Yoga benlik degil. Acik havada yuruyuse basliyacagim.Beni bu ara yaptigim spor kurtariyor, bakma.
Kalori saymaya donemedim bir turlu.
Sen evet cok streslisin, isin de zor, uykusuzluk falan cabasi. Kolay degil. Yuklenme kendine.
Sen bence soyle rahatlamaya yonelik bir rutin ekle gününe. Yürüyüş veya yoga olabilir, ama tempolu bor workout şeklinde değil de daha çok böyle ay kuşlar böcekler söylemiş böyleymiş seklinde.
Diyorum ama sana, kendim de yapsam ya. Neden yapmiyor insan. Biliyorsun en iyi hissettiğim dönem düzenli yoga yaptigim dönem, ama bir türlü günlük rutine ekleyemedim ben de.
Yemek yiyince cezasi biraz agir olsa topikte ne biliyim ornek veriyorum kalorisi hesaplanır ona göre bi spor yapilsjn ip atlansin yürüyüş yapılsın ama zorunlu olsun bunlar mesela salmayalim durtelim birbirimizi surekli sıkı denetime girelim ya yaz geldi tabi benimki sadece bi ineri ama biri beni deneylerde sürekli ben daha kolay kilo veriyomYoga benlik degil. Acik havada yuruyuse basliyacagim.
Kiz anneannesine gitti orda kalacak. Sabah guzel bir yuruyuse cikayim.
Ogle sonuda eve geldiginde onunlada cikarim. Böyle evde oldugumde ikiye boleyim.
Benimde iyi oldugum,zayifladigim donem bol yurudugum donem.
Evde yurume bandida var ama acik hava bir baska.
Yok yok kesin basliyorum. Baska caresi yok.
Is ,huzurevindeki gibi stressli degil. Tek stressli yani,kötü haberi hastalara verip onlar ile ağlamak
Hadi basliyalim.
Birde eki Grup gibi aktif kullanmaya basliyalim burayi. Onunda etkisi vardi bence
Senin en uygun yapacagin vakit ne zaman mesela? Onu bulsan belki yine baslarsin
Aslinda hergune farkli Kisa Kisa video yapsakYemek yiyince cezasi biraz agir olsa topikte ne biliyim ornek veriyorum kalorisi hesaplanır ona göre bi spor yapilsjn ip atlansin yürüyüş yapılsın ama zorunlu olsun bunlar mesela salmayalim durtelim birbirimizi surekli sıkı denetime girelim ya yaz geldi tabi benimki sadece bi ineri ama biri beni deneylerde sürekli ben daha kolay kilo veriyom
Yada haftalık sporlarımiz olsa hafta başında sporlar atılsa her hafta bir bölge çalışsak yada tüm vücut çalışsak kardio yapsak en azindan daha güzel olurAslinda hergune farkli Kisa Kisa video yapsak
Mesela birgun 15dklik dans
Birgun 15dk tabata
Birgun leslie
Vs vs diye gitsek aliskanlikda olur.
Yada haftalık sporlarımiz olsa hafta başında sporlar atılsa her hafta bir bölge çalışsak yada tüm vücut çalışsak kardio yapsak en azindan daha güzel olur
Hepsini yeni almam lazimOff ne terletiyor o insani.
Tum korumaliklari takman lazim, artik genc deguluk
Aslinda hergune farkli Kisa Kisa video yapsak
Mesela birgun 15dklik dans
Birgun 15dk tabata
Birgun leslie
Vs vs diye gitsek aliskanlikda olur.
Tiroid değerlerine bakılırsa çok iyi olur, tiroid bezi az çalışıyorsa metabolizma çok yavaşlıyor gerçekten A Arrietty_Sporum hic yok. Ordan kayip ediyorum cok. Su da az.
Hicbirseyim eksik degil . Tiroid hic bilgim yok.
En son hamilelikde degerlerim kotuydu. Dogum sonrasi baya takip edilmisti dustugu halde.
Ben hep stressliyim zaten.
Boyle olunca hersey ile baglantimi kesmek istiyorum. Burasida dahil.
Bayadir bu kadar canim sklmamisti.
En siniride,kendileri zayiflamis. Ama hep igne ile
Sagol canım ,2gun sonra dönüyorum aslında atlarmazsam fena düşürür beniHava degisimindendirgecmis olsun
Bizdede cok guzel yagdi bugun ,hicbiryere çıkamadımTünaydınn bugün çok güzel yağmur yağıyor. Barajlar dolmuştur. Pazara gidesim vardı nasıl olacak bakalım
İkisi de harika fikirGünaydın
Markete gitmem lazim.
Bisiklete binip cabuk dönerim diye plan yapiyorum.
Bir yandan yurusem, cepte 6bin adim olur diyorum