KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.

sana güzel birşey daha anlatayım o zaman arkadaşım ablası 35yaşlarında çocuk sahibi olmak için doktora gittiğinde yumurta yok denilmiş , 5 yıl sonra tekrar bir umut diyerek doktora gidiyor tüp bebek denemek için yumurta yok isterseniz donasyon düşünebilirsiniz Kıbrıs' da ypılıyor denilmiş . Donasyon bile olsa tüp bebek ile hamile kalma ihtimaline sevinip para biriktirmeye başlıyorlar. Aradan 5/6 ay geçiyor regli olmuyor , arkadaşları doktora gitmesini istemiş o da menepoza girdiğini düşünerek gitmiyor. 3 ay boyunca regli olmayınca doktora gidiyor , 3aylık hamile olduğunu ve cinsiyetini öğreniyor . Biz bunu duyunca sevinçten ağlamıştık. İmkansız diye birşey yok. Umudunu kaybetme , moralini topla , bir yumurta bile olsa yeter öyle düşün .

Gizli gizli iğneleri vurabilirseniz sorun olmaz aslında :)
İğneleri gizli vurabilir evet ama onları dolapta saklaması gerek insanlar yabancı değil dolapta görmesi yüksek muhtemel,o döneme denk gelmesi kötü olmuş inşallah bir yolu bulunur

Günaydın birkaç gündür test gelmiyor sanki neredesiniz kızlar tedaviye en son ben kaldım galiba
Merhaba,bende p.tesi opu oldum 5 olgun yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 5.güne gidiyorlarmış c.tesi transfer olacak inşallah,çok heyecanlıyım 39 yaşındayım.geçen ay ilk denememdi 1 yumurta vardı opuda alındı ama boş çıkmıştı.bu ay böyle olunca çok sevindim.insallah transferde tutar.Bu süreçlerde olan herkese kolaylıklar dilerim en kısa zamanda inşallah herkes çocuğuna kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…