KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet canim fazla yumurta çıkıyorsa sonrasında ağrı da oluyor.
Neden geliyor ki, eşin mani olamaz mı acaba ?
1 yıldır gelme planları vardı abim daha yeni yıllık izin almış yengem de hemşire 1 6 Aralık arası grev var
Canım öncelikle lütfen sinirlerine hakim ol. Biliyorsun bu işin ilk aşaması psikolojik açıdan rahat olmak. Gelecek olanlar aslında en yakınların acaba uygun bir dille söylesen mi? Bu aşamanızı bilen biri belki söyleyebilir. Yada yengene söyle abine o söylesin.
Ya yengemle aramız çok iyidir biz çok şeyimi paylaşırım abime bile söylemez hatta söylesem de işte kimseye söylemek istemiyorum. Opu işlemi ortalama ne kadar süre sonra oluyor acaba onlar gidimce olsa iğneleri söylesem de tüp bebek olduğunu da soylemeyebilirim

insallah pozitif sonuçlarınızı görürüz sizin için de dua edeceğim. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın yüzünüzü güldürsün insallah ❤ bi daha ağlayacaksakta mutluluktan olsunn 🙏
Bende hepinizi için farklı ediyorum🙏kolay değil şu süreç, yıpratıcı her anlamda.Ama güzel şeylerde oluyor,mesela bugün buraya girene kadar bok gibi hissediyordum.Burada ki hikayeler benzer ve pozitif gören çok paylaşım gördüm bu biraz olsun moral oluyor işte.ozellikle seni en iyi anlayacak kişilerle birseyler paylaşmak paha biçilemez bir notrlenme sağlıyor. Hersey için teşekkür ederim ve sarılıp kokladigimizda tüm bu acılara değdi diyeceğimiz gün yakındır inşallah. Allah hepimizin duasını kabul eylesin 🙏🙏😘

Acaba eşine mi söyletsen 😔 vallahi ben bile üzüldüm sinirlendim senin için. Böylesine özel bir zamanda misafir gelmemeli kesinlikle 😔 neden saklanarak iğne yapmak zorunda kalasın? Evin en rahat olman gereken yer. Unutma bu işte stres kesinlikle olmamalı😔
Eşime söylesem yanlış anlayabilirler sonuçta enişte oluyor. Yani fırsat buldukları tek dönem uzun zamandır geleceğiz geleceğiz diyorlardı şimdi de bu tarihe denk geldi gelmeyin desek yanlış anlayabilirler. Artık acaba tedaviyi bir ay ertelesem diye bile düşünüyorum

1 yıldır gelme planları vardı abim daha yeni yıllık izin almış yengem de hemşire 1 6 Aralık arası grev var

Ya yengemle aramız çok iyidir biz çok şeyimi paylaşırım abime bile söylemez hatta söylesem de işte kimseye söylemek istemiyorum. Opu işlemi ortalama ne kadar süre sonra oluyor acaba onlar gidimce olsa iğneleri söylesem de tüp bebek olduğunu da soylemeyebilirim
Ne zaman gelecekler ve ne kadar kalacaklar ki

