Canım tebrik ederim. Haftaya daha iyi sonuçlar gelecekHaftaya çok süper bir şekilde geleceğim inşallah.nnurc hayırlı olsun regl ağırlığı var tabi üstümde
bi hafta + gelince sonuca böyle yansıdı olsun
Nur sen ne kadar verdin ben göremedim amaCanım tebrik ederim. Haftaya daha iyi sonuçlar gelecek
Sen Wonder Woman a geçtin espicim yukarıda da açıkladığım gibi sayıları eşitlemek için. Sıralama da kiloya göre olduğundan en üstteki sen olunca yukarı aldım. Haftaya gecerli olacakÇok iyi olmuş teşekkür ederimdiğer grupta haftaya çok güzel gelir İnşallah herkes çok güzel kilolar versin
Canım ben geçen hafta 68,35 dimNur sen ne kadar verdin ben göremedim ama
İnşallah canımBenimde direnç kilom 79. Bir yaklaşıp altına düşebilirsem çorap söküğü gibi gelecek. Sende yaparsın inşallah 7 kilo vermişsin değişim başlamış
Allah yardımcınız olsunBende baba yaşli anne alzehimer hastası bir yandan eş çocuk olayı.herseyi organize etmek bazen öyle yorucu ki... aklımı oynatacak gibi oluyorum zaman zaman .üç kuruş aklimiz var o da gidiyo
Adımlarımı hiç aksatmadan yapmam lazım desenizeYeni grup yıldızları belirlendi
27 Ağustos Yıldız Savaşçıları
Wonder Womanyıldızı nnurc
Süper Girlyıldızı Metaverse 'ye karşı!
Eki Görüntüle 3468617
Tebrik ederim, iradenize kuvvet
Grup yıldızı olanların 1 uyarısı silinirdi ama ikinizde de yok
Hak eden kazansın
Amin canım sağolasınAllah yardımcınız olsun
Adimlaman çok iyi biraz da dikkatle 4. Mezun olursun gibiAdımlarımı hiç aksatmadan yapmam lazım desenize
Allah yardımcınız olsunBende baba yaşli anne alzehimer hastası bir yandan eş çocuk olayı.herseyi organize etmek bazen öyle yorucu ki... aklımı oynatacak gibi oluyorum zaman zaman .üç kuruş aklimiz var o da gidiyo
Chek ufakta olsa + olduğu için -ki tatil dönüşü normaldir- 3 gün egzersizimiz var canım. Biliyorsun salıya kadar istediğin günler yapabilirsin