Teşekkürler. SağolTamam canım çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşirsin inşallahİyi geceler kizlar. Kendimi iyi hissedemedim bugünde. Özellikle geceleri karın ağrısı oluyor. Doktora gidemedim. Yarın hem bedenen hem ruhen daha iyi bir gün olur inşallah
Bugün hallederim fazlasiylaTamam canım çok geçmiş olsun
Diyet dışı cezasını 10.000 bekledim bugün 7.000 gelmiş. Leslie yle mi yapıldı?
Olur. Bu tabloyla ilgilenmeye gönüllü olan var mı kızlar? Adım yarisimiz zaten var devam edecek. Buna ek günlük spor bildirimi şartı gelsin mi?
Ac karnına tartı geldikten sonra sorun yok canım. Hayırlı yolculuklar
Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 yazdımYarın bekliyorum
Sabah yolculuk hazırlıyım olucak yarin ugrayamam salı aksam uzeri burda olurumChocolita yolculuk biraz stresli geciyor ,umarım bu kez rahat geciririm
İyi geceler kizlar. Kendimi iyi hissedemedim bugünde. Özellikle geceleri karın ağrısı oluyor. Doktora gidemedim. Yarın hem bedenen hem ruhen daha iyi bir gün olur inşallah
Cumartesi menüm yokmuş, pazar günü atmıştım.Gonulmeyvesi cumartesi Pazar menuleri yok. Hatta cumayı da göremedim. Gözden kaçırmışsam tekrar at bana cunku 3 gün menü göndermeyince uyarı gelir. Dün rahatsızdim kontrol edemedim. Menü bekliyorum
labellevie dünün menüsünü bekliyorum
Çok geçmiş olsun, hava değişikliğinden olabilir. Yada bağırsak çalıştıran bir şey yiyip içtiysen. Sıcak süt iyi gelir.İyi geceler kizlar. Kendimi iyi hissedemedim bugünde. Özellikle geceleri karın ağrısı oluyor. Doktora gidemedim. Yarın hem bedenen hem ruhen daha iyi bir gün olur inşallah
Bir şey iyi gelmiyor bana ne olduğunu bulmam lazım. Ya da rahatsızlık geçiriyorum bilmiyorum flora bozuldu. Grip olsaydı keşke ama hayır direkt bagirsakla ilgiliBir sebebi var mi choko? ben normal grip gibi bir sey diye dusunmustum.
Eskiden benim stresten yapardi, gastrite donecek diye korkmustum o zamanlr.
Oyle bir durum degilgir ins.
Yediklerin de dokunuyor olabilir, insanin gida hassasiyeti surekli degisiyor, eskiden etkilemeyen bir sey birden etkileyebiliyor. Suphelendigin bir gida varsa kesmekte fayda olabilir.
Süt çok içiyorum menülerde de görüyorsundur. Belki de süt mü yaramıyor banaCumartesi menüm yokmuş, pazar günü atmıştım.
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
Kahve
1 elma
Akşam; patates yemeği, 1 parça ekmek, salata
Dışarıda bahçede çay
Su 2 litre en az
4.700 adım
Çok geçmiş olsun, hava değişikliğinden olabilir. Yada bağırsak çalıştıran bir şey yiyip içtiysen. Sıcak süt iyi gelir.
Evet görüyorum ama soğuk içiyorsun diye düşündüm. Ben eskiden regli olduğumda karnım ağrıyınca annem sıcak ballı süt içirirdi iyi gelirdi. Süt hazmı zor, fazla içince kabızlık yapar.Süt çok içiyorum menülerde de görüyorsundur. Belki de süt mü yaramıyor bana
Ben hep soğuk süt içerim. Sıcak içemiyorum ya. Küçükken hasta olurduk güzel ananem biz hasta olunca süt isitirdi iyi gelirdiEvet görüyorum ama soğuk içiyorsun diye düşündüm. Ben eskiden regli olduğumda karnım ağrıyınca annem sıcak ballı süt içirirdi iyi gelirdi. Süt hazmı zor, fazla içince kabızlık yapar.
