Ayy çok güzel maşallah ben ilk 97yle öğrenmiştim sizinki baya yüksekKızlar merhaba bugün kan testi verdim 11 Kasım da transfer olmuştum kan testim sonucum 191 nasıl sizce yorumlar mısınız size zahmet
Ben de yapmıştım çok fenaydım tutmak istedim sanki embriyom kaçar diye düşündüm ama tutamadımTransferden sonra hemen dayanamadim kucuk tuvaletimi yaptim tutacak gibi degildim sizde de oyle mi oldu
hemşireler bana 10 dk yeterli demiştiTransfer yapilan sedyede benden sonra gelecek kimse yoktu oradan kalkmadan on onbes dk bekledim kalktiktan sonra gitttim yaptim
sana güzel birşey daha anlatayım o zaman arkadaşım ablası 35yaşlarında çocuk sahibi olmak için doktora gittiğinde yumurta yok denilmiş , 5 yıl sonra tekrar bir umut diyerek doktora gidiyor tüp bebek denemek için yumurta yok isterseniz donasyon düşünebilirsiniz Kıbrıs' da ypılıyor denilmiş . Donasyon bile olsa tüp bebek ile hamile kalma ihtimaline sevinip para biriktirmeye başlıyorlar. Aradan 5/6 ay geçiyor regli olmuyor , arkadaşları doktora gitmesini istemiş o da menepoza girdiğini düşünerek gitmiyor. 3 ay boyunca regli olmayınca doktora gidiyor , 3aylık hamile olduğunu ve cinsiyetini öğreniyor . Biz bunu duyunca sevinçten ağlamıştık. İmkansız diye birşey yok. Umudunu kaybetme , moralini topla , bir yumurta bile olsa yeter öyle düşün .Ah benim canım keşke yapabilsem ama bu ara saldım beynim rahat neguzel şeyler yazmışsın bana Rabbım ne deguzel geldin bana inan şuan sırtımı oksarcasina teselli verdin bana yazdıkların yaşadıkların umut oldu bana bende hesaba yürüyüş yapıyorum ark. Falan takılıyorum çalışıyorum ama eve girince hüzün çöküyor bu ay çok hastalandım migde spazm geçirdim yakın zamanda üveylik kaybettik annem tek başına kaldı koşturmaca devamlı uzuluyorumda ona üzül buna üzül birde doktor erken menopoz diyince ben iyice gitti ama şuan daha sakinim dingin sadece regli olmayı bekliyorum doktor folikul görmem lazım dedi görürse umut var sanırım süreci de bilmiyorum çünkü ama şunu biliyorumki allahim bizim yüzümüze peygamber efendimizin suyu yüzü hürmetine merhamet etsin duyan belli duam belli bu yol çok engebeli zor için acısada ne yapalım bir umut bekliyorum bebeğime kavusmayi
Evet kaliyor artiyor bir miktarYa kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
İğneleri gizli vurabilir evet ama onları dolapta saklaması gerek insanlar yabancı değil dolapta görmesi yüksek muhtemel,o döneme denk gelmesi kötü olmuş inşallah bir yolu bulunurGizli gizli iğneleri vurabilirseniz sorun olmaz aslında :)
Merhaba,bende p.tesi opu oldum 5 olgun yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 5.güne gidiyorlarmış c.tesi transfer olacak inşallah,çok heyecanlıyım 39 yaşındayım.geçen ay ilk denememdi 1 yumurta vardı opuda alındı ama boş çıkmıştı.bu ay böyle olunca çok sevindim.insallah transferde tutar.Bu süreçlerde olan herkese kolaylıklar dilerim en kısa zamanda inşallah herkes çocuğuna kavuşsunGünaydın birkaç gündür test gelmiyor sankineredesiniz kızlar tedaviye en son ben kaldım galiba
Ay hadi inşallah belli mi olurHayirlisi insallahBazen diyorlar ya bu ara mesajci ruyalarin zamani diye. Acaba suanda da oyle bir durum var mi? Belki bunlar size mesajdir
Pazartesi ile ilgili günü salı günü gidip başlayacağımCanım senin tedavin tam ne zaman başlıyor?
Fazla doz koyuyolar icine, kalanlari saklayin ben oyle yapmistim.Ya kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
Çok iyi gelmiş maşallahBenim en son 12.gün testim 178 gelmişti bugün 14.günüm dayanamayıp sağlık ocağında verdim ne gelecek bakalımdoktorum 16. Gün istemişti
Çok güzel canım maşallah sadece 10 gün olmuşKızlar merhaba bugün kan testi verdim 11 Kasım da transfer olmuştum kan testim sonucum 191 nasıl sizce yorumlar mısınız size zahmet
Kızlar transferi catalda falan mı yapıyorlar yoksa ameliyathane miTransfer yapilan sedyede benden sonra gelecek kimse yoktu oradan kalkmadan on onbes dk bekledim kalktiktan sonra gitttim yaptim
428 geldi çok şükürÇok iyi gelmiş maşallahçıktı mı canım sonucun
AmeliyathanedeKızlar transferi catalda falan mı yapıyorlar yoksa ameliyathane mi
Bir 15 dakika kadar beklemistim sanirim, tutmami soylemislerdi. Bu surenin sonunda daha fazla dayanamadim tabii ki.Transferden sonra hemen dayanamadim kucuk tuvaletimi yaptim tutacak gibi degildim sizde de oyle mi oldu
Benim de 9.gun 291 ile öğrenmistim. 11.gun 477 oldu, 13.gun 1008 sonra vermeyi biraktim istemedi dr. Bu sabah 2 damla kahverengi akinti geldi. Dr kan ver dedi verdim tam 6 gun gecmis olmasina ragmen 3500Çok güzel canım maşallah sadece 10 gün olmuş
Keseyi gördünüz müBenim de 9.gun 291 ile öğrenmistim. 11.gun 477 oldu, 13.gun 1008 sonra vermeyi biraktim istemedi dr. Bu sabah 2 damla kahverengi akinti geldi. Dr kan ver dedi verdim tam 6 gun gecmis olmasina ragmen 3500nolucak bilmiyorum
Normalde haftaya pazartesiydi randevu. Boyle olunca yarin gel dedi..Keseyi gördünüz mü