Geçen hafta ben de öyleydim ama ben farkettim hepte şiştim adette olmadım üstelik öyle anlamadığım durumlar da oluyor sıkma kendini gelecek hafta güzel verirsinAy ben tartıda fazla çıkıyorum kızlar niye böyle oldu anlamadm moralim çok bozuldu
Daha aramıza yeni döndün canım yenj basladin sayılır. Şöyle düşün, daha fazla + da olup biraz azalmış olabilirsin. Net sonuç olarak görme bunu. Haftaya alacağın sonuç daha iyi olurAy ben tartıda fazla çıkıyorum kızlar niye böyle oldu anlamadm moralim çok bozuldu
Son kilom 77.2
+900 gram almışım.
Neyse moral bozmak yok yatili misafir faturası olsun kaldığım yerden tam gaz devammm
Chocolita
İnşallah vereceğim bu kez kararliyim inis çıkışlar normaldirGeçen hafta ben de öyleydim ama ben farkettim hepte şiştim adette olmadım üstelik öyle anlamadığım durumlar da oluyor sıkma kendini gelecek hafta güzel verirsin
Hoşgeldin canımGünaydin bu da benim baslangic Kilom.
6.08.2024
73.5
Boy ve hedef kiloyu da alabilir miyimGünaydin bu da benim baslangic Kilom.
6.08.2024
73.5
Aynen yeter ki pes etmeyelim her şey hallederiz birlikteİnşallah vereceğim bu kez kararliyim inis çıkışlar normaldir
Süper
Ekledim canim +%1.165Daha aramıza yeni döndün canım yenj basladin sayılır. Şöyle düşün, daha fazla + da olup biraz azalmış olabilirsin. Net sonuç olarak görme bunu. Haftaya alacağın sonuç daha iyi olur
Bu arada Yüzdeni de almam gerekiyor
Haftaya salı bomba gibi döneceğimDaha aramıza yeni döndün canım yenj basladin sayılır. Şöyle düşün, daha fazla + da olup biraz azalmış olabilirsin. Net sonuç olarak görme bunu. Haftaya alacağın sonuç daha iyi olur
Bu arada Yüzdeni de almam gerekiyor
Hosbulduk.Hoşgeldin canım
Bol eksiler olsun
Boy 1.57Boy ve hedef kiloyu da alabilir miyim
Geçmiş. Şimdi hiç bildirmeyeyimmi artık. Çalıştığım için yoğunluktan bildirim aklımdan çıkmışyiitee tarti gelmedi. 3 u geçerse 1 uyarı vermem gerekecek
Haftaya yüzdeyi nasıl hesaplayacağımGeçmiş. Şimdi hiç bildirmeyeyimmi artık. Çalıştığım için yoğunluktan bildirim aklımdan çıkmış
2. Uyarı gelmiş oldu. Geçen haftaki sonucuna göre hesaplanacak canım. Bu haftayi saymıyoruzHaftaya yüzdeyi nasıl hesaplayacağımChocolita
Tekrar hoş geldinHosbulduk.
Boy 1.57
Hedef 69
Tamam. Gruplar 2 değil de 3 tane olsa daha iyi olmaz mı2. Uyarı gelmiş oldu. Geçen haftaki sonucuna göre hesaplanacak canım. Bu haftayi saymıyoruz
Çoğunluğa göre 2 dedik canım. Biraz böyle yapalım, sayımız cogalirsa 3 yapabilirizTamam. Gruplar 2 değil de 3 tane olsa daha iyi olmaz mı