KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben çok erken yumurtluyorum normalde tedavide de öyle mi olur acaba mesela döngünün 9 10 veya 11. Günü çatlama oluyor
Verdikleri bazi igneler yumurtanin catlamasini da kontrol ediyor. Yani doktorunuz yumurtaniz erken catlamasin diye onu da takip ediyor. O yuzden belki rutininiz bu olmasina ragmen tedavi ayni suruyordur bilmiyorum, en iyi doktorunuz bilir Su gibi aksin insallah sureciniz

İğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama karnımda fena şeyler oluyor. Gaz ve şişkinlik var ve sürekli kramp giriyor gibi oluyor. Özellikle uzandığımda
Çok oluyor evet, kabız olmamaya gayret et mümkünse. Ne aşamadasın bilmiyorum ama transfer oldum ben çok kötü şişkinliğim var

Çok oluyor evet, kabız olmamaya gayret et mümkünse. Ne aşamadasın bilmiyorum ama transfer oldum ben çok kötü şişkinliğim var
Daha şuan gonal f kullanıyorum günlük 200 doz. Dün bişey yoktu gündüzde iyiydim ama şuan baya sancı girdi. Genel anlamda kabızlık sorunum var inşallah bu aşamada daha fazla olmaz.

Bir sürü şey yapıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Sünnetli çocuk gibi dolanıyorum evde
Ben bi de çalışıyorum sabah 9 akşam 6. Allahtan kendi işimde o açıdan biraz daha rahatım ama o halde bile bazen sadece bu olayı düşünürken buluyorum kendimi havalarda iyice soğudu dışarı da çıkamıyoruz pek fazla. Şu süreç su gibi akıp geçsin ve bizde en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşalım

İğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama karnımda fena şeyler oluyor. Gaz ve şişkinlik var ve sürekli kramp giriyor gibi oluyor. Özellikle uzandığımda
Canım bende 300 doz vuruyorum şişkinliğim var ve benim de dün ara ara kramplarım oldu iğnenin 4. Günündeydim dün akşam bugün kontrolüm var

Canım bende 300 doz vuruyorum şişkinliğim var ve benim de dün ara ara kramplarım oldu iğnenin 4. Günündeydim dün akşam bugün kontrolüm var
Şişkinlikle sorunum olmaz ama o kramplar baya acı verici oluyor. Çok anlık gelip gidiyor Allahtan. Benimde cumartesi kontrol. Haber verir misin kontrolden çıkınca

Siskinlikten dolayi almis gibi hissediyordum ama OPU sonrasi 3-5 gun sonra siskinlik gecince normal halime kavusabildim Ama igneler vs direkt hormon ignesi oldugu icin kilo olarak da donmesi muhtemel
Evet ya baya bi şişkinlik var hatta bu sabah her zaman giydiğim pantolonuma sığamadım ama bunları dert etmiyoruz tabi. Sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…