KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayır progestoron daha hiç kullanmadım sadece folik asit, dekort bide coraspin kullandım son gittiğim de de bir ilaç daha ekledi ama onu kullanmadan iptal edildi zaten transfer
Tamam işte progesteron kullanmaya başlamadan değeriniz yükseldiği için iptal edilmiş. Kendi kendine yükselmemesi gerekiyor. İlaçla yapay olarak yükselmesi gerekiyor.

Hayır progestoron daha hiç kullanmadım sadece folik asit, dekort bide coraspin kullandım son gittiğim de de bir ilaç daha ekledi ama onu kullanmadan iptal edildi zaten transfer
Öbür hanımefendinin transferi yarınmış. O progesteron kullanmaya nerdeyse bir hafta önce başlamıştır, istendiği gibi yapay olarak değeri yükselmiştir.

şöyleprogesteronu dışardan alarak yükselmesini istiyorlar. Benim daha progesteron iğne ya da ilaç ya da fitile başlamadan yüksek çıkmıştı. Bu da yumurta çatlaması demek. Sizin transfer yarınsa zaten progesteron kullanıyorsunuz. Yüksek çıkması normal.
Yarın diye gün vermediler sadece şuan hazırlık aşaması daydık ama muhtemelen iptal edilmeseydi bu hafta içinde transfer olucakci bir haftadır ilaçları kullanıyorum benim genelde 2. Hafta zaten tranfer oluyordu

Yarın diye gün vermediler sadece şuan hazırlık aşaması daydık ama muhtemelen iptal edilmeseydi bu hafta içinde transfer olucakci
siz mesajları karıştırdınız sanırım baştan okuyun isterseniz. Progesteron yüksekliğinin aşamaları var. Ttansferden hemen önce yapay olarak yükseltilmesi gerekiyor. Bü yüzden de transferden bir hafta önce ilaç veriliyor progesteron yapay yükselsin diye. Sizin testte kendiliğinden yüksek çıktığı için transfer iptal edilmiş ama diğer hanımefendinin transferi yarınmış. Zaten o bir haftadır progesteron kullanıyordur, o yüzden yüksektir. Taze veya dönmüş embriyoyla bir alakası yok.

Tamam işte progesteron kullanmaya başlamadan değeriniz yükseldiği için iptal edilmiş. Kendi kendine yükselmemesi gerekiyor. İlaçla yapay olarak yükselmesi gerekiyor.
Himm olabilir belkide benim daha önceki tubbebek transferimden öncede bir kere daha iptal edilmişti bu progesteron yüzünden

Valla onu Doktorunuz daha iyi bilir ama benim kendi deneyimim bu şekilde oldu hatta baya sordum hemşireye böyle olursa ne olur dedim yumurta çatlamaya başlamış dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsa bile tutmaz dediler bana. Şunu da beklıyım benim donmuş embriyo transferi olucakti sizin belki taze transferdi o ne şekil yapılır bilemem
Benimde dondurulmuş 5 ci gün embriyo transferi tek embriyom var taze değil yalnız ben progesteron için iğne artı fitil kullandım bir haftadır kullanıyorum dün tahlil verdim yani onların yöntemi bumu bilemedim yarın doktoruma sorucam sonuçta tek embriyo riske atmak istemiyorum burdan denemiş arkadaşlar varsa benim gibi yazarlarsa sevinirim

Benimde dondurulmuş 5 ci gün embriyo transferi tek embriyom var taze değil yalnız ben progesteron için iğne artı fitil kullandım bir haftadır kullanıyorum dün tahlil verdim yani onların yöntemi bumu bilemedim yarın doktoruma sorucam sonuçta tek embriyo riske atmak istemiyorum burdan denemiş arkadaşlar varsa benim gibi yazarlarsa sevinirim
Senin ki olması gerekenmiş burdaki bir arkadaş söyledi benimki sıkıntı ilaçsız fırlamış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın gönlüne göre olsun hersey

şöyleprogesteronu dışardan alarak yükselmesini istiyorlar. Benim daha progesteron iğne ya da ilaç ya da fitile başlamadan yüksek çıkmıştı. Bu da yumurta çatlaması demek. Sizin transfer yarınsa zaten progesteron kullanıyorsunuz. Yüksek çıkması normal.
Ben ilaç kullandım canım ama ilaç kullanali çok olmadı kafamda soru işaretleri belirdi şimdi yarın transferim bu sabah hapşırık boğaz ağrısı ile uyandım şansımı bu bilemedim

Senin ki olması gerekenmiş burdaki bir arkadaş söyledi benimki sıkıntı ilaçsız fırlamış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın gönlüne göre olsun hersey
Teşekkürler inşallah güzel sonuçlanır tek şansım var maalesef yumrtalarim 5 ci güne birtane gitti bende tekrar yumurta toplamaya gitmek istemiyorum bunu deneyip birakicam inşallah herkesin gönlüne göre olur

Hemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyım
Transfer hazirligi sirasinda progesteron fitile baslamadan once dusuk cikmasini istiyorlar 1.5un altinda sanirim referans deger. Ama transfer oncesinde progesteron fitil de kullanmisken nasil dusuk olacak ki 🤔 Benimki 11.6ydi mesela. Bilemedim.

Kızlar nasılsıniz ? her aşama mi stresli olur ya? yarın embrilog arayacak . inşallah embriyolar 5.gune gider stresten mahvoldum

Kızlar nasılsıniz ? her aşama mi stresli olur ya? yarın embrilog arayacak . inşallah embriyolar 5.gune gider stresten mahvoldum
Transferin 1.gununde acaba tutunmuslar midir icerde napiyorlar diye dusunuyorum ahaha 😂 Allah akil fikir versin 😂

Ay insallah yarin guzel haberleriniz gelir. 😊3.gune dondurulan embriyonuz hic oldu mu yoksa tamamini 5.gune mi goturduler?

X