- 8 Ekim 2012
- 3.359
- 6.347
- 36
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar kovid oldum galiba ikizlerim var onlar da hasta taburcu olduk ev iş güç dolu
Sabah yoğurt çorbası hastanede verdiler
Öğlen kıymalı pide bir dilim ayran
Akşam şehriye çorbası biber dolması bı dilim ekmek
Meyve
Suyumu içtimChocolita
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar kovid oldum galiba ikizlerim var onlar da hasta taburcu olduk ev iş güç dolu
Meyve
Suyumu içtimChocolita
Merhaba kızlar :)
Chocolita nasılsın canım, her şey yolunda mı?
Uzun zaman sonra uğradım, gelmişken selam vermek istedim.
İyi akşamlar kızlar kovid oldum galiba ikizlerim var onlar da hasta taburcu olduk ev iş güç dolu
Meyve
Suyumu içtimChocolita
Chocolita 10-15 gün kadar evde olmayacağım oyüzden izinli olabilirmiyim menü gönderemeye bilirim ama baskülü yanımda götürebilir sem salı günü tartı atabilirim
Selam canım çok şükür sen nasılsın? Gördüğüme sevindim
Yorgunlukdan uyuyakalmişimTante Rosa Denise dünün menüsü gelmedi canım
O kadar zaman geçti düzenini bozmamana çok sevindimDaha iyiyim canım çok şükür. Kilo koruma düzenimi epey oturttum diyebilirim. Buradan ayrılırken bulunduğum kilodayım hala. Son bi 4-5 kilo kaldı ama bakalım şu sıcaklar geçsin tekrar spora başlayacağım, şimdi yapamıyorum mahvoluyorum izmir sıcağında
Ben de sizleri iyi gördüğüme çook sevindim Choco'm
Canım 4 günlük egzersizden izinlisin. Tamamen iyileşince yaparsın acele etmeİyi akşamlar
Sabah bir dilim kıymalı pide patates 3-5 adet bolca salatalık domates zeytin ıhlamur
Öğlen şehriye çorbası
Yeşilçay
Akşam pilav üstü et ama eti yiyemedim yanına salata ayran
Suyumu içtim
Cezalarıma yarın kendimi hissedersem baslamayi düşünüyorum bugün gribe çevirdi yarına etkisi azalır inşallahChocolita