Ay biz eşimle diyet bozan ertesi gün 20 bin adim cezasi yaptikŞöyle yapıp ortayı bulalım, tartı cezasından 1 gün ceza indirimi olsun. Yıldız olduğu için iyi hal indirimibence de aslında daha caydırıcı olmalı ama böyle diyelim
Ligde kilo vererek mücadele etmek yakışır. Eğer iki rakipte kilo almışsa 1. Çıkmaz. Sonraki haftaya bakarız
Peki bozan oldu muAy biz eşimle diyet bozan ertesi gün 20 bin adim cezasi yaptik
Yok karari bugün aldikPeki bozan oldu mu
Hadi bakalım iraden keskin olsunYok karari bugün aldikhadi bişey yemeye gidelim demek de yasak
Bence de yıldız olsun ama ödül olmasınYok bence kilo alanda yıldız olma şansını kaybetmesin. Motivasyon düşer. Kişi derki nasılsa kilo alcam daha da alayım bişey olmaz. Zaten kurallar hergeçen gün daha da ağırlaşıyor. Daha da ağır olmasın.
İnşallahHadi bakalım iraden keskin olsuntopikte 20.000 adımı aynı hafta 2. Diyet dışı yiyene veriyoruz
Hosbulduk kaptanim. Midem o kadar büyümüs ki eskiden bol gelen pantolanlar sikiyor. Okullar acilasiya söyle 3 4 kilo verebilsem.Tekrar hoş geldin
Ne güzel anlatmışsın çokom.Bir kadın yıllar sonra ani bir kararla kilo vermeye başlamışsa "Aa o zayıflamış" derler de, bilmezler o kadın içinde neleri bitirdi, neleri başlattı. Neleri yerine koydu. Özgüven arayışı, kırılan gururu kendini hangi noktada nasıl bir sancıyla hissettirdi.
Biz de kalan ömrümüze bunu borçluyuz arkadaşlarım
Günaydın canımGünaydınlar
İyi misin ?Günaydın canımhiç uyumadım. Şimdi yaticam