Popüler Konu LenaG ile MasterFit

günaydın kızlar :KK60:

bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandım :KK43: ateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor :KK43: üşüttüm sanırım
Canım günaydın ❤️ çok geçmiş olsun öğle imkanın olursa tavuklu şehriye çorbası içmeye çalış bol limonlu ve karabiberli
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar 🥰🥰🥰
Hayırlı sabahlar günaydın ❤️

ya aslında iyi olur da
daha tartı bildirimleri bile zamanında gelmeyebiliyor
bi de benim evde mezuram bile yok :KK70:
neyse iş yerinde cuma ölçtürürüm olmazsa c.tesiye yazarım, ne de olsa tekstil sektöründeyiz :KK70:

ben de varım artık :21:

olabilir bence

Afiyet olsun ❤️ tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş ❤️

Canım afiyet olsun ❤️ salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun canım ❤️ güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış 🥰

Afiyet olsun ❤️çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir 🥰

Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın ❤️ afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış 🥰

Günaydın ❤️ Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar 🥰

Günaydın Garfield e bayılırım 😻😻

Günaydın canım ❤️

Çok geçmiş olsun 🙏hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
Teşekkür ederim kaptanicem reglm yakın tatlı yi yerken buldum bugün daha dikkatliyim şuana kadar iyi gidiyor

Günaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor:KK43:
Çok geçmiş olsun canım :KK43:
günaydın kızlar :KK60:

bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandım :KK43: ateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor :KK43: üşüttüm sanırım
Çok geçmiş olsun canım :KK43: sıcak tut kendini, nane çayı iyi gelir mideye
Afiyet olsun ❤️ tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş ❤️

Canım afiyet olsun ❤️ salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun ❤️çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir 🥰

Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın ❤️ afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış 🥰

Günaydın ❤️ Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar 🥰

Günaydın canım ❤️

Yaaa cennet hurma diyebde geçiyor, lif içeriği çok yüksek iyice olgunlams olandan alacaksın ezilir gibi oluyor öyle lezzetli
Screenshot_2024-11-01-12-33-58-351_com.android.chrome.jpg

Beni de ekle canım listeye şahane olur, motive oluruz

Günaydın canlar 🩷 dünkü menümu ekleyeyim 31 Ekim
Sabah 9 da
Bol salata, haşlanmış yumurta,4 badem.

Öğleden sonra
Bir kase yayla çorbasi
İkindi
Bir kase kadayıfı puding
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Güzel görünüyor afiyet olsun :KK200:

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️

Lavaşlar hem doyurucu hem de dediğin gibi 102 kaloriymiş kaptanım tadı da gayet güzel. 7-8 tane kadar fındık yedim de sn deyince aklıma geldi unutmuuşum yazmayı kaptanım:KK53:
Çok güzel olur ben de alacaktım mezura merak ediyordum ölçülerimi baya küçüldüm çünkü. :KK76:

Super olur haftalik göbek cevresi bildirimi ,
tum vucut ölçümü ( göğüs, bel , göbek, kalca ) ayda 1 olsa daha iyi olur sankio_O

Çok geçmiş olsun canım :KK43:

Çok geçmiş olsun canım :KK43: sıcak tut kendini, nane çayı iyi gelir mideye

Yaaa cennet hurma diyebde geçiyor, lif içeriği çok yüksek iyice olgunlams olandan alacaksın ezilir gibi oluyor öyle lezzetli Eki Görüntüle 3497539

Beni de ekle canım listeye şahane olur, motive oluruz
Teşekkür ederim canım 😍
Geçmiş olsun canım 🤲🏼
teşekkür ederim canım

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️

Gittim canım antibiyotik kullanacağım bitince çekeceğim dedi

bu arada
ben böyle uzun uzun diyet yazıları okuyunca çok geriliyorum
ekşide de debeye girmiş bir yazı gördüm son kısmını paylaşıyorum

"11: önümüzdeki hafta dünyamıza göktaşı çarpsa ve kıyamet benzeri bir süreç yaşansa ve senin elinde sadece 3 kilo ahududulu dondurma kalsa ve sana "her şey düzelene kadar bu 3 kiloluk ahududulu dondurma seni hayatta tutacak olan tek gıda olacak, bu ahududulu dondurmayı ona göre ye" deseler, elindeki ahududulu dondurmayı 2 günde yiyerek bitirir misin yoksa bi 6 ay idare edecek şekilde mi yersin? bence ölmemek için 6 ay idare edecek şekilde yersin. sistem için de vücut yağları ahududulu dondurma gibidir, sen bir anda 1000 kalorilik bir açık verirsen ve yeteri kadar gıda/enerji almazsan sistem dışarıda kıyamet koptuğunu düşünür ve yağ kullanımını/ahududulu dondurma tüketimini minimuma çeker, sen de yağ kaybedemezsin bu nedenle. halbuki kıyamet kopmamış olsa ve elinde 3 kilo ahududulu dondurma olsa onu ister bir günde yersin ister bir haftada kim ne diyecek sana, aynı şekilde dışarıdan yeterli gıda alırsan ama düşük bir açık verirsen sistem strese girmeyeceği için rahat rahat yağ kaybı yaşarsın, o nedenle bu süreçte aceleci olmamak sizin için en önemli adım olacaktır. bunun başka bir yolu yok çünkü. devamında da bu anlattıklarım ışığında diyetinizi sürdürürseniz başarıyla sonuca ulaşacaksınız, bundan hiç şüpheniz olmasın."

X