Yarın misafirim varben yokumm
Yarın regl bekliyorumeller ayaklar hava yastığı gibi oldu
Ben yeni adet oldum acılar içinde kıvranıyorum, bugün malesef yapamam
Yine dolu dolu faydalı öneriler geldi teşekkür ederim canimtopiğe çok şey katiyorsun
Üşeniyorum. Üşenmedigim bir an yoğurdumu kendim yapicam. Az önce yoğurt alip geldim. Kendimi yoğurda vericem
Ortopedi uzmanım dizimdeki rahatsızlıktan dolayı sadece yürüyüş ve yüzme gibi sporları yapmamı istedi.Chocolita Spor tablosunu ben devam ettirebilirim adim ile birlikte
He kaynanam kayınbabam görümcemVer misafirin eline 2 dumble, oturmaya mi geldik ayooool de
He kaynanam kayınbabam görümcemsalonu spor salonuna çevirek
Haklısın azar azar başlamak daha uzun vadeli oluyor. Bende salona başladığımda 1 saat sürüyordu hazırlanıp toplanması duş derken 2 saat dediğin gibi. Rutine oturtmak icin günlük kısa 15 dk baslayabilirizBaska arkadaslara da fikir olsun diye yazayim, sen biliyorsun zaten.
Ben ilk salona basladigimda bana verdiler 1 saatlik program, bende zaten performans yerlerde, o bana birbucuk saat, gittin geldin dusu falan derken 2 saat neredeyse.
Oyle olunca ben basliyorum birakiyorum, bir turlu duzen tutturamiyorum.
Sonra kendim kendime program yaptim, yarim saatten uzun tutmuyorum. Hatta regl subu zamani 20 dak bole yeter diyorum. Oyle azi hedefleyince düzen tuttu.
Bence sporda düzen tutturamayan kisiler az bir sey hedeflesinler.
Tamam canım özelden de konusmustuk tekrar geçmiş olsunOrtopedi uzmanım dizimdeki rahatsızlıktan dolayı sadece yürüyüş ve yüzme gibi sporları yapmamı istedi.
Sol dizim fena, "yüksek tibial osteotomi" ameliyatı olacabilecek kadar kötüymüş.
Merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum, canım acıyor.
EMS fitness'a gidiyordum,orada ciddi kardiyo antrenman yapıyordum, onu da bırakmak zorunda kaldım.
Spor grubunda yokum A Arrietty_Chocolita
Adım yarışında da olmasam iyi olacak A Arrietty_Chocolita
10000 adım hedefim olacak. Fazlası dizime zararmış, 10000 yeterli dedi doktor.
Teşekkür ederimTamam canım özelden de konusmustuk tekrar geçmiş olsun
Haklısın azar azar başlamak daha uzun vadeli oluyor. Bende salona başladığımda 1 saat sürüyordu hazırlanıp toplanması duş derken 2 saat dediğin gibi. Rutine oturtmak icin günlük kısa 15 dk baslayabiliriz
Tamam canım özelden de konusmustuk tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederimChocolita
Gruptaki tüm arkadaşların bilmesini istedim sol dizimdeki yüksek tibial osteotomi ameliyatlık durumu. Son zamanlarda diz ağrısı şikayetlerimde artış oldu.
Olsun yine de iyi götürdünben hala yarim saati asmiyorum choco.
az olsun devamli olsun diye dusunuyorum,
haftada 3 gune cikarmayi bile tam basaramadim, surekli bir sey cikiyor.
oldugu kadar artik.
Olsun yine de iyi götürdünDerse döneyim biraz gece gelirim
Demi bencedeooo agir misafir
hadi gazan mubarek olsun, bence her seyden muaf tutulmalisin tum hafta
İnanmicaksın şimdiden başladım hazırlık yapmayaChocolita
Tablo iki ayri yaparim
Biri Adım sayisi
Biride iste Spor tablosu. Katilamiyacaklar beni etiketlesin ona gore tabloyu sunarim size. Obur konu basliginida degistiririm.
Mesela sali dan cuma ya kadar Max 15 dklik video veya egzersiz olsun bence. Herkesin 15dksi vardir. SenindeMigrenben misafir sanki yabanci. Deli gibi hazirlik mi yapacaksin
Chocolita
Tablo iki ayri yaparim
Biri Adım sayisi
Biride iste Spor tablosu. Katilamiyacaklar beni etiketlesin ona gore tabloyu sunarim size. Obur konu basliginida degistiririm.
Mesela sali dan cuma ya kadar Max 15 dklik video veya egzersiz olsun bence. Herkesin 15dksi vardir. SenindeMigrenben misafir sanki yabanci. Deli gibi hazirlik mi yapacaksin