- 27 Nisan 2024
- 32
- 30
- 31
Ben iki kilo almıştım sanırım ödemmiş. Bugün tartıldığımda eski kilomdaydım. Ama kesinlikle iştah açılıyorSanki kilo almamak imkansız gibi. 2 gündür inanılmaz iştahım açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki kilo almıştım sanırım ödemmiş. Bugün tartıldığımda eski kilomdaydım. Ama kesinlikle iştah açılıyorSanki kilo almamak imkansız gibi. 2 gündür inanılmaz iştahım açık
Benim en son 12.gün testim 178 gelmişti bugün 14.günüm dayanamayıp sağlık ocağında verdim ne gelecek bakalımdoktorum 16. Gün istemiştiNasıl gidiyor canım sende son durumlar ne
İşte o iştah açıklığında kendine hakim olmak önemli Allahtan pilatese gidiyorum da yine biraz hareket oluyor. Pilatesi de bırakmam lazım mı onu da bilmiyorum açıkçasıBen iki kilo almıştım sanırım ödemmiş. Bugün tartıldığımda eski kilomdaydım. Ama kesinlikle iştah açılıyor
Kimyasalda süreç nası ilerledi acaba değerleriniz nasıldıBenimde aynı opudan toplanan embriyolar 2 kez kimyasal oldu. Şimdi 3. Transfer hazırlığındayim. Aynı olacak diye korkuyorum
İlki 45-64-90-105-110 gibi ilerlediKimyasalda süreç nası ilerledi acaba değerleriniz nasıldı
hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallahbenim transferim de dün oldu beklemek zorr gerçekten
Dün transferi olan var mı
Umarım bu kez her şey daha güzel ilerler umutlanıp sonunun olması da çok yıpratıcı. Çok zor süreçler maddi manevi gerçekten Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İlki 45-64-90-105-110 gibi ilerledi
İkinci 120-64-8 gibi ilerledi betalar
Ayy en heyecanlı aşamadasınız ve zamanın durduğubenim transferim de dün oldu beklemek zorr gerçekten
Insallah guzel bir operasyon olur. Saglikli ve olgun yumurtalariniz olsunkızlar merhaba. Önceki opumdam sadece bir embriyo oluşmıştı. Ngs göndermişti. Malesef nagatif geldi. Kromozom bozukluğundan dolayı. Zaten suan 3. Opu için hazırlıktayım pazartesi büyük ihtimalle opu olucam. Suan 23 yumurta görünüyor. Umarım dolu çıkarlar ve sağlıklı olurlar
Ay ne guzel. Tam heyecanli zamanlar insallah istediginiz gibi sonuclanir, guzel haberler alirsinizbenim transferim de dün oldu beklemek zorr gerçekten
Ay umarim pozitifi gorursunuz, bol sansYarın kan testi vereceğim kızlar, 2 gündür kasıklarım çok batıyor inşallah benimledir️
sizin sonuçlarınız nasıl?
Transferden sonra hemen dayanamadim kucuk tuvaletimi yaptim tutacak gibi degildim sizde de oyle mi oldu
Çok güzel sonuç bence tebriklerKızlar merhaba bugün kan testi verdim 11 Kasım da transfer olmuştum kan testim sonucum 191 nasıl sizce yorumlar mısınız size zahmet
Aynen o kadar bekledim ama sonrasinda dayanamadimmben 10 15 dakika bekledim canım, doktorunun bilgisi var mı
Transfer yapilan sedyede benden sonra gelecek kimse yoktu oradan kalkmadan on onbes dk bekledim kalktiktan sonra gitttim yaptimAynen o kadar bekledim ama sonrasinda dayanamadimm