KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Günaydın arkadaşlar. Tüp bebek için gerekli olan bir takım testler varmış. Sabah onları verdim benden 8 tüp eşimden 2 tüp kan aldılar 🫣 bu benim için biraz korkutucydu tabi ama sonunu düşününce nedense yapılan herşey çok tatlı geliyor. Amh ocakta vermiştim tekrardan istediler. 2,55 çıkmıştı o zaman şimdi çok merak ediyorum ne kadar bir fark olm

Günaydın arkadaşlar. Tüp bebek için gerekli olan bir takım testler varmış. Sabah onları verdim benden 8 tüp eşimden 2 tüp kan aldılar 🫣 bu benim için biraz korkutucydu tabi ama sonunu düşününce nedense yapılan herşey çok tatlı geliyor. Amh ocakta vermiştim tekrardan istediler. 2,55 çıkmıştı o zaman şimdi çok merak ediyorum ne kadar bir fark olmuş
Kolaylıkla inşallah sağlıklı embriyoların olsun 🌷

Kahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acaba 🫣 alışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada
Evet bende zorlanıyorum ama sadece 1 Türk kahvesi içmeye çalış canım 🥰

Dondurulmuş embriyo transferi 5.gün embriyosu sanirim ya da 6.gün embriyosu sol kasık yumurtalık tarafi gibi cokk hafif bir agri var
Göğüs hassasiyeti de var ama bunlar ilac etkisi de olabilir
Estrfofem progesteron duphaston oksapar
İki gunde bir de coraspin iciyorum pihtilasma bozuklugu cikmisti bende

X