İyiyim çok şükürİdare ediyorum canım. Kan vermem gerekiyor bu sabah gidecektim gidemedim. Sen nasilsin
Gönderdim yukarıda
Bunu ödül hakkına sayabilirim canım 2. Olduğun için 300 kalori ödülün vardıCanim 272ymis şimdi baktim
Çok iyi ilerliyorsun yitecim umudunu kaybetme. Bende yıllardır irademin elimden uzun süre kayıp gitmemesi için uğraşıyorum. Yakaladığım zaman örmeye başlıyorum, sonra bir yere takılınca zaten takıldı şekli bozuldu deyip bırakınca bütün o emek çözülüp en başa dönüyorum. Aslında takıldığı yerden düzeltip devam etsek emeğimiz tamamlanmak üzere9 yıldır diyetteyim aslında. Kilolu kendimi kötü hissettiğimden sürekli tartılıp kilo vermeye veya kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Ne zor güzel kalmak. Emeğimi gören bi sizler varsınız. Açım yıllardır... Doyasıya yemiyorum.
Dünü ödüle saydik ama seni yine diyet dışından koruyamadık espicimİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
Türk kahvesi
1 şeftali
Ara öğün
4 5 draje kahve
Akşam yemeği
Karışık kızartma üstü yoğurt
Spor yapamadım
Ara öğün
2 dilim ananas
Migrenben Chocolita
Eki Görüntüle 3469728
Kizartma liste dışı mi yaDünü ödüle saydik ama seni yine diyet dışından koruyamadık espicimkızartma diyet dışı olup 100 kalori üstünde olduğundan yarın egzersiz bekliyorum. Bundan yemek istediğinde yağsız firinla, yine aynı lezzette oluyor
3 parça 3 kare mi canım22 Ağustos Menü
Sabah
3 küçük pan...
1 dilim peynir
Salatalık
Öğlen
Noutos yeşil
Ara
Latte
3 parça bademli kahverengi
Akşam
1.5 Lahmacun