KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Artışınız ilk günler nasıldı acaba iki günde iki katı mıydı

Evet bilgili olmak yanlış yapmamak istiyorsun. Ama insan dayanamıyor tecrübeli olanlardan da bilgi almak istiyor

Kızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba

Düşse bile anlamazsin ki mikroskopla anca görülür

Kızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Karından iğne yapıyorsun birde hapın var anlamazlar bile sadece bol giy karnın şişiyor.yani benim öyle oldu hamile gibiydim 7 aylık ama fazla yumurta olduğu içindi sanırım

Karından iğne yapıyorsun birde hapın var anlamazlar bile sadece bol giy karnın şişiyor.yani benim öyle oldu hamile gibiydim 7 aylık ama fazla yumurta olduğu içindi sanırım
AA gerçekten o kadar şişiyor mu yaaa. Sadece iğneyle bir şekilde atlatirim inşallah ya. Abimler gelecek yengem ebe ilaclari da anlar çok zorda kalırsam söylerim

Igneleri vurulacaginiz saatin genelde ayni veya yaklasik saatlerde olmasini istemisti doktor. O saatlerde mecburen evde bulunmak icin bir bahane soyleceksiniz mecbur. Bahane uretme konusunda esiniz de biraz destek olur artik

Igneleri vurulacaginiz saatin genelde ayni veya yaklasik saatlerde olmasini istemisti doktor. O saatlerde mecburen evde bulunmak icin bir bahane soyleceksiniz mecbur. Bahane uretme konusunda esiniz de biraz destek olur artik
Evet öyle yapayım iğneler tam kaç gün sürüyor herkes de farklı değil mi

Bencede daha tedavi başlamadan test yapacağım günlerin planını yapıyorum evde 5 tane kaset test var diyorum onları yapmamayim erken gebelik alayım netten mi alsam uyguna diye düşünüyorum
Bende her transferde 1 tane test alıyorum. Kan vereceğim gün sabah evde bu testi yapıp öyle kan vermeye gidiyorum. Çünkü sonuçlar hep iş yerindeyken çıkıyor, ağlama krizi olmasın diye

Muhtemelen bunyeden bunyeye ve yumurtalik gelisimine bagli olarak degisiyordur. Ben 10 gun civarinda kullanmistim. Ama asagi yukari buralardadir herhalde.
Ben çok erken yumurtluyorum normalde tedavide de öyle mi olur acaba mesela döngünün 9 10 veya 11. Günü çatlama oluyor

Bende her transferde 1 tane test alıyorum. Kan vereceğim gün sabah evde bu testi yapıp öyle kan vermeye gidiyorum. Çünkü sonuçlar hep iş yerindeyken çıkıyor, ağlama krizi olmasın diye
Yaa çok üzücü en kısa zamanda en güzel haberi alırsınız inşallah. Yanında birileri varken negatifi görmek ayrı bir zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…