- 30 Ocak 2017
- 12.435
- 192.461
Etiket de yapmıştım aslında. Malesef vakitli tamamlanmadığı için 1 uyarı vermem gerekir. İstersen üstüne tamamlayabilirsin. Bu gece için bekleyebilirimAy ben ona hic dikkat etmemisim inan sabah hemen yapsam olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket de yapmıştım aslında. Malesef vakitli tamamlanmadığı için 1 uyarı vermem gerekir. İstersen üstüne tamamlayabilirsin. Bu gece için bekleyebilirimAy ben ona hic dikkat etmemisim inan sabah hemen yapsam olur mu
Şuan saat cok gec oldu tamamlayamam muhtemen gürültü olurEtiket de yapmıştım aslında. Malesef vakitli tamamlanmadığı için 1 uyarı vermem gerekir. İstersen üstüne tamamlayabilirsin. Bu gece için bekleyebilirim
Tamamdır. İzin almadan öncesinden de 1 uyarı varmış 2. Oldu canım dikkat edelimŞuan saat cok gec oldu tamamlayamam muhtemen gürültü olur
Tamam canım bu uyarılar nasil siliniyor affi falan yokmuTamamdır. İzin almadan öncesinden de 1 uyarı varmış 2. Oldu canım dikkat edelim
Çok geçmiş olsun. Yine de güzel yakmissinEki Görüntüle 3462728 İyi akşamlar
Ben de bezelye ve havuç haşlama yoğurt 4 kaşık pilav bir küçük kızarmış et çok zor bir gündü Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuklar hasta ve ani gelen enerjileri sonra bitişleri ve mızmızlanmaları geçen bir gündü .
Chocolita
Grup yıldızı olarak sildirebilirsin. Grubun üst üste 1. Olursa o zamanda siliniyor.Tamam canım bu uyarılar nasil siliniyor affi falan yokmu
Yok canimBenim başka cezam var mı