- 20 Temmuz 2022
- 794
- 3.391
- 42
Canim sanırım inciri birkaç kere daha menüde görmüştüm yaptığın bir kür mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandım ateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
İlerleyen dönemlerde böbrekler sinyal vermeden su alışkanlığı edinmen lazımYatana kadar 1 lt daha içtim zorla.
Hiç aramam canım. Zavallı bobreklerim
Teşekkür ederim canımMenüler çok güzel afiyet olsun.
Çok güzl olmuş afiyet olsun ablacım maşallah sana
Pilav ve makarna aynı anda olmamış afiyet olsun gerisi güzel
Bana çok glmedi afiyet olsun ablacığım
Abla dünkü spor neydi acaba ben kaydetmemişim de . Afiyet olsun bu arada güzel olmuş.
Güzel görünüyor afiyet olsun
Bizim için sorun olmaz da nasıl dayanıyorsun o kadar
Ballı hardallı gong 1 tanesi 35 kalori gibi aşırı değil yani afiyet olsun
Çok güzel görünüyor afiyet süt olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Güzel olmuş eritmişsi ndir gözlemeyi, afiyet olsun
Su da olsa mükemmel menü afiyet olsun, inşallah 2 yi bulmuştur
Saat 13.20 olmasa muhteşem menü ama o bozmuş. Afiyet olsun bu arada denedimçavdar lavaş mükemmel
Güzel menü afiyet olsun
Tatlıya rağmen güzl bence, afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun ablacım güzel olmuş
canım çok teşekkürler işyerinde çıkan yemeklerin yağı çok kötü olduğu için cesaret edip de içemedim çorba ama kraker yedim onun tadı bile çok kötü geldiÇok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba üşütme için çok iyi geliyor. Bulantı için çubuk kraker ve galeta benim yoldaşım resmen
Tamam canım bugün suyu arttirayimAfiyet olsun tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Canım afiyet olsun salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım
Afiyet olsun canım güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış
Afiyet olsun çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım
Afiyet olsun canım meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış
Günaydın Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar
Günaydın Garfield e bayılırım
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
dur bulup atim canımGıızzz nörüyon bakem
Şu diyetisyen tartı sonucunu bı paylassana canum biseye bakacam kendimkiyle alakalı.
çok geçmiş olsun canımmcanım çok teşekkürler işyerinde çıkan yemeklerin yağı çok kötü olduğu için cesaret edip de içemedim çorba ama kraker yedim onun tadı bile çok kötü geldi
sağol canımmçok geçmiş olsun canımm
Ne satışıKızlar fazla aktif olamıyorum işler yoğunlaştı ben aynı zamanda evden satış yapıyorum. Yazanlara cevap yazmaktan burda yazmaya mecalim kalmiyor .
Canım benim kağıdım farklı seninkinden anlamadım bu kısimları attım olur muEki Görüntüle 3497574
Bu şekilde olan bölümünü atar mısın rica etsem kuzum
Tamam şimdi oldu çok saol bacımsuCanım benim kağıdım farklı seninkinden anlamadım bu kısimları attım olur mu
neye baktın kuzum merak ettim bacımsuTamam şimdi oldu çok saol bacımsu
İdeal kilo altında yazan değerlere baktım. Çünkü senin yağ seviyen 17 ya, aramizdaki 5 farka bakmak istedim kilo aynı diye senden rica ettim.neye baktın kuzum merak ettim bacımsu
tamamdır anlaştık etiketleriz birbirimizdeİdeal kilo altında yazan değerlere baktım. Çünkü senin yağ seviyen 17 ya, aramizdaki 5 farka bakmak istedim kilo aynı diye senden rica ettim.
Hazırlıktasin bu hafta. Spora başladım ben de.
Beraberce yaparız
Yarınki tartı sonucuna göre hazirlikta kalabilirim 1 hafta daha. Çok heyecanlıyım kaç gelcem diyetamamdır anlaştık etiketleriz birbirimizde
hazırlıkta da kapışırız biz kızçe hahah ama kas arttırmamız llazım spor bende yapıyorum işte yürüyüş kardiyo azar azar ama bakalımYarınki tartı sonucuna göre hazirlikta kalabilirim 1 hafta daha. Çok heyecanlıyım kaç gelcem diye
Benim için uygundur kaptanımKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
C.tesi ölçü bildirimi de gelsin mi?