KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar transfer sonrası ecoprin hap verdi mi doktor size ?

Merhaba amh değeriniz kaçtı acaba ? Diğerleri gelişmedi mi ? Benimde 2 seferdir yumurtlar gelişmedi denilip tedavim iptal ediliyor birinde sonradan gelişti kist oldular kist operasyonu yaptılar bana şimdi bunda da tedavi iptal edildi korkuyorum sonradan gelişip kist olacaklar diye. Benim 2 yumurtam var ne yazık ki sadece. Havuz yapılacaktı bana 2-3 kere toplama ama hiç toplamaya gidemedim ne yazık k önceden böyle anlamıyorum da.

Bebegin tutunması için rahmin kanlanmasi gerekiyormuş. Coraspirini o yüzden veriyorlar bence birde o yüzden bol yürüyüş oneriyorlar. Birde iğneden kullanıyorum belki o yüzdende olabilir

Bebegin tutunması için rahmin kanlanmasi gerekiyormuş. Coraspirini o yüzden veriyorlar bence birde o yüzden bol yürüyüş oneriyorlar. Birde iğneden kullanıyorum belki o yüzdende olabilir
Yürüyüş demediler normal hayata devam dediler bide progestan dec kulanıcam

Yürüyüş demediler normal hayata devam dediler bide progestan dec kulanıcam
İlk 4 gün sürekli oturur pozisyonda olma ara ara yuruyuyus yap dediler bana kalk yürü normal ev isi yapabilirsin yemek vs ama ağır egzersiz ve temizlik yapma dediler . Ben transfer öncesinde başladım ve hala prolutex devam ediyorum . Transfer sonrası coraspirin eklendi . Birde decavit kullanıyorum multi vitamin

Evde lavoba falan dolanıyorum. Sizin sonuç ne oldu ?

Evde lavoba falan dolanıyorum. Sizin sonuç ne oldu ?
Bu arada ayrıca kabızlık için dupalac da verdi ama ben almadım onu. Fena kabız oldummmalmam lazım sanırım. Benim transfer sonrası 6.günüm bugün çok heyecanlıyım beklemedeyim. Allah sabır versede test günüme kadar sabretsem. Test günüm 18 kasim

Banyo falan ne zaman Yapın dediler

Bugün oldum transfer yarın yapsam olur mu?
Ben öyle yaptım canım.

Bana da corasprin verdi. Ve progestan fitil ve iğne. Başka ilaç yok. Takviye balık yağı ve folik devam ediyorum.

Ama bugün gözüm ağrıyor ve mide bulantım var. Şekerim çıkmış ya da tansiyonum oynamış gibi yani. Ama baktım ikisi de iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…