Popüler Konu LenaG ile MasterFit

31 Ekim

11:30

Zeytinyağlı 3 tüm incir

18:00

1 porsiyon bulgurlu kuru biber dolması ve yaprak sarma (5 küçük kuru biber, 5,6 yaprak sarma)
Kemikli et
1 kase çoban salata
Biraz kuruyemiş

1,5 lt su
2 kupa kahve
4 kupa zencefil, limon çayı

LenaG LenaG @Sitare55

Canim sanırım inciri birkaç kere daha menüde görmüştüm yaptığın bir kür mü

günaydın kızlar :KK60:

bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandım :KK43: ateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor :KK43: üşüttüm sanırım

Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba üşütme için çok iyi geliyor. Bulantı için çubuk kraker ve galeta benim yoldaşım resmen

Yatana kadar 1 lt daha içtim zorla.
Hiç aramam canım. Zavallı bobreklerim 🥺
İlerleyen dönemlerde böbrekler sinyal vermeden su alışkanlığı edinmen lazım 😘
Menüler çok güzel afiyet olsun. :KK36:

Çok güzl olmuş afiyet olsun ablacım maşallah sana:nazar:

Pilav ve makarna aynı anda olmamış afiyet olsun gerisi güzel :kk77:

Bana çok glmedi afiyet olsun ablacığım:KK68:

Abla dünkü spor neydi acaba ben kaydetmemişim de . Afiyet olsun bu arada güzel olmuş.:KK36:

Güzel görünüyor afiyet olsun:KK36:

Bizim için sorun olmaz da nasıl dayanıyorsun o kadar :eek:

Ballı hardallı gong 1 tanesi 35 kalori gibi aşırı değil yani afiyet olsun:KK36:

Çok güzel görünüyor afiyet süt olsun:KK19:

Afiyet olsun çok güzel olmuş:KK36:

Güzel olmuş eritmişsi ndir gözlemeyi, afiyet olsun:KK200:

Su da olsa mükemmel menü afiyet olsun, inşallah 2 yi bulmuştur:KK200:

Saat 13.20:eek::KK17: olmasa muhteşem menü ama o bozmuş. Afiyet olsun bu arada denedimçavdar lavaş mükemmel:super:

Güzel menü afiyet olsun:KK200:

Tatlıya rağmen güzl bence, afiyet olsun kaptanım.:super:

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş:KK200:
Teşekkür ederim canım 💚

Çok geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba üşütme için çok iyi geliyor. Bulantı için çubuk kraker ve galeta benim yoldaşım resmen
canım çok teşekkürler :KK60: işyerinde çıkan yemeklerin yağı çok kötü olduğu için cesaret edip de içemedim çorba ama kraker yedim onun tadı bile çok kötü geldi

Afiyet olsun ❤️ tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş ❤️

Canım afiyet olsun ❤️ salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım 🙏

Afiyet olsun canım ❤️ güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış 🥰

Afiyet olsun ❤️çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir 🥰

Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.

Günaydın ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın ❤️ afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış 🥰

Günaydın ❤️ Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar 🥰

Günaydın Garfield e bayılırım 😻😻

Günaydın canım ❤️

Çok geçmiş olsun 🙏hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
Tamam canım bugün suyu arttirayim

Gıızzz nörüyon bakem

Şu diyetisyen tartı sonucunu bı paylassana canum biseye bakacam kendimkiyle alakalı.
dur bulup atim canım
canım çok teşekkürler :KK60: işyerinde çıkan yemeklerin yağı çok kötü olduğu için cesaret edip de içemedim çorba ama kraker yedim onun tadı bile çok kötü geldi
çok geçmiş olsun canımm

Eklentiler

• IMG_20241101_140908.jpg
    IMG_20241101_140908.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 10
24 saatim bitti açlıkta gayet ıyım sadece oglen regl oldum onun sancısı

Eklentiler

• 1000009024.jpg
    1000009024.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 3
X