- 12 Mart 2019
- 14.367
- 33.689
Aile hekiminizin vicdanına kalmış bir şey.Bana neden boyle dediler acaba yaUmarim aile hekimleri yazmaya devam ediyordur. Bana yanlis soylemislerdir. Boyle kadin dogumda randevu pesinde kosmak cok zor.
Yarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi varSonucunuz ne zaman çıkacak sizin?
Ben geçen cuma günü kan vermiştim, bi de dün verdim. Beta 52 ile pozitif görmüş olduk, dün de 450’ye yükselmişYarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi varsizin süreciniz ne aşamada?
Umarım sizin sonucunuz da güzel çıkarYarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi varsizin süreciniz ne aşamada?
Ya maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırsınızBen geçen cuma günü kan vermiştim, bi de dün verdim. Beta 52 ile pozitif görmüş olduk, dün de 450’ye yükselmiş
Bende yarın kan vereceğim ve çok korkuyorum kalbim yerinden cikacakYarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi varsizin süreciniz ne aşamada?
Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olsun ikiniz icin deBen geçen cuma günü kan vermiştim, bi de dün verdim. Beta 52 ile pozitif görmüş olduk, dün de 450’ye yükselmiş
Insallah olumlu haberleri alirsinizYarın sabahtan vereceğim 17 gibi çıkar çok stresliyim beklemek güzeldi şimdi ya negatif çıkarsa stresi varsizin süreciniz ne aşamada?
Hayir bana vermediler. Sonucta bagirsaklarinizda yapilan bir islem degil ki lavman neden istediler acabaOpu olacak olan arkadaşlar size de lavman ve fitil verdiler mi bir gün öncesinden yapılacak?
Hayirlisi olur insallah guzel haberler alirsinizBende yarın kan vereceğim ve çok korkuyorum kalbim yerinden cikacak
İnşallah, çok teşekkür ederimHayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olsun ikiniz icin de
Darısı size olsun inşallah burdan da yazın sonucunuzu muhakkakYa maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırsınız
Hayır verilmedi, sadece her gün aranıp döllendi ve sağlıklı görünüyor denildi. 6 gün de donduruldular.Hayırlısı ile ilerlesin embriyo kalitesi ile ilgili bilgi verildimi size
Allah razı olsun amin inşallahHayırlı olsun insallahhhgüzel güzel büyüyüp hepsi dolu dolu toplansın kaliteli embriyolariniz olsun onlarda sana tutunsun sağlıklı bebeklere dönüşsün insallahhh...
Amin canım inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırızAyyyy hayırlı olsun canım. Kaç doz başlattı?
Amin inşallah değerlerim de düne göre daha güzeldi daha uygundu çok mutlu oldum o yüzdenAy hadi bakalimHayirlisiyla guzel guzel buyusun yumurtalariniz, saglikli ve olgun olsunlar
İnşallah yazarim tabiDarısı size olsun inşallah burdan da yazın sonucunuzu muhakkak
İnşallah insallah hepimizInsallah olumlu haberleri alirsiniz
Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınızHayır verilmedi, sadece her gün aranıp döllendi ve sağlıklı görünüyor denildi. 6 gün de donduruldular.