KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İşte o iştah açıklığında kendine hakim olmak önemli Allahtan pilatese gidiyorum da yine biraz hareket oluyor. Pilatesi de bırakmam lazım mı onu da bilmiyorum açıkçası
Ben yumurta toplanmadan önce gidiyordum. Aşırı yoran zorlayacak hareketlerden hep kaçındım. Hocaya söylemiştim durumumu ona göre yaptırıyordu bana.

V
Ben yumurta toplanmadan önce gidiyordum. Aşırı yoran zorlayacak hareketlerden hep kaçındım. Hocaya söylemiştim durumumu ona göre yaptırıyordu bana.
Valla ben annem dışında kimseyle paylaşmadığım için söylemiyorum. Cumartesi günü kontrolüm var olmazsa o zaman doktoruma ssorayım. Bırakmakta istemiyorum açıkçası

Şişkinlikle sorunum olmaz ama o kramplar baya acı verici oluyor. Çok anlık gelip gidiyor Allahtan. Benimde cumartesi kontrol. Haber verir misin kontrolden çıkınca
Kontrolden çıktım canım 4 5 solda 4 5 sağda büyüyen yumurtalar var bide arkadan gelen 3 4 tane 7 mm’lik var onlarıda büyütürsek süper olur dedi cumartesi kontrol var gene Gonalf dozu arttırdı

Kızlar selam
18 inde 101 25 di kan sonuçu
20 sinde 283.91 çıkmış
İkiz mi tek mi böyle çıkıp teki yada ikiyi gören varmı

Kontrolden çıktım canım 4 5 solda 4 5 sağda büyüyen yumurtalar var bide arkadan gelen 3 4 tane 7 mm’lik var onlarıda büyütürsek süper olur dedi cumartesi kontrol var gene Gonalf dozu arttırdı
Senin bugün 5. Günün dimi? Kaç tane daha verdi iğne? Benim dozlar 200lük bugün iki iğne yaptım 100+100 bir taneye alışmaya çalışırken iki iğnenin girmesi biraz can sıkıcı oldu senin doz kaçtı kaça çıkardı?

Evet canım 5. Gün bende 150 150 vuruyordum 300 doz şimdi Gonalf 225 çıkardı menopur 150 devam

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır gebe kalamıyorum prolaktin 41 çıkmış yüksek mi daha doktorla görüşmedim. Araştırmalarım gebeliğe engel diyor yüksek olursa

Kızlar peki bu süreç hiç kilo aldınız mı
Evet aldım, 59 kiloyum OPU’ya kadar 63 olmuştum. Ama çoğu da bence ödem oluyor şuan neredeyse 3 kilosu gitti bile
İşte o iştah açıklığında kendine hakim olmak önemli Allahtan pilatese gidiyorum da yine biraz hareket oluyor. Pilatesi de bırakmam lazım mı onu da bilmiyorum açıkçası
Transfer sonrası yapılmamalı, Opu’ya kadar ve sonrasında sıkıntı yok :)

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır gebe kalamıyorum prolaktin 41 çıkmış yüksek mi daha doktorla görüşmedim. Araştırmalarım gebeliğe engel diyor yüksek olursa
Adetin 2. Günü mü test verdiniz. Prolaktin bende de yüksek çıkarda genelde ama aşırı yüksek değildi o yüzden sorun etmiyorlardı 30lardaydı benimki ama çok yüksek olunca ilaç veriyorlar o dengede tutuyor diye biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…