- 30 Ekim 2024
- 24
- 53
- 38
İlk transferim iyi kalite denildi tek embriyo konulmuştu, negatif geldi sonuç.Merhaba orta kalite embriyo transferinizi oldunuz mu acaba sonucunuz ne oldu . Bende bugun oldum
Yok vermedi hâlâ bekliyorum yeni geldim sonuç almaya verecek inşallahBence gayet iyi canım. Eee verdi mi ilk iğnelerini
Normal aralığı kaç bilmiyorum amaBenimde e2 48 çıkmıştıespressoc
Hayırlısı olsunÇok şükür 3 Aralık transfer günümestrofeme ek olarak progesteran kapsül vajinal ve progesteron dex iğne kullanacağım sırayla. Heyecanlı bir süreç :) son düzlük
Hayırlısı ile ilerlesin embriyo kalitesi ile ilgili bilgi verildimi sizeİlk transferim iyi kalite denildi tek embriyo konulmuştu, negatif geldi sonuç.
Doktorum hiç beklemeden diğer transferimi yaptı ve bu sefer diğer kalan iki embriyomu da koydu, sonuç hamileyim ama tek.(bende opuda 3 yumurta çıktı, üçü de döllendi, 5. gün embriyosu olarak dondurulmuştu.)
Tutunma belirtisi olarak görülmesi normal karşılanır. Ama herkeste olmuyor. Mesela ben transfer sonrası 10. gün kan verene kadar ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti yaşadım. Hatta sırf bu yüzden ara ara endişelerim oldu tutmadı mı acaba diye. Ama pozitif sonucu gördükMerhaba kızlarhamilelikte herkeste meme hassasiyeti oluyor mu biliyor musunuz ?
Benim laboratuvarın 30-90 aralığı. Ama değişiyordur mutlaka.Normal aralığı kaç bilmiyorum ama
Şimdi bakıyorum da gerçekten bebek için herşeyi göze alabilirim. Bende muhtemelen cuma gecesi çatlatma iğnesi olacağım pazar günü de yumurta toplama yapılacak. Bu yolda yapabileceğim herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Çünkü hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Ve bunun için fedakarlık yapmıcaksam ne için yapacağım ki. Şimdiden bile endişelerimiz oluyor yumurta çatladı mı kaç tane toplanacak. Ne zaman transfer olacağız acaba tutunacak mı? Birde anne olduktan sonra ki endişeler var. Asıl o noktada başlıyor ama olsun yinede herşeye değer bu duyguBenimde aynı şekilde 12-13-15-17 mm bandında geziyorlar doktor en büyüğü 20 mm olduğunda toplamaya hazır olur o da perşembeye tekabül eder o yüzden perşembe akşam beni arayın çatlama iğnesini vurulacağınız saati söyleyeyim cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama için hastanede olun dedi ben de iğne fobisi yoktu ama kendime hiç kıyamazdım afedersiniz ağda yapamam kaş bıyık bile alamam ama iğneleri kendin vur dedi diye ilk iğneyi göstererek vurulunca yaparım neler yapmadık ki dedim bende şaşırıyorum hayat ne getirirse eyvallah deyip devam ediyoruz yeter ki sağlıklı olalım şükür
Çok ama çok teşekkür ederimTutunma belirtisi olarak görülmesi normal karşılanır. Ama herkeste olmuyor. Mesela ben transfer sonrası 10. gün kan verene kadar ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti yaşadım. Hatta sırf bu yüzden ara ara endişelerim oldu tutmadı mı acaba diye. Ama pozitif sonucu gördükYani demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışmayın, akışına bırakın ve inanın.
Tutunma belirtisi olarak görülmesi normal karşılanır. Ama herkeste olmuyor. Mesela ben transfer sonrası 10. gün kan verene kadar ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti yaşadım. Hatta sırf bu yüzden ara ara endişelerim oldu tutmadı mı acaba diye. Ama pozitif sonucu gördükYani demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışmayın, akışına bırakın ve inanın.
Kızlar aldım ilaçlarımi 18.00 da ignelerim başlıyor bir tuhaf oldumBenim laboratuvarın 30-90 aralığı. Ama değişiyordur mutlaka.
Hayırlı olsun insallahhhKızlar aldım ilaçlarımi 18.00 da ignelerim başlıyor bir tuhaf oldum
Ay hadi bakalimKızlar aldım ilaçlarımi 18.00 da ignelerim başlıyor bir tuhaf oldum
Ayyyy hayırlı olsun canım. Kaç doz başlattı?Kızlar aldım ilaçlarımi 18.00 da ignelerim başlıyor bir tuhaf oldum
Aa ben daha dün aile hekimine yazdırdım DuphastonArkadaslar ben simdi aile hekimine gittim ilaclari yazdirabilmek icin. Duphaston vs gibi ilaclari maalesef artik yazamiyorlarmis, mutlaka kadin dogum doktoru yazmasi gerekiyormus. Bir de enox gebelik olustugu takdirde (genellikle) gebelik sonuna kadar kullaniliyormus. Isterseniz onun icin rapor cikarabilirsiniz diye de oneride bulundu kadin dogumcu. Sizin de haberiniz olsun
Canım çok normal bende 3 defa topladım 3. De çok ağrılıydı toplayana kadar. Yumurtalar baskı yapıyor korkma geçecekGünaydınlar kızlar ben dün doktora gittim yumurtalar iyi bir şekilde büyümeye devam ediyor dedi perşembe akşam çatlama iğnesi yapacağız cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama işlemi yapacağız yalnız ben yumurtaları fazlasıyla hissediyorum yani bir ağrı gibi değil ama hassasiyet var yumurtalar daha perşembeye kadar büyümeye devam edecek iğnelere de devam ediyorum daha şimdiden böyleyse yumurta toplamaya kadar nasıl geçer diye düşünmeye başladım yoğunlukla dönerken ve oturup kalkarken hissediyorum bu durumda olan var mı bana normal deyin ne olur
Sonucunuz ne zaman çıkacak sizin?Çok ama çok teşekkür ederimyüreğime su serptiniz
Bana neden boyle dediler acaba yaAa ben daha dün aile hekimine yazdırdım Duphaston
Allah razı olsun bu gün içimi rahatlattınız hepinizden çalışmaya devam ettiğim için biraz zorlandım herhalde ama çok iyi geldi hepinizin yazdıklarıCanım çok normal bende 3 defa topladım 3. De çok ağrılıydı toplayana kadar. Yumurtalar baskı yapıyor korkma geçecek