Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tamam canım çok geçmiş olsun

Diyet dışı cezasını 10.000 bekledim bugün 7.000 gelmiş. Leslie yle mi yapıldı?

Olur. Bu tabloyla ilgilenmeye gönüllü olan var mı kızlar? Adım yarisimiz zaten var devam edecek. Buna ek günlük spor bildirimi şartı gelsin mi?

Ac karnına tartı geldikten sonra sorun yok canım. Hayırlı yolculuklar

Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 yazdım💣 Yarın bekliyorum
Bugün hallederim fazlasiyla 😶‍🌫️

İyi geceler kizlar. Kendimi iyi hissedemedim bugünde. Özellikle geceleri karın ağrısı oluyor. Doktora gidemedim. Yarın hem bedenen hem ruhen daha iyi bir gün olur inşallah

Bir sebebi var mi choko? ben normal grip gibi bir sey diye dusunmustum.
Eskiden benim stresten yapardi, gastrite donecek diye korkmustum o zamanlr.
Oyle bir durum degilgir ins.

Yediklerin de dokunuyor olabilir, insanin gida hassasiyeti surekli degisiyor, eskiden etkilemeyen bir sey birden etkileyebiliyor. Suphelendigin bir gida varsa kesmekte fayda olabilir.

Gunaydin kizlar,
bugun ise otobusle geldim, bu da demektir sabah aksam yarim saat yuruyus cepte :nazar:

yururken de yeni bir kitap dinliyorum,
Persembe gunu cinayet kulubu, Richard Osman

Huzurevinde yasayan 4 arkadas bir cinayeti cozmeye calisiyorlar, 70li 80li yaslardalar. Kendime yaslanma hedefi koydum, boyle yaslanacam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi cumartesi Pazar menuleri yok. Hatta cumayı da göremedim. Gözden kaçırmışsam tekrar at bana cunku 3 gün menü göndermeyince uyarı gelir. Dün rahatsızdim kontrol edemedim. Menü bekliyorum

labellevie labellevie dünün menüsünü bekliyorum
Cumartesi menüm yokmuş, pazar günü atmıştım.
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek

Kahve

1 elma

Akşam; patates yemeği, 1 parça ekmek, salata

Dışarıda bahçede çay

Su 2 litre en az

4.700 adım
İyi geceler kizlar. Kendimi iyi hissedemedim bugünde. Özellikle geceleri karın ağrısı oluyor. Doktora gidemedim. Yarın hem bedenen hem ruhen daha iyi bir gün olur inşallah
Çok geçmiş olsun, hava değişikliğinden olabilir. Yada bağırsak çalıştıran bir şey yiyip içtiysen. Sıcak süt iyi gelir.

Bir sebebi var mi choko? ben normal grip gibi bir sey diye dusunmustum.
Eskiden benim stresten yapardi, gastrite donecek diye korkmustum o zamanlr.
Oyle bir durum degilgir ins.

Yediklerin de dokunuyor olabilir, insanin gida hassasiyeti surekli degisiyor, eskiden etkilemeyen bir sey birden etkileyebiliyor. Suphelendigin bir gida varsa kesmekte fayda olabilir.
Bir şey iyi gelmiyor bana ne olduğunu bulmam lazım. Ya da rahatsızlık geçiriyorum bilmiyorum flora bozuldu. Grip olsaydı keşke ama hayır direkt bagirsakla ilgili

Cumartesi menüm yokmuş, pazar günü atmıştım.
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek

Kahve

1 elma

Akşam; patates yemeği, 1 parça ekmek, salata

Dışarıda bahçede çay

Su 2 litre en az

4.700 adım

Çok geçmiş olsun, hava değişikliğinden olabilir. Yada bağırsak çalıştıran bir şey yiyip içtiysen. Sıcak süt iyi gelir.
Süt çok içiyorum menülerde de görüyorsundur. Belki de süt mü yaramıyor bana

Evet görüyorum ama soğuk içiyorsun diye düşündüm. Ben eskiden regli olduğumda karnım ağrıyınca annem sıcak ballı süt içirirdi iyi gelirdi. Süt hazmı zor, fazla içince kabızlık yapar.
Ben hep soğuk süt içerim. Sıcak içemiyorum ya. Küçükken hasta olurduk güzel ananem biz hasta olunca süt isitirdi iyi gelirdi

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi cumartesi Pazar menuleri yok. Hatta cumayı da göremedim. Gözden kaçırmışsam tekrar at bana cunku 3 gün menü göndermeyince uyarı gelir. Dün rahatsızdim kontrol edemedim. Menü bekliyorum

labellevie labellevie dünün menüsünü bekliyorum
Canım şehir dışındaydım
Hic fırsat bulamadım çok yoğun 2 gün geçirdim
Sanada çok.gecmis olsun 🌿

🌸Cuma günü 19 Nisan menüsü

Sabah 2 hurma

Öğlen 2 kase çorba yesil mercimek ve tarhana

Akşam
2 tabak buğdaylı yağsız ayran corbasi

🌸20 nisan cumartesi menüsü
Sabah 2 dilim ekmek
O kadar.yigundu ki ne yediğimi bile hatırlamıyorum oturmadum çünkü

Arada çay Diyet dışı bir dilim tatlı

Akşam
1 tabak mantı

🌸Pazar menüsü dün

Sabah fırında patates köfte
Kahvaltılık helva
Yarim dilim ekmek
Yeşillik tere kıvırcık salatalık