Belki sıcak olduğu için iyi geliyordur.Ben hep soğuk süt içerim. Sıcak içemiyorum ya. Küçükken hasta olurduk güzel ananem biz hasta olunca süt isitirdi iyi gelirdi
Canım şehir dışındaydımGonulmeyvesi cumartesi Pazar menuleri yok. Hatta cumayı da göremedim. Gözden kaçırmışsam tekrar at bana cunku 3 gün menü göndermeyince uyarı gelir. Dün rahatsızdim kontrol edemedim. Menü bekliyorum
labellevie dünün menüsünü bekliyorum
Bir şey iyi gelmiyor bana ne olduğunu bulmam lazım. Ya da rahatsızlık geçiriyorum bilmiyorum flora bozuldu. Grip olsaydı keşke ama hayır direkt bagirsakla ilgili
Merhaba arkadaşlar… ben doğumdan sonra toparlayamadım şimdi topic i görünce bakayım bi dedim :) en az 7 kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç bana iyi geldiği için ö şekil de devam edeceğim. Emziriyorum 1.5 yaşında kızım var :) bugün ilk öğün nohut pilav turşu 12-00 , sonra saat 15.30 sade Türk kahvesi ve yarım elma oldu… inşallah devam ettirebilirim. Kıyafetlerin olmuyor aynada bakınca mutsuz hissediyorum:/
Sana sonuna kadar katılıyorumo zaman florani kuvvetlendirmeye bakacaksin.
her gun tursu veyahut yogurt olsun menulerinde. yapabiliyorsan ev yogurdu yap.
tursu tarifi verilir
Yine uzun sure diyet yapanlarda gorulen bir problem olarak lif eksikligi yol acabiliyormus flora bozulmasina.
Gecen bir podcastta dinlemistim,
ornegin bir cok app uzerinde 11 gr lif oneriliyor,
ama diyordu ki o minimum olmasi gereken, saglikli bir flora icin gunluk 30 gr in ustune cikmak lazim.
bu da yediklerini artirman demek oluyor
en cok lif de tam tahilli ekmek, kepekli makarna falan tarzi karbonhidratlarda var. O yuzden ben kesmemek gerektigini savunmusumdur hep.
Ne kadar bilimselli konusuyom geneekmek yemeye bahane bulmus karatayzede
Cuma günü menünü buldum 2 günlük açığın kapandı an itibariyle. Böyle bildirim yapamayacağın zaman öncesinden haberim olsun canımCanım şehir dışındaydım
Hic fırsat bulamadım çok yoğun 2 gün geçirdim
Sanada çok.gecmis olsun
Cuma günü 19 Nisan menüsü
Sabah 2 hurma
Öğlen 2 kase çorba yesil mercimek ve tarhana
Akşam
2 tabak buğdaylı yağsız ayran corbasi
20 nisan cumartesi menüsü
Sabah 2 dilim ekmek
O kadar.yigundu ki ne yediğimi bile hatırlamıyorum oturmadum çünkü
Arada çay Diyet dışı bir dilim tatlı
Akşam
1 tabak mantı
Pazar menüsü dün
Sabah fırında patates köfte
Kahvaltılık helva
Yarim dilim ekmek
Yeşillik tere kıvırcık salatalık
Ara çeyrek simit
Akşam
Fırın patates
Izgara köfte
1 bardak ayran
2 dilim.ekmek
Chocolita
Yine dolu dolu faydalı öneriler geldi teşekkür ederim canimo zaman florani kuvvetlendirmeye bakacaksin.
her gun tursu veyahut yogurt olsun menulerinde. yapabiliyorsan ev yogurdu yap.
tursu tarifi verilir
Yine uzun sure diyet yapanlarda gorulen bir problem olarak lif eksikligi yol acabiliyormus flora bozulmasina.
Gecen bir podcastta dinlemistim,
ornegin bir cok app uzerinde 11 gr lif oneriliyor,
ama diyordu ki o minimum olmasi gereken, saglikli bir flora icin gunluk 30 gr in ustune cikmak lazim.
bu da yediklerini artirman demek oluyor
en cok lif de tam tahilli ekmek, kepekli makarna falan tarzi karbonhidratlarda var. O yuzden ben kesmemek gerektigini savunmusumdur hep.
Ne kadar bilimselli konusuyom geneekmek yemeye bahane bulmus karatayzede
MerhabaMerhaba arkadaşlar… ben doğumdan sonra toparlayamadım şimdi topic i görünce bakayım bi dedim :) en az 7 kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç bana iyi geldiği için ö şekil de devam edeceğim. Emziriyorum 1.5 yaşında kızım var :) bugün ilk öğün nohut pilav turşu 12-00 , sonra saat 15.30 sade Türk kahvesi ve yarım elma oldu… inşallah devam ettirebilirim. Kıyafetlerin olmuyor aynada bakınca mutsuz hissediyorum:/