Ne zaman gelecekler ve ne kadar kalacaklar ki
1 Aralık'ta gelecekler 7 Aralık cumartesi günü dönerler muhtemelen. Benim tedavim 26 Kasım'da başlayacak yani onlar tam ortada gelecek 😂🤬 iğnelerin 1
insallah hepimiz kavuşalım hayirlisiyla allahim emeklerimizi isteklerimizi boşa çevirmesin 🙏❤ sizi o kadar iyi anlıyorum ki 11 yıldır uğraşıyoruz biz de. bazi komşuların akrabaların her gördüğünde sürekli sormasından bıktım tahammül dahi edemiyorum. olsa bilirsin zaten dimi. oyle de diyemiyorum. uzak tutmaya başladım kendimi artık. hiçbiri iyi gelmiyor. etrafımda herkesin çocuğu oldu 2. 3. oldu okula başladılar. bi tek ben kalmışım gibi hissediyorum. bugun test yaptım mesela negatif cikti onun hüznüyle agirliyla çok kotuydum ağladım 6. denememiz çünkü. ben ağlarken o sırada arkadaşlarım wp görüntülü aradılar açamadım haliyle. butun tedavilerimi ne kadar çok istediğimi bilen tek kişiler bi de. sonra ss alıp atmışlar konuşurken. hepsi kucaklarına bebeklerini almış diğeri de hamileymiş 7 aylık. o an ki duygum karmakarışık oldu hem çok hüzünlendim hem bebekler için dualar ettim hem kendim için. Allaha isyan ettim ağladım. bilmiyorum ya. Allahim insallah bir gün bizim de yüzümüze gülecek inanıyorum
11 yıl çok uzun bir süre Rabbim en kısa sürede Güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Bizim 3,5 yıl oldu ama seni çok iyi anlıyorum biliyor musun artık tüm arkadaş ortamlarında herkesin çocuğu olduğu için herkes çocuklarından gebeliklerinden doğumlarından bahsediyor ben bunların hiçbirini yaşamadığım için sürekli konudan uzak ve sohbetten dışarıya kalıyorum ve bu yüzden bir sürü arkadaşımla artık görüşmüyorum. Onlar bunu bebeklerini kıskandım gebeliklerini kıskandım mesafe koydum diye düşünüyorlar ama hiçbir zaman asla anlamayacaklar ne hissettiğimi

opu işlemi genelde adetin 13. 14. günü oluyor. yani benim hep öyle oldu

1 Aralık'ta gelecekler 7 Aralık cumartesi günü dönerler muhtemelen. Benim tedavim 26 Kasım'da başlayacak yani onlar tam ortada gelecek 😂🤬 iğnelerin 1

11 yıl çok uzun bir süre Rabbim en kısa sürede Güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Bizim 3,5 yıl oldu ama seni çok iyi anlıyorum biliyor musun artık tüm arkadaş ortamlarında herkesin çocuğu olduğu için herkes çocuklarından gebeliklerinden doğumlarından bahsediyor ben bunların hiçbirini yaşamadığım için sürekli konudan uzak ve sohbetten dışarıya kalıyorum ve bu yüzden bir sürü arkadaşımla artık görüşmüyorum. Onlar bunu bebeklerini kıskandım gebeliklerini kıskandım mesafe koydum diye düşünüyorlar ama hiçbir zaman asla anlamayacaklar ne hissettiğimi
Aminn canım teşekkür ederim. bizi bizden anlayan kimse yok zaten 😌

1 Aralık'ta gelecekler 7 Aralık cumartesi günü dönerler muhtemelen. Benim tedavim 26 Kasım'da başlayacak yani onlar tam ortada gelecek 😂🤬 iğnelerin 13. Günü gidecekler
tedaviyi ertelemeyi düşünmeyin bence. o zamana kadar ne olacağı belli bile olmaz. belki erken giderler. bi kac gün önce donerler belki hiç öyle dusunme. söylemek istemezsen de dediğim gibi opu günü eve geldikten sonra onlara söylemek istemezsen de halsizim uzanacağım hasta olcam heralde dersin istirahat edersin ne olacak ki

Bende hepinizi için farklı ediyorum🙏kolay değil şu süreç, yıpratıcı her anlamda.Ama güzel şeylerde oluyor,mesela bugün buraya girene kadar bok gibi hissediyordum.Burada ki hikayeler benzer ve pozitif gören çok paylaşım gördüm bu biraz olsun moral oluyor işte.ozellikle seni en iyi anlayacak kişilerle birseyler paylaşmak paha biçilemez bir notrlenme sağlıyor. Hersey için teşekkür ederim ve sarılıp kokladigimizda tüm bu acılara değdi diyeceğimiz gün yakındır inşallah. Allah hepimizin duasını kabul eylesin 🙏🙏😘
amiinnnnnnn❤🥰🙏😘

