30 dk kardiyo veya 10 bin adim miKaybeden grup
Süper Girl
esmusumm
espressoc
3 gün egzersiz/adım cezaniz var. Salı gününe kadar istediğiniz zaman yapılabilir.
Ama grup cezasina da kaldığınız için en geç yarın akşama kadar +1 gün daha egzersizle 4 günlük egzersiz bekliyorum
I Ilkaskimm
yiitee
Tartı cezası olmasa da grup cezasini yarın akşama kadar beklerim
Tamam canım eline sağlık
Evet kaptanım bu hafta ben de esmusum da kilo almışız ben yüzde olarak daha az olduğum için ben birinci oldum ama benim de içime sinmedi.Bir fikrim var kızlar, yine birlikte düşünüp karar verelim.
Diyorum ki bundan sonra sadece tartıda kilo veren kişiler Yıldız olabilsin. Bundan önce (nadiren) bir grupta herkes kilo almışsa en az alanı grup yıldızı seciyorduk.
Ya da kilo vererek grup yıldızı olan arkadaşlar Yıldız savaşlarında + dönse bile rakibinden daha az kilo aldığı için 1. Olabiliyor. Dolayısıyla ödül veriliyor.
Herkes kabul ederse yıldız savaşlarında rakipler kilo alarak dönmüşse yarışın kazananı olmasın. Yani ödül yok, cezalar geçerli olsun
Bende seni tebrik ederim canım bende + çıktım bu hafta ya sıkı asilmamiz lazımTamam canım eline sağlıkbu hafta artı gördüm ama haftaya daha iyi olacak eminim
esmusumm tebrik ederim canım
Aynen ben şaşırdım 1.oldugumu görünce hem +çıkıp hemde 1. olmak ödüllerimi kullanmayacaktim zatenEvet kaptanım bu hafta ben de esmusum da kilo almışız ben yüzde olarak daha az olduğum için ben birinci oldum ama benim de içime sinmedi.
Dediğin gibi olabilir bence de
Aynen canım bu hafta hepimiz çok dikkat edelimBende seni tebrik ederim canım bende + çıktım bu hafta ya sıkı asilmamiz lazım
Yok bence kilo alanda yıldız olma şansını kaybetmesin. Motivasyon düşer. Kişi derki nasılsa kilo alcam daha da alayım bişey olmaz. Zaten kurallar hergeçen gün daha da ağırlaşıyor. Daha da ağır olmasın.Bir fikrim var kızlar, yine birlikte düşünüp karar verelim.
Diyorum ki bundan sonra sadece tartıda kilo veren kişiler Yıldız olabilsin. Bundan önce (nadiren) bir grupta herkes kilo almışsa en az alanı grup yıldızı seciyorduk.
Ya da kilo vererek grup yıldızı olan arkadaşlar Yıldız savaşlarında + dönse bile rakibinden daha az kilo aldığı için 1. Olabiliyor. Dolayısıyla ödül veriliyor.
Herkes kabul ederse yıldız savaşlarında rakipler kilo alarak dönmüşse yarışın kazananı olmasın. Yani ödül yok, cezalar geçerli olsun
Tamam o zaman şöyle yapalım, yine kilo alan üyeler eğer grubunda daha iyisini yapan yoksa yıldız olabilsin. Ama yıldızlar yıldız savaşlarında kilo alıp dönerse ödül yerine herkes gibi ceza egzersizi alsınYok bence kilo alanda yıldız olma şansını kaybetmesin. Motivasyon düşer. Kişi derki nasılsa kilo alcam daha da alayım bişey olmaz. Zaten kurallar hergeçen gün daha da ağırlaşıyor. Daha da ağır olmasın.
Ya da ödül almayıp, geçen hafta yıldız olduğu için ceza egzersizinde 1 gün indirim olur. Öyle de yapabiliriz. Grupça da kazanirlarsa 1 günde oradan gelirTamam o zaman şöyle yapalım, yine kilo alan üyeler eğer grubunda daha iyisini yapan yoksa yıldız olabilsin. Ama yıldızlar yıldız savaşlarında kilo alıp dönerse ödül yerine herkes gibi ceza egzersizi alsın
Bu daha iyi olurduYa da ödül almayıp, geçen hafta yıldız olduğu için ceza egzersizinde 1 gün indirim olur. Öyle de yapabiliriz. Grupça da kazanirlarsa 1 günde oradan gelir
Bence caydırıcı ceza olmaliYa da ödül almayıp, geçen hafta yıldız olduğu için ceza egzersizinde 1 gün indirim olur. Öyle de yapabiliriz. Grupça da kazanirlarsa 1 günde oradan gelir
Bu daha iyi olurdu
Ya da ödül de ceza da almasın.
Bence caydırıcı ceza olmali