Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar,
Alacağımız her kararda yanınızda varım, birlikte hareket ettiğimizde çok daha güzel sonuçlar alırız. Hatta günlük yapacağımız sporlar için bir liste oluştururuz. Mesela ben çok hırslıyımdır o listede adımın yanında eksi görmemek için çok çaba sarfederim. Böyle böyle birbirimizi de gazlarız. Hava güzelleşiyor, yaz geliyor, daha sağlıklı ve daha fit olmak elimizde. Biz başarabiliriz,
Bütün moral bozanlara inat :KK5:

Koca danami alip yuruyuse ciktim

Eklentiler

• 17136882454966149858938667110837.jpg
    17136882454966149858938667110837.jpg
    269,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar,
Alacağımız her kararda yanınızda varım, birlikte hareket ettiğimizde çok daha güzel sonuçlar alırız. Hatta günlük yapacağımız sporlar için bir liste oluştururuz. Mesela ben çok hırslıyımdır o listede adımın yanında eksi görmemek için çok çaba sarfederim. Böyle böyle birbirimizi de gazlarız. Hava güzelleşiyor, yaz geliyor, daha sağlıklı ve daha fit olmak elimizde. Biz başarabiliriz,
Bütün moral bozanlara inat :KK5:

Ehehe ben de,
Azicik hirsliyimdir 😅

Slm biyopsi oldunz mu bende de nodul çıktı biyopsi olmak yerine takip de kalmak istiyorum sonucum 7 ay önceki ile aynıymış meme den de biyopsi olduğum için suan olmak istemiyorum kararsız kaldım
Merhabalar benim üni zamanlarindn beri vardı nodül, şimdiye kadar sadece takip yapildi ama büyüme olmuş, 10 mm den 2 cm kadar gelmiş o sebeple biyopsi yapalım içimiz rahat etsin dediler, sizin boyutları ne kadar

Merhabalar benim üni zamanlarindn beri vardı nodül, şimdiye kadar sadece takip yapildi ama büyüme olmuş, 10 mm den 2 cm kadar gelmiş o sebeple biyopsi yapalım içimiz rahat etsin dediler, sizin boyutları ne kadar
12,8 mm benimki ama 7 ay öncede aynıymış
Ama ben biyopsi olmak yerine yine takip de kalmayı tercih ettim dc dr 3 ay bekleyebilirsin dedi
Bir başka dc dr biyopsi gerekli dedi bende kendi kendime 7 ay da birsey değişmemss heralde kötü birsey olsaydı 7 ay da belli olurdu diye biyopsi istemedim çünkü memeden oldum tekrsr tekrar ordan burdan olmak istemiyorum yinede hala kararsızm

X