Artışınız ilk günler nasıldı acaba iki günde iki katı mıydıDoktorum perşembe gelin dedi. Cumartesiye attı. Şuan için biraz sırt ağrısı oldu ama henüz onun dışında bir belirti yok. Sadece sürekli beta testi verip kendinizi yıpratmayın. Biz bir önceki düşük olan gebelikte 2 günde bir eşimle birlikte gidip beta testi yaptırdık bu çok stres yapmıştı bizi. Doktorumuz şuan ne diyorsa onu uyguluyoruz. Cumartesi inşallah kese görmeye gideceğiz. O zaman tekrar burdan son durum bilgisi paylaşacağım. Benim gibi anne adaylarına tek tavsiyem düşünmeyin. Normal hayatınıza devam edin. Her ne kadar eşleriniz sinir olsada düşünmeyin.
Nasıldı değerleriniz acabaBurdayım beta değerim biraz sıkıntılıydı düzeldi çok şükürİnşallah sağlıkla ilerler kucağıma alırım Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Beni listeye ekleme canm
Benim hiç belirtim olmadı sadece göğüs ağrım vardı bide test vereceğimin sabahı lekelenme olduArkadaşlar transferden kaç gün sonra belirtiler olmaya başlıyor. Ben aşırı heyecanlıyım ya
Evet bilgili olmak yanlış yapmamak istiyorsun. Ama insan dayanamıyor tecrübeli olanlardan da bilgi almak istiyorinşallah çok güzel devam eder süreçlerimizdün beni tüp bebek merkezinden aradılar ve dedi ki konuştuğum kişi sizden istediğimiz şey lütfen bu süreçte internetten araştırma yapmayın kafanızı bulandırmayın. Aklınıza takılan ne varsa bize sorun. Gerçektende bilgi kirliliği fazlaca var. Ama işte insan kendine de engel olamıyor ki
Bencede daha tedavi başlamadan test yapacağım günlerin planını yapıyorumŞey bu gidişle biz ikinci günden test yapmaya başlıyormuşuz
Oofff onlarda tam zamanı bulmuşKızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Düşse bile anlamazsin ki mikroskopla anca görülürYa kızlar Bir de bir şey soracağım çok saçma gelebilir ama transfer sonrası akıntınızda falan acaba embriyo düşmüş müdür diye hiç düşündünüz mü şu an benim aklıma öyle şeyler geliyor
Karından iğne yapıyorsun birde hapın var anlamazlar bile sadece bol giy karnın şişiyor.yani benim öyle oldu hamile gibiydim 7 aylık ama fazla yumurta olduğu içindi sanırımKızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Valla tedavimi ertelemeyi düşünmüyorum ama nasıl olur bilmiyorumOofff onlarda tam zamanı bulmuşne yapmayı planlıyorsun
AA gerçekten o kadar şişiyor mu yaaa. Sadece iğneyle bir şekilde atlatirim inşallah ya. Abimler gelecek yengem ebe ilaclari da anlar çok zorda kalırsam söylerimKarından iğne yapıyorsun birde hapın var anlamazlar bile sadece bol giy karnın şişiyor.yani benim öyle oldu hamile gibiydim 7 aylık ama fazla yumurta olduğu içindi sanırım
Belki yengene usulca söyleyebilirsin dicem ama yenge müessesesine de hiç güvenim yokAA gerçekten o kadar şişiyor mu yaaa. Sadece iğneyle bir şekilde atlatirim inşallah ya. Abimler gelecek yengem ebe ilaclari da anlar çok zorda kalırsam söylerim
Ya aynen kimseye söyleme diyorsun Bir bakmışsın herkese söylemişlerBelki yengene usulca söyleyebilirsin dicem ama yenge müessesesine de hiç güvenim yok
Igneleri vurulacaginiz saatin genelde ayni veya yaklasik saatlerde olmasini istemisti doktor. O saatlerde mecburen evde bulunmak icin bir bahane soyleceksiniz mecbur. Bahane uretme konusunda esiniz de biraz destek olur artikKızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Evet öyle yapayım iğneler tam kaç gün sürüyor herkes de farklı değil miIgneleri vurulacaginiz saatin genelde ayni veya yaklasik saatlerde olmasini istemisti doktor. O saatlerde mecburen evde bulunmak icin bir bahane soyleceksiniz mecbur. Bahane uretme konusunda esiniz de biraz destek olur artik
Muhtemelen bunyeden bunyeye ve yumurtalik gelisimine bagli olarak degisiyordur. Ben 10 gun civarinda kullanmistim. Ama asagi yukari buralardadir herhalde.Evet öyle yapayım iğneler tam kaç gün sürüyor herkes de farklı değil mi
Bende her transferde 1 tane test alıyorum. Kan vereceğim gün sabah evde bu testi yapıp öyle kan vermeye gidiyorum. Çünkü sonuçlar hep iş yerindeyken çıkıyor, ağlama krizi olmasın diyeBencede daha tedavi başlamadan test yapacağım günlerin planını yapıyorumevde 5 tane kaset test var diyorum onları yapmamayim erken gebelik alayım netten mi alsam uyguna diye düşünüyorum
Ben çok erken yumurtluyorum normalde tedavide de öyle mi olur acaba mesela döngünün 9 10 veya 11. Günü çatlama oluyorMuhtemelen bunyeden bunyeye ve yumurtalik gelisimine bagli olarak degisiyordur. Ben 10 gun civarinda kullanmistim. Ama asagi yukari buralardadir herhalde.
Yaa çok üzücüBende her transferde 1 tane test alıyorum. Kan vereceğim gün sabah evde bu testi yapıp öyle kan vermeye gidiyorum. Çünkü sonuçlar hep iş yerindeyken çıkıyor, ağlama krizi olmasın diye
Evet bende de göğüs ağrısı var, sızlama gibi.Benim hiç belirtim olmadı sadece göğüs ağrım vardı bide test vereceğimin sabahı lekelenme oldu