yapıyordum onda iyiydi. Ama uzun süre yapmayım bi anda 45 dk ile başlayınca olmadı yani 20.dk dan sonrası olmuyor nefesim kesildi resmenInsallah kaptanım
Dikkat edin gerçekten ortam çok kötü Rabbım korusun
Aslında kolay sadece düzenli ve kademe kademe arttırarak yapmak lazım alıştıktan sonra o 45 dk sizi kesmez bile hafif gelir günde 15 dk ile başlayın 3 gunde 1 arttırın 5 6 dk şeklinde 2 haftada çok rahat yapar olursunuz
Bu tabağa yumurta çok güzel yakışırdı
Hoş buldum gönülsweetgirlcandy canım hoşgeldinnn
Hayalkuran Canım yapabilirsin şartlar baya hafifledi listeden çıkmaas
Teşekkürler ederimmYok canım eklerim şimdiilk gün yeni başladığımız için sıkıntı yok
Kız yok ne grup dışısı hoş geldin canım
Hoş buldum gönül
Bende hiç sevemiyordum birkaç tarifler buldum hoşuma gitti denedikçe paylaşırım sizinle deYulafla arayı düzeltmemi sağlar belki. Çok iyi bir alternatif.
Bu arada menüleri daha zengin hale getirmek gerek. Fark ettim ki çoğunlukla diyet dışı odaklı inceleme yapıyorum.Bonus uyandırdı sağolsun diyelim ekmek yemedik, kalan besinlerin yetersiz alınması sonradan yine kilo almamızı sağlayacak. Ya da ekmek yedik ama sebze ve proteinden eksik kaldık
Yaparsın hayalcimmTeşekkür ederimdenemek istiyorum yapamazsam uzaktan takip ederim olur mu ?
Ayda keç kere regl olabiliyoruz?Regl haftası tartı da sabit/+ gelindiği durumda ceza egzersizi yok kızlar
Afiyet olsunGün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi
ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve +1 minik bitter ve 3 badem 3 ceviz
Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Chocolita
Bonus
Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi
ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve +1 minik bitter ve 3 badem 3 ceviz
Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Chocolita
Bonus
Tesekkur ederim O yoğurt tüm malzemelerin karisimi olduğu için ekstra yulaf koymadim çünkü yulaf etkisini düşürüyor içerik olarak :) kur gibi o aslında ama oldukça tok tutucuKardiyo yapılan gün bir de tabata yapmışsın maşallahı o yüzden koydum
Sabah ki yoğurda bilinçli mi yulaf vs eklemedin meraktan soruyorum