Ara çeyrek simit

Akşam
Fırın patates
Izgara köfte
1 bardak ayran
2 dilim.ekmek

Chocolita Chocolita

Bir şey iyi gelmiyor bana ne olduğunu bulmam lazım. Ya da rahatsızlık geçiriyorum bilmiyorum flora bozuldu. Grip olsaydı keşke ama hayır direkt bagirsakla ilgili

o zaman florani kuvvetlendirmeye bakacaksin.
her gun tursu veyahut yogurt olsun menulerinde. yapabiliyorsan ev yogurdu yap.

tursu tarifi verilir :KK28:

Yine uzun sure diyet yapanlarda gorulen bir problem olarak lif eksikligi yol acabiliyormus flora bozulmasina.
Gecen bir podcastta dinlemistim,
ornegin bir cok app uzerinde 11 gr lif oneriliyor,
ama diyordu ki o minimum olmasi gereken, saglikli bir flora icin gunluk 30 gr in ustune cikmak lazim.
bu da yediklerini artirman demek oluyor :bicak:

en cok lif de tam tahilli ekmek, kepekli makarna falan tarzi karbonhidratlarda var. O yuzden ben kesmemek gerektigini savunmusumdur hep.
Ne kadar bilimselli konusuyom gene :rolleyes::KK8: ekmek yemeye bahane bulmus karatayzede :KK47:

Merhaba arkadaşlar… ben doğumdan sonra toparlayamadım şimdi topic i görünce bakayım bi dedim :) en az 7 kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç bana iyi geldiği için ö şekil de devam edeceğim. Emziriyorum 1.5 yaşında kızım var :) bugün ilk öğün nohut pilav turşu 12-00 , sonra saat 15.30 sade Türk kahvesi ve yarım elma oldu… inşallah devam ettirebilirim. Kıyafetlerin olmuyor aynada bakınca mutsuz hissediyorum:/

Merhaba arkadaşlar… ben doğumdan sonra toparlayamadım şimdi topic i görünce bakayım bi dedim :) en az 7 kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç bana iyi geldiği için ö şekil de devam edeceğim. Emziriyorum 1.5 yaşında kızım var :) bugün ilk öğün nohut pilav turşu 12-00 , sonra saat 15.30 sade Türk kahvesi ve yarım elma oldu… inşallah devam ettirebilirim. Kıyafetlerin olmuyor aynada bakınca mutsuz hissediyorum:/

Aralikli oruc konusu basli basina tartismali olsa da,
aralikli orucu destekleyen doktorlar bile emzirme/hamilelik isin icine girince yapmayin diyorlar.

Biraz daha sabredip emzirmeden sonra baslasan daha iyi degil mi?
su an normal 3 ogun beslenmeyi oturtup atistirmaliklari kesmekle baslayabilirsin mesela, veyahut aktiviteni artirabilirsin. Hormonal dengeni bozacak seyler yapman riskli olacaktir.

Yine uzun sure diyet yapanlarda gorulen bir problem olarak lif eksikligi yol acabiliyormus flora bozulmasina.
ama diyordu ki o minimum olmasi gereken, saglikli bir flora icin gunluk 30 gr in ustune cikmak lazim.

en cok lif de tam tahilli ekmek, kepekli makarna falan tarzi karbonhidratlarda var. O yuzden ben kesmemek gerektigini savunmusumdur hep.
Ne kadar bilimselli konusuyom gene :rolleyes::KK8: ekmek yemeye bahane bulmus karatayzede :KK47:
Sana sonuna kadar katılıyorum Alys Alys
:KK5::KK200: Yazdıkların o kadar doğru ki, hepimize verdiğin destek ve bilgiler
çok değerli.🤗💕💐🌺
Bağırsak florana destek için kefir de iç Chocolita Chocolita Alys'in dediği gibi yoğurt (mümkünse ev yoğurdu) ve turşu çok faydalı.
Çabucacık iyileş
inşallah.
🙏🧿:KK68:💐🌸💕

Canım şehir dışındaydım
Hic fırsat bulamadım çok yoğun 2 gün geçirdim
Sanada çok.gecmis olsun 🌿

🌸Cuma günü 19 Nisan menüsü

Sabah 2 hurma

Öğlen 2 kase çorba yesil mercimek ve tarhana

Akşam
2 tabak buğdaylı yağsız ayran corbasi

🌸20 nisan cumartesi menüsü
Sabah 2 dilim ekmek
O kadar.yigundu ki ne yediğimi bile hatırlamıyorum oturmadum çünkü

Arada çay Diyet dışı bir dilim tatlı

Akşam
1 tabak mantı

🌸Pazar menüsü dün

Sabah fırında patates köfte
Kahvaltılık helva
Yarim dilim ekmek
Yeşillik tere kıvırcık salatalık

Ara çeyrek simit

Akşam
Fırın patates
Izgara köfte
1 bardak ayran
2 dilim.ekmek

Chocolita Chocolita
Cuma günü menünü buldum 2 günlük açığın kapandı an itibariyle. Böyle bildirim yapamayacağın zaman öncesinden haberim olsun canım
Bir de cumartesi gününden diyet dışı cezası iliştirdim💣

Yine dolu dolu faydalı öneriler geldi teşekkür ederim canim 😘 topiğe çok şey katiyorsun
Üşeniyorum. Üşenmedigim bir an yoğurdumu kendim yapicam. Az önce yoğurt alip geldim. Kendimi yoğurda vericem
Merhaba 🙋🏻‍♀️ emzirme sırasında aralıklı oruç ne kadar doğru olur bilemedim. Sonuçta uzun süre aç kalıyorsunuz. Ama normal şartlarda gebelik emzirme dışında düşünürsek açlık iyidir. Sürekli yiyoruz zaten. Boş mide candır

X