Tamam canım olur. Okullar açılınca adım yarışı da başlayacak.Chocolita canım ben okul açılana kadar yani eylül 9'a kadar izin alabilir miyim?
Şu sıralar aşırı halsizim üstüne bugün 9000 küsur adım attıktan sonra dizim şişti canım sıkıldı. Biraz toparlanıp geri gelirim. Tabi bu sürede yediklerime dikkat etmeye devam edeceğim.
Çok geçmiş olsun neyi varİyi akşamlar
Sabah acile gittik oğlum ateslendi 2 gündür dusuremedik
Kahvaltıda 2 dilim börek domates
Üzüm
Akşam patlıcan yemeği taze fasulye karpuz
Neskafe
Suyumu içtim
Chocolita
Sağol canım bogazlTamam canım olur. Okullar açılınca adım yarışı da başlayacak.
Çok geçmiş olsun nearesmusumm boğaz enfeksiyonu mu
Sağol canım aynen boğazları enfeksiyonlu dedi antibiyotik verdi düştü ateşiTamam canım olur. Okullar açılınca adım yarışı da başlayacak.
Çok geçmiş olsun neyi varesmusumm boğaz enfeksiyonu mu
Geçmiş olsunSağol canım bogazl
Sağol canım aynen boğazları enfeksiyonlu dedi antibiyotik verdi düştü ateşi
Aynı gün döneceksen evet. İzin alınmadığı sürece 3 gün menü yazmamak 1 uyarı getiriyor. Bunun dışında her akşam menü göndermek gerekirChocolita evde değilim toplu menü yazabilirmiyim dönünce
Kusura bakmayın
Merhaba. Sizinle başlamak isteyen varsa yazacaktır. Ama bunu topik içinde yapacaksak listeye girmis olmanız gerekiyormerhaba p.tesi itibariye 3 günlük kabak detoxunu 1 haftalık yapıcam arkasından isveç diyetine devam edicem birlikte başlayalım mı ?
Yarın tartı günümüz. İster yarın ister haftaya tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz. Tartı günü harici kilo bildirimi yapılmaz. İlk sayfada kurallar yazar. Kabul ederseniz beklerizp.tesi itibariyle girsem listeye olur mu ? günlük olarak yediklerimi ve eksilmelerimi paylaşırım.
Selam canım, hatırladın mı beniYarın tartı günümüz. İster yarın ister haftaya tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz. Tartı günü harici kilo bildirimi yapılmaz. İlk sayfada kurallar yazar. Kabul ederseniz bekleriz
Selam Büşracim unutur muyum hiç iyi ki yazdınSelam canım, hatırladın mı beniaklıma geldin selam vermek istedim. Uzun zamandır pek yoktum buralarda
Ben ev taşıyacağım için 1 ay kadar izinli olabilir miyim?Tamam canım iyi yolculuklar