KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Allah korumuş inşallah bu kez güzelce sonuçlanır süreciniz . Lekelenmeleriniz hangi günlerde olmuştu

Hayırlı olsun güzel sonuçlar alın hep inşallah kaç embriyonuz oluştu

Aynı opudan toplanan embriyolar miydi ?
Sağlıcakla kucağınıza alin

Oo çok güzelmiş maşallah
Çok teşekkür ederim. daha önce 2 kere normal yolla hamile kaldım. Birinin kalbi 9 haftalıkken durdu kürtaj oldum, diğeri dış gebelikti ve süreç çok kötü ilerledi ameliyata ile iki tüpüm de alındı. Artık tek çarem tüp bebek. Dilerim bu sefer her şey yolunda gider buna çok ihtiyacım var

Bence de yengene söylemeyi düşünmüşün ama bence boşver gizliden halletmeye çalış bu süreci ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat oluyorsun
Evet ben de istemiyorum aslında söylemek de ediyorum mecbur kalırsam yani söylerim ne yapacağım Bir de sağlıkçı olduğu için biliyordur yani iğneleri ne işe yaradığını

Allah korumuş inşallah bu kez güzelce sonuçlanır süreciniz . Lekelenmeleriniz hangi günlerde olmuştu
Beta testini 11. gün yapmıştım. Sonrasını takip eden günlerde 15. gün gibi başladı yanlış hatırlamıyorsam. Art arda geliyordu sürekli.

Tedaviniz guzel gecer umarim Saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…