Tünaydın ben temizliğe devam aç acınaTünaydınn bugün çok güzel yağmur yağıyor. Barajlar dolmuştur. Pazara gidesim vardı nasıl olacak bakalım
Acayip bir tartı bekliyorum sendenTünaydın ben temizliğe devam aç acına
Yok çokom bayram dönüşü + olarak rekordaydım bu hafta onu verdim gibi inşallah regl de varAcayip bir tartı bekliyorum sendenböyle gidersen rekora koşucan
Anladım canım. Doğru ya Bayramı unuttuk. Geçen hafta tartı almış olsaydık bu hafta yuzdeyi de ona göre alırdık. Olsun yine böylesi daha iyi olduYok çokom bayram dönüşü + olarak rekordaydım bu hafta onu verdim gibi inşallah regl de varbeklenti yüksek olmasın nolur sabit bile gelsem çok şükür dicem
Aynen çokom ben bayramı toparladım bu hafta inşallahAnladım canım. Doğru ya Bayramı unuttuk. Geçen hafta tartı almış olsaydık bu hafta yuzdeyi de ona göre alırdık. Olsun yine böylesi daha iyi oldu
Çok geçmiş olsun.Hastalıga yakalandım bende yil oncesi bugun hic iyi hissetmiyorum
Menu,
Sabah 12gibi az lavas ,yesillik ,domates ,2tane cigkofte
Aksam
mercimek corbasi
cayla 1parca diyetdisi 24cal.
7700 adım
1lts su
Chocolita
Bugün ben de kendim için aynı şeyi düşündüm canım. "Başladığımdan beri şöyle bir 10 kg verebilseydim,moral de olurdu diğer vermem gereken kilolar için,daha bir dört elle sarılırdım." dedim.Ay ben cok uzgunum.
Yoyo gibi al ver al ver. Yerimde sayiyorum. Azcik veninde belli de olmuyor zaten.
Uzun zamandir gormedigim kisiler hep kilo almissin dediler
Ay ben cok uzgunum.
Yoyo gibi al ver al ver. Yerimde sayiyorum. Azcik veninde belli de olmuyor zaten.
Uzun zamandir gormedigim kisiler hep kilo almissin dediler
Bugün ben de kendim için aynı şeyi düşündüm canım. "Başladığımdan beri şöyle bir 10 kg verebilseydim,moral de olurdu diğer vermem gereken kilolar için,daha bir dört elle sarılırdım." dedim.
Sen çok bilinçli bir şekilde ilerliyorsun, karbonhidrat, protein,yağ miktarını dengeliyorsun, spor yapıyorsun.
Demir eksikliğin var mı? D vitaminin düşük mü?Tiroid değerlerin iyi mi?Baktırmışsındır muhakkak; ama ilk aklıma bunlar geldi kilo vermeyi zorlaştıran unsurlar olarak.
Moralini bozma emi? Çünkü moralimizi bozunca yarattığı stres kilo vermemizi olumsuz etkiliyormuş.
Birlikte başaracağız inşallah.
SağolasınCanim senin saglik durumun etkiliyor muhakkak, yoksa benim takip ettigim kadariyla düzenini pek bozmuyorsun gibi görünüyor.
Senin yerinde olsam biraz karatay tarzini denerim. Onun iddia ettiği şekilde saglik durumunda iyilesme gorebilirsin.
SağolasınAlys , haklısın Karatay tarzı faydalı olabilir. Teşekkür ederim.
Kitapları vardı bende, tekrar bir okuyayım, örnek tarifleri de vardı.
Bir de salata ve sebze az tüketiyorum. Hayatıma daha çok dahil etsem iyi olacak.
Sporum hic yok. Ordan kayip ediyorum cok. Su da az.Bugün ben de kendim için aynı şeyi düşündüm canım. "Başladığımdan beri şöyle bir 10 kg verebilseydim,moral de olurdu diğer vermem gereken kilolar için,daha bir dört elle sarılırdım." dedim.
Sen çok bilinçli bir şekilde ilerliyorsun, karbonhidrat, protein,yağ miktarını dengeliyorsun, spor yapıyorsun.
Demir eksikliğin var mı? D vitaminin düşük mü?Tiroid değerlerin iyi mi?Baktırmışsındır muhakkak; ama ilk aklıma bunlar geldi kilo vermeyi zorlaştıran unsurlar olarak.
Moralini bozma emi? Çünkü moralimizi bozunca yarattığı stres kilo vermemizi olumsuz etkiliyormuş.
Birlikte başaracağız inşallah.
Bana kendim kafaya koymadigim sure hicbiri yardimci olmaz. Kendimi biliyorum.Onlara neyse, ne kadar ayip.
Kolay mi onca yogunlukta bir de vucuduna dikkat etmeye calisiyorsun.
Ama al ver konusunda ben de dertliyim, kafama gore bir uzman bulsam da oyle mi devam etsem diyorum. Online begendigim kisiler var ama ne denli yardimci olunur bilemiyorum.
Bana kendim kafaya koymadigim sure hicbiri yardimci olmaz. Kendimi biliyorum.
Sen uyarsin ama.
Ben para harcadim hakkini vermem gerek diye dusunsem keske