Taytin ciciymis
Taytin ciciymis
Bende yeni ciciler istiyorum
Eyda markasi varmi orda bir baksana. Cok ovuluyor.Teşekkürler.
Bu güzel de oyle bir ozeligi yok.
Yillr once bilmeden bir tayt almistim, o kadar guzel cikmisti ki, simdi ag kismi parcalaniyor artik, daha da onun gibisi denk gelmedi
Ben yeni cici istemiyorum, yazliklara gecis yapsak yetecek
Eyda markasi varmi orda bir baksana. Cok ovuluyor.
Acik havada hafif kosuya baslamak istiyorum ama sweatshirt ariyorum. Istedigim gibisine denk gelemedim
HahJdksDuymadim bakayim.
acik hava bulursak kosalim
Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar. Dünden beri acayip karın ağrısı yaşıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadim
Tamam canım çok geçmiş olsunChocolita
Bir yakınımın sağlık sorunları ile ilgileneceğim için 1-1,5ay kadar izinli sayılabilir miyim?
Diyet dışı cezasını 10.000 bekledim bugün 7.000 gelmiş. Leslie yle mi yapıldı?Iyi geceler kızlar menü yazmasam çok iyi olur bugün yasaklı yedim bayağı liseden arkadaşlarla toplastik ölçüyü kacirdikChocolita sağlam Bi ceza vermelisin ki salıya kadar sürsün toplamam lazım kötü gitmiyorum ama bugün dağıttım resmen
Olur. Bu tabloyla ilgilenmeye gönüllü olan var mı kızlar? Adım yarisimiz zaten var devam edecek. Buna ek günlük spor bildirimi şartı gelsin mi?EgerChocolita ve sizler kabul ederseniz adim yarisi gibi gunluk belirledigimiz Spor icinde tablo yapip kim yapti kim yapmadi takip edebilelim derim
Ac karnına tartı geldikten sonra sorun yok canım. Hayırlı yolculuklarSabah yolculuk hazırlıyım olucak yarin ugrayamam salı aksam uzeri burda olurumChocolita yolculuk biraz stresli geciyor ,umarım bu kez rahat geciririm
Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 yazdım21 Nisan menüm
Sabah 2 muz az miktarda patates kızartma
Akşam
Zeytinyağlı avokadolu peynirli salata