- 11 Şubat 2016
- 3.891
- 17.928
Çok geçmiş olsun, dün akşam ben de kötüydüm bir anda ne oldu anlamadım, çok şükür ki bugün daha iyiyim.Tünaydın kızlar. Dünden beri acayip karın ağrısı yaşıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadim
Tünaydın kızlar. Dünden beri acayip karın ağrısı yaşıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadim
Gecmis olsun chocomTünaydın kızlar. Dünden beri acayip karın ağrısı yaşıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadim
Koca danami alip yuruyuse ciktim
Niye dövcen kiz.
Günese aldanma. Ikimizde kalin mont ile ciktik
Kızlar,
Alacağımız her kararda yanınızda varım, birlikte hareket ettiğimizde çok daha güzel sonuçlar alırız. Hatta günlük yapacağımız sporlar için bir liste oluştururuz. Mesela ben çok hırslıyımdır o listede adımın yanında eksi görmemek için çok çaba sarfederim. Böyle böyle birbirimizi de gazlarız. Hava güzelleşiyor, yaz geliyor, daha sağlıklı ve daha fit olmak elimizde. Biz başarabiliriz,
Bütün moral bozanlara inat
Hepsi ayri dert.Cok nazli buyutmus analari
Merhabalar benim üni zamanlarindn beri vardı nodül, şimdiye kadar sadece takip yapildi ama büyüme olmuş, 10 mm den 2 cm kadar gelmiş o sebeple biyopsi yapalım içimiz rahat etsin dediler, sizin boyutları ne kadarSlm biyopsi oldunz mu bende de nodul çıktı biyopsi olmak yerine takip de kalmak istiyorum sonucum 7 ay önceki ile aynıymış meme den de biyopsi olduğum için suan olmak istemiyorum kararsız kaldım
Hepsi ayri dert.
Normalde benim ergen gelmez. Yarine ödevi var. Yapana kadar pc yok dedim. Kedi gibi dolaniyordu evde
Dersden kacmak icin geldi gibime geliyor
Geçmiş olsunTünaydın kızlar. Dünden beri acayip karın ağrısı yaşıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadim
12,8 mm benimki ama 7 ay öncede aynıymışMerhabalar benim üni zamanlarindn beri vardı nodül, şimdiye kadar sadece takip yapildi ama büyüme olmuş, 10 mm den 2 cm kadar gelmiş o sebeple biyopsi yapalım içimiz rahat etsin dediler, sizin boyutları ne kadar