KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya ben başından beri ananas yedim
İlk transfer olumsuzdu, onda öyle bi şey yoktu yememiştim hiç.
3 kez tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım nar ve ananas bolca tükettik deyince ben de 2.transferde bolca ananas yedim, pozitif çıktı ama buna bağlamıyorum tabi.

Ananasa kesin ye diyen de var asla yeme diyende var

Baktım şimdi. Bilir kişi Chat gpt der ki;

Tüp bebek tedavisinde ananas tüketimi konusunda bazı öneriler ve dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Ananas, bromelain adlı bir enzim içerir; bu enzim, kan dolaşımını artırabilir ve hafif kan sulandırıcı özelliklere sahiptir. Bazı kişiler, bromelain’in rahimde kan akışını destekleyebileceğini düşünürken, fazla miktarda alındığında rahim kasılmalarını artırabileceği de öne sürülmektedir.

Tedavi sırasında ananas tüketmek istiyorsanız, bunu ölçülü miktarda yapmak genellikle güvenlidir, ancak en iyisi doktorunuza danışarak hareket etmektir. Doktorunuz, tedavinizin aşamasına ve sağlık durumunuza göre daha iyi yönlendirme yapacaktır.

Zaten çok pahalı çok da ölçüyü kaçırabileceğimizi sanmıyorum

Ben her sabah yumurta ve avokado yiyorum. Arada kabak çekirdeği yiyiorum. Ama çok abartmışım 2 paket bitirdim on günde bol su içiyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum. Nar suyu içecektim transferden önce unuttum dün kendi kendime yedim

Bilmiyorum ama maydanoz regli söktürüyor ama bu süreçte hiçbir şey kullanmamamız lazım
Regl olursam transfer sürecine başlayacağım, transfere de 10 gün süre oluyor minimum diye etkilemez gibi düşündüm ama maydonoz falan yiyorum günlük hayatımda en iyisi bugünden itibaren dikkat edeyim de ödem söktürücü şeyleri çok yemeyeyim

Evet bende böyle okudum çoğu yerde en iyisi doktora danışmak bu süreçte

AI’ya sormadım hiç de aklıma gelmedi açıkçası hayırlısı bakalım.
Doktor şunu bunu yeme demedi, sadece ben kendim önceki hamilelikten aklımda kaldığınca maydonoz, dereotu vs tüketmiyorum.

Nar suyu faydala mı transfer öncesi

Yani çok riske atmamak lazım ya bu süreci çok önem veriyoruz çok dikkat ediyoruz

Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştı

transferimin 2. günündeyim bende çok heyecanlı
benim doktorum kahveyi yasakladı çay çok açık içebilirsin dedi birde zencefil çayı nane limon ıhlamur içebilirsin dedi onun haricinde bol bol mevsim meyve sebzesi tüket dedi ben her gün kök sebze yiyorum bir pancar bir turp iki havuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…