Allah korumuş inşallah bu kez güzelce sonuçlanır süreciniz . Lekelenmeleriniz hangi günlerde olmuştuAllah yaşatmasın dış gebelik kötü bir deneyim oldu benim için. Sürekli lekelenmeler geliyordu. Doktorumuz dış gebelik olabilir desede biz çocuk yerleşiyordur belki diyip ümit etmiştik. Doktorunuz ne derse dışına çıkmayın biz dış gebelikte çok bekledik 1 günle kurtardık durumu. Kötü giden birşeyleriniz yoksa sürekli kan verip test yapmayın derim
Ay o sürece gelebilsem vermem zaten kan artık da onların da belli bi zamanları varmışKese-bebek göründükten sonra kan verilmiyor diye biliyorum artik takip ultrason uzerinden devam ediyor
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alın hep inşallahKızlar merhaba herkese. Ben de Bursa bahçeciyle başladım bu sürece ilk defa ekim sonu gibi. Yumurtalarım toplandı, emrbiyolar donduruldu şimdi ikinci adeti bekliyorum transfer için bakalım. Dua edin bana da ilk denemede hayırlısıyla pozitifi göreyim inşallahhepimiz görelim
Çok teşekkür ederim. 5. Gün 5 emrbriyom varHayırlı olsun güzel sonuçlar alın hep inşallahkaç embriyonuz oluştu
Oo çok güzelmiş maşallahÇok teşekkür ederim. 5. Gün 5 emrbriyom var
Aynı opudan toplanan embriyolar miydi ?Nisan ayında transfer yaptırdığımızda 11. günde beta 45 çıkmıştı. Takip ettiğimizde katlaya katlaya gitti ve bi yerde bozuldu katlanma değerler bi düşüp bi yükselmeye başladı. Dış gebelik olduğunu anladık. 1 Kasımda transfer oldu. 10 kasımda beta testi verdim 124 çıktı. Doktorumuz sürekli kan vermeyin iyi değil dedi. Öncekindede söylemişti dinlememiştik. Şuan değeriniz çok iyi 10 gün daha bekleyin keseye bakalım dedi. Bizde eşimle psikolojimizi bozmamak için 10 kasımdan sonra beta testi daha vermedik. Şuan ara ara sırt arısı oluyor onun dışında olumsuz giden bişey yok. Doktorumuzun dediği gibide beta yaptırmıyoruz önemli bir durum olmadığı sürece cumartesiye kadar beklicez. Hayırlısı ile keseyi görürsek zaten rahatıcaz.
Çok teşekkür ederim.Oo çok güzelmiş maşallah
evet aynı opuydu. Hepsi 5aaAynı opudan toplanan embriyolar miydi ?
Sağlıcakla kucağınıza alin
Aynen öyle yaparım inşallahDonmez donmez. Istahiniz acilirsa da biraz frenlersiniz mecbur
Şu an dikkat ediyorum zaten öyle çok abur cubur alışkanlığım da yok o zaman o dönem de biraz dikkat etsem hallolur inşallahYok yok hiç aldırmıyor eğer yemene dikkat edersen ben de ondan çok korkuyordum öyle duymuştum ben de çünkü
Evet ben de istemiyorum aslında söylemek de ediyorum mecbur kalırsam yani söylerim ne yapacağım Bir de sağlıkçı olduğu için biliyordur yani iğneleri ne işe yaradığınıBence de yengene söylemeyi düşünmüşün ama bence boşver gizliden halletmeye çalış bu süreci ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat oluyorsun
Nasıl gidiyor canım sende son durumlar neAyy Ben şuan kan testi verip duruyoruminşallah sıkıntı olmaz
Beta testini 11. gün yapmıştım. Sonrasını takip eden günlerde 15. gün gibi başladı yanlış hatırlamıyorsam. Art arda geliyordu sürekli.Allah korumuş inşallah bu kez güzelce sonuçlanır süreciniz . Lekelenmeleriniz hangi günlerde olmuştu
Hayirlisi insallahKızlar ben bugün rüyanda yine bebek gördüm ya çok güzel bir bebek de seviyordum ama abimin çocuğuydu yeğenim de benim değildi
Tedaviniz guzel gecer umarimÇok teşekkür ederim.daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım. Birinin kalbi 9 haftalıkken durdu kürtaj oldum, diğeri dış gebelikti ve süreç çok kötü ilerledi ameliyata ile iki tüpüm de alındı. Artık tek çarem tüp bebek. Dilerim bu sefer her şey yolunda gider buna çok ihtiyacım var
Canım senin tedavin tam ne zaman başlıyor?Kızlar ben bugün rüyanda yine bebek gördüm ya çok güzel bir bebek de seviyordum ama abimin çocuğuydu yeğenim de benim değildi
Benimde aynı opudan toplanan embriyolar 2 kez kimyasal oldu. Şimdi 3. Transfer hazırlığındayim. Aynı olacak diye korkuyorumevet aynı opuydu. Hepsi 5aa