- 27 Ekim 2024
- 81
- 96
- 34
İkiz gibi canım seninBenim de 9.gun 291 ile öğrenmistim. 11.gun 477 oldu, 13.gun 1008 sonra vermeyi biraktim istemedi dr. Bu sabah 2 damla kahverengi akinti geldi. Dr kan ver dedi verdim tam 6 gun gecmis olmasina ragmen 3500nolucak bilmiyorum
Ben yumurta toplanmadan önce gidiyordum. Aşırı yoran zorlayacak hareketlerden hep kaçındım. Hocaya söylemiştim durumumu ona göre yaptırıyordu bana.İşte o iştah açıklığında kendine hakim olmak önemliAllahtan pilatese gidiyorum da yine biraz hareket oluyor. Pilatesi de bırakmam lazım mı onu da bilmiyorum açıkçası
Hadi bakalım hayırlısı olsunPazartesi ile ilgili günü salı günü gidip başlayacağım
Gayet yüksek değil mi sonucunuz 1500 lerde bile kese görünüyor yazıyor ama nette ne kadar doğru bilmiyorum tabiNormalde haftaya pazartesiydi randevu. Boyle olunca yarin gel dedi..
Yok degerim artmadi ki.. 6 gunde 8bin olmasi gereken deger 3500İkiz gibi canım senin
3500 de gorulur dedi yarin gel dedi. Ama degerim duzenli artmamis.. cok endiseliyimGayet yüksek değil mi sonucunuz 1500 lerde bile kese görünüyor yazıyor ama nette ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Valla ben annem dışında kimseyle paylaşmadığım için söylemiyorum. Cumartesi günü kontrolüm var olmazsa o zaman doktoruma ssorayım. Bırakmakta istemiyorum açıkçasıBen yumurta toplanmadan önce gidiyordum. Aşırı yoran zorlayacak hareketlerden hep kaçındım. Hocaya söylemiştim durumumu ona göre yaptırıyordu bana.
İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur içinizi ferah tutun3500 de gorulur dedi yarin gel dedi. Ama degerim duzenli artmamis.. cok endiseliyim
Kontrolden çıktım canım 4 5 solda 4 5 sağda büyüyen yumurtalar var bide arkadan gelen 3 4 tane 7 mm’lik var onlarıda büyütürsek süper olur dediŞişkinlikle sorunum olmaz ama o kramplar baya acı verici oluyor. Çok anlık gelip gidiyor Allahtan. Benimde cumartesi kontrol. Haber verir misin kontrolden çıkınca
Senin bugün 5. Günün dimi? Kaç tane daha verdi iğne? Benim dozlar 200lük bugün iki iğne yaptım 100+100 bir taneye alışmaya çalışırken iki iğnenin girmesi biraz can sıkıcı olduKontrolden çıktım canım 4 5 solda 4 5 sağda büyüyen yumurtalar var bide arkadan gelen 3 4 tane 7 mm’lik var onlarıda büyütürsek süper olur dedicumartesi kontrol var gene Gonalf dozu arttırdı
Evet canım 5. Gün bende 150 150 vuruyordum 300 doz şimdi Gonalf 225 çıkardı menopur 150 devamSenin bugün 5. Günün dimi? Kaç tane daha verdi iğne? Benim dozlar 200lük bugün iki iğne yaptım 100+100 bir taneye alışmaya çalışırken iki iğnenin girmesi biraz can sıkıcı oldusenin doz kaçtı kaça çıkardı?
Aaa ben sadece gonal f ve folik kullanıyorum. Menopur ne için acaba?Evet canım 5. Gün bende 150 150 vuruyordum 300 doz şimdi Gonalf 225 çıkardı menopur 150 devam
Evet aldım, 59 kiloyum OPU’ya kadar 63 olmuştum. Ama çoğu da bence ödem oluyor şuan neredeyse 3 kilosu gitti bileKızlar peki bu süreç hiç kilo aldınız mı
Transfer sonrası yapılmamalı, Opu’ya kadar ve sonrasında sıkıntı yok :)İşte o iştah açıklığında kendine hakim olmak önemliAllahtan pilatese gidiyorum da yine biraz hareket oluyor. Pilatesi de bırakmam lazım mı onu da bilmiyorum açıkçası
Bende 59um bakalım nolcakEvet aldım, 59 kiloyum OPU’ya kadar 63 olmuştum. Ama çoğu da bence ödem oluyor şuan neredeyse 3 kilosu gitti bile
Transfer sonrası yapılmamalı, Opu’ya kadar ve sonrasında sıkıntı yok :)
Adetin 2. Günü mü test verdiniz. Prolaktin bende de yüksek çıkarda genelde ama aşırı yüksek değildi o yüzden sorun etmiyorlardı 30lardaydı benimki ama çok yüksek olunca ilaç veriyorlar o dengede tutuyor diye biliyorMerhaba arkadaşlar 3 yıldır gebe kalamıyorum prolaktin 41 çıkmış yüksek mi daha doktorla görüşmedim. Araştırmalarım gebeliğe engel diyor yüksek olursa