Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sürü şey yapıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Sünnetli çocuk gibi dolanıyorum evdeYa valla ben o aşamaya geldiğimde nasıl olurum bilmiyorum neyle oyalamak lazım kendimizi acaba.
Verdikleri bazi igneler yumurtanin catlamasini da kontrol ediyor. Yani doktorunuz yumurtaniz erken catlamasin diye onu da takip ediyor. O yuzden belki rutininiz bu olmasina ragmen tedavi ayni suruyordur bilmiyorum, en iyi doktorunuz bilir Su gibi aksin insallah surecinizBen çok erken yumurtluyorum normalde tedavide de öyle mi olur acaba mesela döngünün 9 10 veya 11. Günü çatlama oluyor
Çok oluyor evet, kabız olmamaya gayret et mümkünse. Ne aşamadasın bilmiyorum ama transfer oldum ben çok kötü şişkinliğim varİğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama karnımda fena şeyler oluyor. Gaz ve şişkinlik var ve sürekli kramp giriyor gibi oluyor. Özellikle uzandığımda
Kramp için bir şey diyemem ama belki gaz sancısıdırÇok oluyor evet, kabız olmamaya gayret et mümkünse. Ne aşamadasın bilmiyorum ama transfer oldum ben çok kötü şişkinliğim var
Daha şuan gonal f kullanıyorum günlük 200 doz. Dün bişey yoktu gündüzde iyiydim ama şuan baya sancı girdi. Genel anlamda kabızlık sorunum var inşallah bu aşamada daha fazla olmaz.Çok oluyor evet, kabız olmamaya gayret et mümkünse. Ne aşamadasın bilmiyorum ama transfer oldum ben çok kötü şişkinliğim var
Ben bi de çalışıyorum sabah 9 akşam 6. Allahtan kendi işimde o açıdan biraz daha rahatım ama o halde bile bazen sadece bu olayı düşünürken buluyorum kendimi havalarda iyice soğudu dışarı da çıkamıyoruz pek fazla. Şu süreç su gibi akıp geçsin ve bizde en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşalımBir sürü şey yapıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Sünnetli çocuk gibi dolanıyorum evde
Nasılsın bugün yumurta toplaman vardı nasıl geçtiStresten uzak bir yaşam ilk kural bu olmalı . Sonra hekime güvenmek .. klüpte her kişinin süreci yaşantısı sorunu farklı kıyaslama yapmadan tüm süreci sakın geçirmek.. nasipte varsa o bebiş gelecek zaten
Canım bende 300 doz vuruyorum şişkinliğim var ve benim de dün ara ara kramplarım oldu iğnenin 4. Günündeydim dün akşam bugün kontrolüm varİğneden mi başka bişeyden mi bilmiyorum ama karnımda fena şeyler oluyor. Gaz ve şişkinlik var ve sürekli kramp giriyor gibi oluyor. Özellikle uzandığımda
Şişkinlikle sorunum olmaz ama o kramplar baya acı verici oluyor. Çok anlık gelip gidiyor Allahtan. Benimde cumartesi kontrol. Haber verir misin kontrolden çıkıncaCanım bende 300 doz vuruyorum şişkinliğim var ve benim de dün ara ara kramplarım oldu iğnenin 4. Günündeydim dün akşam bugün kontrolüm var
Tamam canım veririm hem heyecanlı hem tedirginimŞişkinlikle sorunum olmaz ama o kramplar baya acı verici oluyor. Çok anlık gelip gidiyor Allahtan. Benimde cumartesi kontrol. Haber verir misin kontrolden çıkınca
Sanki kilo almamak imkansız gibi. 2 gündür inanılmaz iştahım açıkKızlar peki bu süreç hiç kilo aldınız mı
Siskinlikten dolayi almis gibi hissediyordum ama OPU sonrasi 3-5 gun sonra siskinlik gecince normal halime kavusabildim Ama igneler vs direkt hormon ignesi oldugu icin kilo olarak da donmesi muhtemelKızlar peki bu süreç hiç kilo aldınız mı
Evet ya baya bi şişkinlik var hatta bu sabah her zaman giydiğim pantolonuma sığamadım ama bunları dert etmiyoruz tabi. Sonu güzel olsunSiskinlikten dolayi almis gibi hissediyordum ama OPU sonrasi 3-5 gun sonra siskinlik gecince normal halime kavusabildim Ama igneler vs direkt hormon ignesi oldugu icin kilo olarak da donmesi muhtemel
Yok beni hiç etkilemedi ilaçlar ama ben yememe çok dikkat ettim o yüzden olabilir pasta börek çörek ekmek yemedim hiç sebze meyve olarak beslendim geneldeKızlar peki bu süreç hiç kilo aldınız mı
Gizli gizli iğneleri vurabilirseniz sorun olmaz aslında :)Kızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Amin aminn insallahh hayırlı pozitif haberlerle gelirizBenimki 5.gün embriyosuydu benimde test günüm pazartesi inşaAllah hayırlı haberlerle geliriz