- 2 Kasım 2024
- 4
- 2
- 23
Özel muayenehane canım hastanede değilŞuan Alper beye başladim hayirlsiiyla. Volkan bey hangi hastane de cnm
3. Gün embriyosu için kaçıncı gün çıkar kızlar. 12 gün dedi doktor beklemek çok zor
Kızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?Ben ilk 2 gün evde durdum çok zor zaman geçti sonra işe başladım zaman daha hızlı geçmeye başladı desem de inanma yine geçmiyor kafan hep acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesinde shhshd ama ben yarıladım kaldı 5 gün
Kızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?Amiiinnn inşallah
Benimde 6.gün geçmiyor geçmiyor geçmiyor günler:)Daha 4
Ben de opuyu geçen haftalarda oldum perşembe de transferim oldu. Benim de 5 tane falan görünüyor demişti doktorum ama Opu olmadan iki gün önce gittiğimde sadece 2 tanesi büyümüş dedi o kadar çok üzüldüm ki doktorum da açıkçası az olunca önermem dedi 2si boş da çıkabilirmiş çünkü istersen aşılamaya dönelim bu ay dedi ama aşılamanın gereksiz olduğunu duyuyordum biz devam edelim ne olursa olsun dedik girdik artık yarıda kesmek istemedim. Çok şükür ki 2si de dolu çıktı 5.güne gittiler birini dondurduk biri transfer. sizin de yaşınız genç bence sizinkilerde çok iyi gelecek güzel düşünün güzel şeyler olsunve 1 tane embriyo yetiyor bize 10 tane olmasının bi anlamı yok ki 1 olsun tutsun yeter
Ecoprin verirdi hap nezaman kadar birşey demedi niye verdi ki acab hapıBana coraspirin verdi teste kadar kullan diye
Yürüyüş demediler normal hayata devam dediler bide progestan dec kulanıcamBebegin tutunması için rahmin kanlanmasi gerekiyormuş. Coraspirini o yüzden veriyorlar bence birde o yüzden bol yürüyüş oneriyorlar. Birde iğneden kullanıyorum belki o yüzdende olabilir
İlk 4 gün sürekli oturur pozisyonda olma ara ara yuruyuyus yap dediler bana kalk yürü normal ev isi yapabilirsin yemek vs ama ağır egzersiz ve temizlik yapma dediler . Ben transfer öncesinde başladım ve hala prolutex devam ediyorum . Transfer sonrası coraspirin eklendi . Birde decavit kullanıyorum multi vitaminYürüyüş demediler normal hayata devam dediler bide progestan dec kulanıcam
Evde lavoba falan dolanıyorum. Sizin sonuç ne oldu ?İlk 4 gün sürekli oturur pozisyonda olma ara ara yuruyuyus yap dediler bana kalk yürü normal ev isi yapabilirsin yemek vs ama ağır egzersiz ve temizlik yapma dediler . Ben transfer öncesinde başladım ve hala prolutex devam ediyorum . Transfer sonrası coraspirin eklendi . Birde decavit kullanıyorum multi vitamin
Bu arada ayrıca kabızlık için dupalac da verdi ama ben almadım onu. Fena kabız oldummmEvde lavoba falan dolanıyorum. Sizin sonuç ne oldu ?
Banyo falan ne zaman Yapın dedilerBu arada ayrıca kabızlık için dupalac da verdi ama ben almadım onu. Fena kabız oldummmalmam lazım sanırım. Benim transfer sonrası 6.günüm bugün çok heyecanlıyım beklemedeyim. Allah sabır versede test günüme kadar sabretsem. Test günüm 18 kasim
Bugün oldum transfer yarın yapsam olur mu?Yapabilirsin ama ayakta ılık suyla ve çok kısa olacak şekilde
Ben kullanıyorum günde 1 tane akşamda kan sulandırı iğnem ayriyetten varKızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?
Ben öyle yaptım canım.Bugün oldum transfer yarın yapsam olur mu?