Bu hapı ne için verdiler iğne adı nedir ?Ben kullanıyorum günde 1 tane akşamda kan sulandırı iğnem ayriyetten var
Dinlen canım yediklerin de yapar bu balık yağları da yapabilir dikkate et canımBen öyle yaptım canım.
Bana da corasprin verdi. Ve progestan fitil ve iğne. Başka ilaç yok. Takviye balık yağı ve folik devam ediyorum.
Ama bugün gözüm ağrıyor ve mide bulantım var. Şekerim çıkmış ya da tansiyonum oynamış gibi yani. Ama baktım ikisi de iyi
Oscopar kullanıyorum ama nedenini sormadım hiç .Bu hapı ne için verdiler iğne adı nedir ?
Peki hayırlısı olsun canımOscopar kullanıyorum ama nedenini sormadım hiç .
Merhaba güzel sonuçlarınız olur inşallah embriyog kalitesi neydi biliyor musunuzBu gün benim de 7. Gün hastanedeyim kan testi versem çıkar mı ki
Ben transfer bekliyorum şuan donduruldu embriyolarınız kalitesi neydi biliyor musunuzKızlar nerelerdesiniz Ekim'de tedaviye başlayanlar ne durumdasiniz bizleri bilgilendirin
Çok teşekkür ederim umut verdiğiniz için güzel dilekleriniz için.Size de çok geçmiş olsun bir an evvel mini mini embriyolarınıza ordan da bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.allah isteyeni, uğraşanı, mücadele edeni boş çevirmesinMerhaba sizi biraz korkutmuşlar 6 yumurta toplantı gerekirse bi kere daha toplatirsiniz. Benim annem 46-47 de girmiş ailede erken menapoz öyküsü yok babannem 45 yaşında doğum yapmış son çocuğunu. Ben 32 yaşındayım amh 003 ve 1 veya 2 yumurtam oluyor onlarda gelişmiyor ignelerle. Siz sonuç alırsınız Allahın izniyle moralinizi bozmayın tek yumurta yetiyor Allah ol dedikten sonra
Teşekkür ederimBence olur ama kısa sürede ve ayakta yap.
Amh 0.77 malesef sadece 2 tanesi gelişmişti diğerleri istenilen boyuta ulaşamadıMerhaba amh değeriniz kaçtı acaba ? Diğerleri gelişmedi mi ? Benimde 2 seferdir yumurtlar gelişmedi denilip tedavim iptal ediliyor birinde sonradan gelişti kist oldular kist operasyonu yaptılar bana şimdi bunda da tedavi iptal edildi korkuyorum sonradan gelişip kist olacaklar diye. Benim 2 yumurtam var ne yazık ki sadece. Havuz yapılacaktı bana 2-3 kere toplama ama hiç toplamaya gidemedim ne yazık k önceden böyle anlamıyorum da.
Acaba bu dediğiniz le makrofaj aşısı nin bağlantısı varmi bana katil hücre testi yapıldı pozitif çıktı transferden bir gün önce benden alınan kan ile rahime iğne yapılacakmış.kizlar sizden bu tahlili istedilermi izmirde tavmergene gidiyorum regli yi bekliyorum igneye başlamak icinBebegin tutunması için rahmin kanlanmasi gerekiyormuş. Coraspirini o yüzden veriyorlar bence birde o yüzden bol yürüyüş oneriyorlar. Birde iğneden kullanıyorum belki o yüzdende olabilir
Transfer sonrasinda mi doktorunuz bol yuruyus onerdi? Kacinci gunle birlikte. Ben henuz transfer olmadim ama butun gun yatarak gunleri gecirmek disinda bir alternatif duymak cok guzel olurBebegin tutunması için rahmin kanlanmasi gerekiyormuş. Coraspirini o yüzden veriyorlar bence birde o yüzden bol yürüyüş oneriyorlar. Birde iğneden kullanıyorum belki o yüzdende olabilir
merhaba, ben haziran ayında tüp bebek yaptırdım şu an 25. haftadayım. konulara bakarken buraya da bakayım dedimTransfer sonrasinda mi doktorunuz bol yuruyus onerdi? Kacinci gunle birlikte. Ben henuz transfer olmadim ama butun gun yatarak gunleri gecirmek disinda bir alternatif duymak cok guzel olur
Oscopar iğne birde coaspirin . Estoferm sabah 2 akşam 2 . Folikasit günde bir . İki günde birde kalçadan iğnem varBu hapı ne için verdiler iğne adı nedir ?
Bana bu hapı verdi iğne vermedi kan sulandırıcıHap vermedi ama kan sulandırıcı iğne var onu vuruluyorum ben günlük
Demeli herkes farklıOscopar iğne birde coaspirin . Estoferm sabah 2 akşam 2 . Folikasit günde bir . İki günde birde kalçadan iğnem var
Çiçeğim vallahi ben aşırı kahve bağımlısıyım günde 3 4 kupa içiyordum ama bu süreçte çok az aldım gün aşırı içiyorum. Günde bir fincan kahvenin zararı yok diyorlar ama kafein gebelik şansını azaltıyor kafeinsiz içebilirsin bence yine de doktoruna sorKızlar bu sürede kafeinsiz Türk kahvesi içile bilir mi?
Teşekkür ederim canımÇiçeğim vallahi ben aşırı kahve bağımlısıyım günde 3 4 kupa içiyordum ama bu süreçte çok az aldım gün aşırı içiyorum. Günde bir fincan kahvenin zararı yok diyorlar ama kafein gebelik şansını azaltıyor kafeinsiz içebilirsin bence yine de doktoruna sor