Leslie kanıtlı olması gerekiyor. Akilli saatle veya telefondaki adım sayarla 45 dk egzersiz kanıtlanabilir. 1 uyarı geldi. İlk uyarı olduSelamlar
Menüm sabah 2 yumurta, 2 dilim kaşar, 4 zeytin, 1 dilim ekmek
Öğlen 100 kalori altı diyet dışı
Akşam 1 tabak yeşil mercimek
Su 3 lt
Spor 45 dk Leslie ( akıllı saatim maalesef sade adım sayıyor donanımlı değil diye takmadım)
Bencede sayı az olduğu için 2 grupta toplanabilir
Chocolita
Tamamdır çokom çok teşekkür ederim.30 dk kardiyo ya da 10.000 adim atabilirsin canım
Tamamdır tatil dönüşünde etiket yaparsın
Tamam aslicim Allah gönlüne ferahlık versinİzin süresi 1 ayı geçerse kilo tablosunda yeni başlangıç yapıyorum bilgin olsun
Tamamdir.Evet canım yarın tartiyla başlangıç yapabilirsin. Baktım şimdi 2 uyarı varmış. Dikkat etmen gerekecek. Haftaya grup yildizi olursan birini sildirebilirsin
Bence çok güzel secmişin Chocolitacım. Bizlerde bir nevi savaşçı kadınlarız. Kendimizin en iyi versiyonu için mücadele ediyoruz.Bu arada isterseniz grup isimlerinde değişiklik yapabiliriz. Ben süper kadınlardan seçmistim. Her şey olabilir
İyi geceler
Çok güzel kilo vermişsin canım ödemle birlikte güzel olmuş. Buradan bırakmaBence çok güzel secmişin Chocolitacım. Bizlerde bir nevi savaşçı kadınlarız. Kendimizin en iyi versiyonu için mücadele ediyoruz.
Chocolita
Sağolasın. Ödemi atabildiğim zaman gerçekçi rakamlari görüyorum . Ödem varsa eklendikçe ekleniyor . Can sıkıyor haliyle... İyi dileklerin için çok teşekkürler canım.Çok güzel kilo vermişsin canım ödemle birlikte güzel olmuş. Buradan bırakma
İnşallahSağolasın. Ödemi atabildiğim zaman gerçekçi rakamlari görüyorum . Ödem varsa eklendikçe ekleniyor . Can sıkıyor haliyle... İyi dileklerin için çok teşekkürler canım.Bırakmıyorum . Hep birlikde baş koyduk bu işe.Ya gidecek ya gidecek bu fazlalıklar..