• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Güüüüüüünnnnnaaaaayyyyyyddddddıııııınnnn hanımlar :3:

Eşim grip olmuş .Adamın hali içler acısı :2: korkuyorum bana da geceçek diye. Geçerse ilaç filan da almak istemiyorum neolur ne olmaz diye. Papatya çayı bal filan idare ediyorum işte. Gerçi papatya çayını içe içe fazla relax oldum sanırım :21:

Bugün 8.Gün. Büyük bir sabırla 10. Günü bekliyoruz bakalım :18:
sizde ne var ne yok bugün:emir_bebek:

canım benim eşimde grip oldu..bu ayın boş geçmesinden korktuğum için ıhlamur nane limon çayı c vitamini ne varsa yaptık şimdi iyi maşallah..allah şifa versinn..

nasıl olayım kuzum yaa keyifsizim halen :5:
bugün galeta ve zencefilli şekeri denicem. bakalım onlar fayda edicekmi.

bir çay koyayım bari. gelirim yine olurmu :31:
oğluşum yeni uyuandı bişiler hazırliim.

sen nasılsın bu arada ayşem?
oh çok şükür herşey yolunda gidiyormuş.çok sevindim :)
çakşır otu mucizesi hee :27:
bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallah canımcım

çok öptümmm :3:

Leeennn bana nie cevap vermiyonnnn
sesimee gel die yırtınıyorum burdaaaa:4::4::4::4:

canım benim eşimde grip oldu..bu ayın boş geçmesinden korktuğum için ıhlamur nane limon çayı c vitamini ne varsa yaptık şimdi iyi maşallah..allah şifa versinn..[/QUOTE
Allah razı olsun canım . ayrıca geçmiş olsun sana da.
pek sevmiyor o tür şeyleri ama mecbur içiricem artık. Akşam eve gidince bende kaynatıyım ıhlamur zencefil filan en iyisi

kızlaaarııımm ben geldım canlar...nasılsınız bakalım.. bugün batım gecelı 7 gün oldu kesın karar verdım pazartesı günü 10 gün oluyor o gün gıdıp kan testı yapacam...esıme yenı yıla gırerken güzel yemegının yanına sürprız yaparım eger hamıleysem dedım...nasıl??????????????

kızlaaarııımm ben geldım canlar...nasılsınız bakalım.. bugün batım gecelı 7 gün oldu kesın karar verdım pazartesı günü 10 gün oluyor o gün gıdıp kan testı yapacam...esıme yenı yıla gırerken güzel yemegının yanına sürprız yaparım eger hamıleysem dedım...nasıl??????????????

:46::46::46: Süper olur...Hadi inşallah hamilesindir.Haberi var mı adetinin geçtiğinden?

:46::46::46: Süper olur...Hadi inşallah hamilesindir.Haberi var mı adetinin geçtiğinden?

her gün soruyo neden adet olmadın dıyo....ama ınanamıyor..dıyokı sen kesın üsüttün kendını...yanı bos yere ümitlenmek ıstemıyo kocacıgım...bır kez daha bır hafta gecıkmıstı bu yüzden...dıyorum ben bı tuhafım ınanmıyor...kan testımı yapıp ınsalllllaaahh gözeüne gözüne sokacagım sonucu :) :) : )

sen nasılsın tatlım

her gün soruyo neden adet olmadın dıyo....ama ınanamıyor..dıyokı sen kesın üsüttün kendını...yanı bos yere ümitlenmek ıstemıyo kocacıgım...bır kez daha bır hafta gecıkmıstı bu yüzden...dıyorum ben bı tuhafım ınanmıyor...kan testımı yapıp ınsalllllaaahh gözeüne gözüne sokacagım sonucu :) :) : )

sen nasılsın tatlım

İnşallahh:16: Merakla bekleyeceğim pazartesini.Ben iyiyim çok şükür.Ovu testim dün koyulaştı.Tam net olarak çıkmasada 2.çizgi baya koyu.Hatta yükleyim akşam fotoğrafını.Bugün de koyu çıktı sabah 11de yaptım.6da bi daha yapacağım koyulaşmasını görmek çok güzel:31: 2 gündür çalışıyoruz.1 hafta daha çalışacağız inşallah.Psikolojik mi bilmiyorum ama bu ay olacak sanki.Dün akşamdan sonra kendimi daha rahat hissediyorum :17: Bir de pazar gününe bi yerlere kaçabilirsek çok daha iyi olacağız ikimizde.

hayırlı sabahlar canım...ben iyiyim ve de bu ay herzamankinden daha heyecanlıyım..sen nasılsın nasıl gidiyor..

aynı heyecan bendede var canım hayırlısı hakkımızda buarada bugun doğum günümdü iş yerinden arkadaşlar sağolsunlar pasta almışlar hemen dilek tut dediler valla içimden ilk geçen hayırlısıyla bu ay gebe kalaym oldu:)) inşallah hep birlikte hamiş oluruz umreye bebeğimle(
gitmek istyrm rabbimin izniyle olucak inşallah.

aynı heyecan bendede var canım hayırlısı hakkımızda buarada bugun doğum günümdü iş yerinden arkadaşlar sağolsunlar pasta almışlar hemen dilek tut dediler valla içimden ilk geçen hayırlısıyla bu ay gebe kalaym oldu:)) inşallah hep birlikte hamiş oluruz umreye bebeğimle(
gitmek istyrm rabbimin izniyle olucak inşallah.

canım benim yaaa inşallah dediğin olur..nice mutlu yıllara..bebeğin inşallah gelirde annesine doğum günü hediyesi olur..

ebbicim sen hala adet olmadın mı kızzz...daha niye bekliyosun test yap, kan ver, bişeyler yaaappp:52::52::52::52::52:
bebiş geliyo mu bebiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş:49::49::49:

Adetim 3 gün geciktiii pazartesiyi beklicem inşllh olmam adet....Ya bende kan pıhtılaşması çıktı hemen iğnelere başlıcam gebeysemm...Ama teşhisi koyamadıkk idrar testi negatif kan testi yaptırmadımmm????

Kizlar midem cook kotu sabahtan beri midem agriyo usuttum galiba su an dayanamayacak ddurumdayim nane limon yaptim ama fayda yok lutfen yardimm edin cokk kotuyummm

Back