Eylülde başladı benim tedavimde.9 yumurtadan 1 tanesi 5.gun e ulaşıp donduruldu.19 Kasım da transfer gerçekleşti.bugun 3. Gun ve adet ağrısına benzer ağrılar çekiyorum vakit geçmiyor hormon ilaçları sagolsun Evde sinek öldürseler onunda ailesi vardı diye ağlıyorum . Sonuçtan çok umutlu değilim 10 yıldır her ay usanmadan acaba hamilemiyim diye bekledim. En çokta insanların acimasina tahammül edemiyorum artık. Yanımda bebek muhabbeti açılınca insanların gözlerime bakması,bebeği olanların inadına yapıyor gibi her seferinde ağzıma ağzıma sokması. Delirmeme ramak kaldı ve yaşadığım şeylerde ki yalnızlığımı ve bu salt acıyı birtek siz anlayabilirsiniz.isyan etmek istemiyorum ama tam da o noktadayım.Umarım, tüm samimiyetimle söylüyorum ki, umarım siz kavusursunuz hayallerinize inş.
Insallah beklediginiz, bekledigimiz sonucu aliriz 😊❤️💐

Çok kafaya takmıyordum aslında gizli bir şekilde hallederim diyordum. Ama o puya falan denk gelirse kötü olur benim için. Hadi iğneleri bir şekilde saklarım gizliden yaparım ama yumurta toplama işlemi zor oluyor diyorlar onu nasıl saklayacağım
Soylemek istemediginizde odanizda ignelerinizi usul usul yaparsiniz, kimsecikler anlamaz 😊 Ama bazi igneler buzdolabinda saklaniyor, eger yengeniz onlari gorurse ebe oldugu icin anlayabilir ama yine de buzdolabina havlu peceteye, sonra da kucuk posetlere vs sararak koyabilirsiniz. Ben oyle yapmistim, ne olur ne olmaz eve gelen misafir dolabi acar sorar eder veya ismini kendi arastirir bulur diye dusunmustum. OPUda cok uzun bir islem degil ama anestezi aldigimiz icin biraz uyku yapabilir sonrasinda. O gun birazcik dinlenme imkaniniz olursa super olur, olmazsa da dunyanin sonu degil. Belki ekstra dinlenmeye bile ihtiyac duymayacaksiniz. O yuzden simdiden buna uzulmeyin, zamana birakmak daha iyi olabilir 😊✨

tedaviyi ertelemeyi düşünmeyin bence. o zamana kadar ne olacağı belli bile olmaz. belki erken giderler. bi kac gün önce donerler belki hiç öyle dusunme. söylemek istemezsen de dediğim gibi opu günü eve geldikten sonra onlara söylemek istemezsen de halsizim uzanacağım hasta olcam heralde dersin istirahat edersin ne olacak ki
Yani çok abartılı bir durum olmuyorsa dediğin gibi yaparım aslında halsizim yatacağım falan derim çok belli etmem yani aslında transferden sonrası biraz daha önemli gibi dikkat etmek lazım o zaman evde yalnız olacağım

Soylemek istemediginizde odanizda ignelerinizi usul usul yaparsiniz, kimsecikler anlamaz 😊 Ama bazi igneler buzdolabinda saklaniyor, eger yengeniz onlari gorurse ebe oldugu icin anlayabilir ama yine de buzdolabina havlu peceteye, sonra da kucuk posetlere vs sararak koyabilirsiniz. Ben oyle yapmistim, ne olur ne olmaz eve gelen misafir dolabi acar sorar eder veya ismini kendi arastirir bulur diye dusunmustum. OPUda cok uzun bir islem degil ama anestezi aldigimiz icin biraz uyku yapabilir sonrasinda. O gun birazcik dinlenme imkaniniz olursa super olur, olmazsa da dunyanin sonu degil. Belki ekstra dinlenmeye bile ihtiyac duymayacaksiniz. O yuzden simdiden buna uzulmeyin, zamana birakmak daha iyi olabilir 😊✨
Ay doğru diyorsunuz ya bir an kendimi çok bunalttım ama bazen insanın gözüne çok zor geliyor şimdi gelmeyin desem kırılacaklar aslında yengemle aram çok iyidir yani söyleyebilirim hiç kimseye söylemez hatta eşimle bizi tanıştıran da yengemdi çok böyle arkadaş gibiyiz ama yine de insan kimseye söylemek istemiyor işte

Aa aslında 6.günde bu değeri görsem korkardım arkadaşım 6.günde 86 ile öğrenmişti demekki önemi yok sayının
Aslında değer 6.gune göre iyi önemli olan katlanması zaten de ben mesela 6.gun 86 ile öğrendim ikizdi tek olsa yarısı falan çıkardı umarım herkes pozitif görüp sağ salim kucağına alır ♥️🤲

X