Verme canım benim 3. Gün embiryosu 6. Gün kan testi verdim çıkmadı zaten çok erken mis boşuna stres oldum sen de aynı hataya dusmeMerhaba güzel sonuçlarınız olur inşallah embriyog kalitesi neydi biliyor musunuz
Benim 3 gun Taze embiryo 6 hücreli diğeri 8 hücreliydi 8 hücreli olan kontra atak yaptı dedi doktor hattaMerhaba güzel sonuçlarınız olur inşallah embriyog kalitesi neydi biliyor musunuz
Sirke ödem sökücü aslında, ödem sökücü şeyler tüketmeseniz daha iyi olmaz mı? Boğazınızı gargara yapabilirsiniz belki.Kızlar gribim boğazladım da gıcık var dün transfer oldum. Ev yapımı elma sirkesi içsem birşey olur mu?
Ben kafeinli içiyorum. Yasak mıydıKızlar bu sürede kafeinsiz Türk kahvesi içile bilir mi?
Ben çok severdim 3 4 kupa içerdim transfer olduktan sonra hiç içmedim . Doktorlar genelde telvesi olan kahveleri sınırlı şekilde içilebileceğini söylüyor filtre kahve Türk kahvesi gibi . Ama granüllü kahvelerin normalde bile zararlı olduğunu söylüyorlarKızlar bu sürede kafeinsiz Türk kahvesi içile bilir mi?
Teşekkür ederimSirke ödem sökücü aslında, ödem sökücü şeyler tüketmeseniz daha iyi olmaz mı? Boğazınızı gargara yapabilirsiniz belki.
Bana birşey demediler ben kafeinsiz aldım günde 1 içerim diyeBen kafeinli içiyorum. Yasak mıydı
O zaman kısa bir mola kahveyeBen çok severdim 3 4 kupa içerdim transfer olduktan sonra hiç içmedim . Doktorlar genelde telvesi olan kahveleri sınırlı şekilde içilebileceğini söylüyor filtre kahve Türk kahvesi gibi . Ama granüllü kahvelerin normalde bile zararlı olduğunu söylüyorlar
Canım bence içme hiç bişey meyve ye bol bolKızlar gribim boğazladım da gıcık var dün transfer oldum. Ev yapımı elma sirkesi içsem birşey olur mu?
Aşılama da yasaktı banaBen kafeinli içiyorum. Yasak mıydı
Bana sadece sigara alkol dedilerAşılama da yasaktı bana
Aynen çayı da çok açık demişlerdiBana sadece sigara alkol dedileralkol zaten kullanmıyorum sigarayı da bıraktım tedavide kahve çay sanki tamam dedi. Bir bardak kahve iki bardak çay mı dedi ay hiçte hatırlamıyorum. O sırada rüyalar aleminde bebişlerin tuttunduğunu falan hayal ediyordum
Canım buraya yazıyorlardı aslında geçmiş mesajlara bakYakın sürede pozitifi gören arkadaşlarım belirtiniz oldu mu
Çok güzel haberler alırsın inşallahBenim test için son 3 günüm bir belirtim yok heyecanlıyım umarım Allahım ellerimi boş çevirmez hepimizin amin
Canım ben aşılama tedavisi görürken doktor yasaklamıştı galiba ananas rahim kaslarını gevşetiyormuşCanım ben aşılama tedavisi görürken doktor yasaklamıştı galiba ananas rahim kaslarını gevşetiyormuşAnanas yiyen var mı???