Güzel embriyolar okulunda bide bebeğini kucağına alınca hepsi geçerAllah razı olsun bu gün içimi rahatlattınız hepinizden çalışmaya devam ettiğim için biraz zorlandım herhalde ama çok iyi geldi hepinizin yazdıkları
Ben bugün ilk iğnemi oldum canımAy etmez miyim, hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımızaSizde durum ne?
Cetrodite nedir kızlar bana da verdiEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Süreçte tüm güzellikler seninle olsunBen bugün ilk iğnemi oldum canım
Amin çok teşekkür ederim evet ilk 2 aşılama varSüreçte tüm güzellikler seninle olsunİlk deneme mi?
Canım yumurta çatlamasın diye veriliyor. Birde sanırım orantılı büyütmek için. İki iğneyi birden mi yaptın?Cetrodite nedir kızlar bana da verdi
Hayır canım sadece gonalf yap dediler antibiyotik ve folik asit şuanCanım yumurta çatlamasın diye veriliyor. Birde sanırım orantılı büyütmek için. İki iğneyi birden mi yaptın?
Gonal-f yumurtaları geliştirmek ve büyütmek için,Cetrodite nedir kızlar bana da verdi
Kanıtlanmış bir zararı yok henüz ama yine de önermiyor doktorlar genelde. Bu süreçte sen de kullanma benceKızlar yasak listesinden lazer epilasyon da var size de yasak mıydı? Ev tipi IPL kullanıyorum o da zararlı mı acaba
Cetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söylediHayır canım sadece gonalf yap dediler antibiyotik ve folik asit şuan
Tamam kullanmayayimKanıtlanmış bir zararı yok henüz ama yine de önermiyor doktorlar genelde. Bu süreçte sen de kullanma bence
Teşekkür ederimGonal-f yumurtaları geliştirmek ve büyütmek için,
Cetrodite büyüyen yumurtaların opudan önce çatlamasını önlemek için,
Ovitrelle de çatlatmak için
5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdiCetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi
Senin ilaç dozları mı yüksek acaba benimkini de devlet karşılamıyordu, ilaçları 22bine aldık bu ay içerisindeCetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi
Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi Eki Görüntüle 3511081
Ben toplamda 11 kutu gonal f 300, 5 kutu cetrodite 1 ovitrelle 2 gonapeptyl kullanmış oluyorum. Birde klinikten alıyorum ilaçları belki fiyat farkı oluyordurSenin ilaç dozları mı yüksek acaba benimkini de devlet karşılamıyordu, ilaçları 22bine aldık bu ay içerisinde
Hiç evde test yapmadinmi belirti varmıydı peki sende 5 ci gün embriyosu erken belli oluyor diyorlarBenim için nedense bugün daha kolay geçti kızlar son gün çünkü artık sonuca kavuşacağız
İlişki yasak değil aslında.Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak