- 2 Temmuz 2024
- 1.094
- 2.209
- 26
Doktoruna sormadan tüketme benceAnanas yiyen var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruna sormadan tüketme benceAnanas yiyen var mı???
Ananas yersek regl olur muyuz acabaCanım ben aşılama tedavisi görürken doktor yasaklamıştı galiba ananas rahim kaslarını gevşetiyormuşCanım ben aşılama tedavisi görürken doktor yasaklamıştı galiba ananas rahim kaslarını gevşetiyormuş
Ananasa kesin ye diyen de var asla yeme diyende varYa ben başından beri ananas yedim
İlk transfer olumsuzdu, onda öyle bi şey yoktu yememiştim hiç.
3 kez tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım nar ve ananas bolca tükettik deyince ben de 2.transferde bolca ananas yedim, pozitif çıktı ama buna bağlamıyorum tabi.
Transfer olmadım ben daha inşallah gönlünüze göre olurVerme canım benim 3. Gün embiryosu 6. Gün kan testi verdim çıkmadı zaten çok erken mis boşuna stres oldum sen de aynı hataya dusme
Bilmiyorum ama maydanoz regli söktürüyor ama bu süreçte hiçbir şey kullanmamamız lazımAnanas yersek regl olur muyuz acaba
Zaten çok pahalı çok da ölçüyü kaçırabileceğimizi sanmıyorumAnanasa kesin ye diyen de var asla yeme diyende var
Baktım şimdi. Bilir kişi Chat gpt der ki;
Tüp bebek tedavisinde ananas tüketimi konusunda bazı öneriler ve dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Ananas, bromelain adlı bir enzim içerir; bu enzim, kan dolaşımını artırabilir ve hafif kan sulandırıcı özelliklere sahiptir. Bazı kişiler, bromelain’in rahimde kan akışını destekleyebileceğini düşünürken, fazla miktarda alındığında rahim kasılmalarını artırabileceği de öne sürülmektedir.
Tedavi sırasında ananas tüketmek istiyorsanız, bunu ölçülü miktarda yapmak genellikle güvenlidir, ancak en iyisi doktorunuza danışarak hareket etmektir. Doktorunuz, tedavinizin aşamasına ve sağlık durumunuza göre daha iyi yönlendirme yapacaktır.
Regl olursam transfer sürecine başlayacağım, transfere de 10 gün süre oluyor minimum diye etkilemez gibi düşündüm ama maydonoz falan yiyorum günlük hayatımda en iyisi bugünden itibaren dikkat edeyim de ödem söktürücü şeyleri çok yemeyeyimBilmiyorum ama maydanoz regli söktürüyor ama bu süreçte hiçbir şey kullanmamamız lazım
Evet bende böyle okudum çoğu yerde en iyisi doktora danışmak bu süreçteAnanasa kesin ye diyen de var asla yeme diyende var
Tüp bebek tedavisinde ananas tüketimi konusunda bazı öneriler ve dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Ananas, bromelain adlı bir enzim içerir; bu enzim, kan dolaşımını artırabilir ve hafif kan sulandırıcı özelliklere sahiptir. Bazı kişiler, bromelain’in rahimde kan akışını destekleyebileceğini düşünürken, fazla miktarda alındığında rahim kasılmalarını artırabileceği de öne sürülmektedir.
Tedavi sırasında ananas tüketmek istiyorsanız, bunu ölçülü miktarda yapmak genellikle güvenlidir, ancak en iyisi doktorunuza danışarak hareket etmektir. Doktorunuz, tedavinizin aşamasına ve sağlık durumunuza göre daha iyi yönlendirme yapacaktır.
AI’ya sormadım hiç de aklıma gelmedi açıkçası hayırlısı bakalım.Ananasa kesin ye diyen de var asla yeme diyende var
Nar suyu faydala mı transfer öncesiBen her sabah yumurta ve avokado yiyorum. Arada kabak çekirdeği yiyiorum. Ama çok abartmışım 2 paket bitirdim on günde bol su içiyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum. Nar suyu içecektim transferden önce unuttum dün kendi kendime yedim
Yani çok riske atmamak lazım ya bu süreci çok önem veriyoruz çok dikkat ediyoruzRegl olursam transfer sürecine başlayacağım, transfere de 10 gün süre oluyor minimum diye etkilemez gibi düşündüm ama maydonoz falan yiyorum günlük hayatımda en iyisi bugünden itibaren dikkat edeyim de ödem söktürücü şeyleri çok yemeyeyim
Rahim duvarını kalınlaştırıyor diye okumuştumNar suyu faydala mı transfer öncesi
Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştıYa ben başından beri ananas yedim
İlk transfer olumsuzdu, onda öyle bi şey yoktu yememiştim hiç.
3 kez tüp bebek ile hamile kalan bir arkadaşım nar ve ananas bolca tükettik deyince ben de 2.transferde bolca ananas yedim, pozitif çıktı ama buna bağlamıyorum tabi.
Çok teşekkürler sanırım Aralık sonunu bulacak benim transfer şuan dondurduk rahim dinlendirmesi yapıyoruzRahim duvarını kalınlaştırıyor diye okumuştum
Canım kahvaltı etim şimdi midem bulanıyor yaCanım bence içme hiç bişey meyve ye bol bol
Benimkilere orta kalite denildi ben de sormadım açıkçası hiç. Pimpirikli bir yapım var, kafaya takarım diye ama hepsi de 5. Gün sonunda dondurulan embriyolardı.Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştı
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBenimkilere orta kalite denildi ben de sormadım açıkçası hiç. Pimpirikli bir yapım var, kafaya takarım diye ama hepsi de 5. Gün sonunda dondurulan embriyolardı.