aaaaa sendemi hamilesin hayırlı olsun canım.Günaydın,
akşam beta HCG baktırdım 76.38 çıktı sabahki testim de hala silik ve reglime üç gün var bir problem var mıdır? Kasıklarım hala ağrıyor eşime de söylemedim henüz acaba ikinci kan testini ne zaman yapayım bilgisi olanlar yardım edebilir mi.
Evet canım benim çok şükür hamileyimaaaaa sendemi hamilesin hayırlı olsun canım.2. kan testini yarın akşam verebilirsin. tebrik ederim tekrardan darısı bize
Amin canım Ne güzel konuştun. Ne kadardır bu anı bekliyorsunuz özel bişey yaptınız mı ilaç vs kullandın mıEvet canım benim çok şükür hamileyimyarın akşama inşallah vermeyi düşünüyorum kanı. Sende tez vakitte böyle güzel sürprizle bizi şaşırt Allahım kimseyi paysız bırakmasın arkadaşlar
sadece 2 aydır folik asit kullanıyorum 4 ay oldu isteyeli ovülasyon testiyle yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki yaşadık yumurtlamadan sonraki 11. günde kaset test ile öğrendimAmin canım Ne güzel konuştun. Ne kadardır bu anı bekliyorsunuz özel bişey yaptınız mı ilaç vs kullandın mı
Aminnn canım insAllah gönlünüzce olsun umudunuz boşa çıkmasın hayırlı iseAmin inşallahilk defa geciktim ya eşimde bende bu yüzden umut ediyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canimmm gözün aydın olsun Allah tamamını erdirsinsadece 2 aydır folik asit kullanıyorum 4 ay oldu isteyeli ovülasyon testiyle yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki yaşadık yumurtlamadan sonraki 11. günde kaset test ile öğrendim
Negatif çıktı kan verdim bugünAminnn canım insAllah gönlünüzce olsun umudunuz boşa çıkmasın hayırlı ise
Canimmm gözün aydın olsun Allah tamamını erdirsinçok sevindim kan sonucuna
Sağlık olsun canım hayırlısı olsun hakkinizda sanırım bu ay genelde herkes gecikiyor ama bi düzensizlik var hayır ola açıkçası bende kan vermeye korktum şimdi yaNegatif çıktı kan verdim bugün
Daha adet olmadim. Cumaya randevu aldımSağlık olsun canım hayırlısı olsun hakkinizda sanırım bu ay genelde herkes gecikiyor ama bi düzensizlik var hayır ola açıkçası bende kan vermeye korktum şimdi ya
Allah bütün bekleyenlere bu aydınlıktan nasip etsinCanimmm gözün aydın olsun Allah tamamını erdirsinçok sevindim kan sonucuna
Git bakalım belkide geç döllenme olabilir o zaman insAllah öyledirDaha adet olmadim. Cumaya randevu aldım
Ümitlerim tükendi ve askoGit bakalım belkide geç döllenme olabilir o zaman insAllah öyledir
Benimde yumurtlama dan sonra bugün 12. Gün adete 6 gün var bakalım. Bizim çok oldu yaa 1.5 yılı geçti. Bu ay bende arı sütü bal polen karışımı ve D vit kullandım bide kilo verdim. Çok kilolu oldugumu düşünmüyorumsadece 2 aydır folik asit kullanıyorum 4 ay oldu isteyeli ovülasyon testiyle yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki yaşadık yumurtlamadan sonraki 11. günde kaset test ile öğrendim
Adet oldum bugun 6 gün gecikmeli Letu'nun etkisi sanırım geçen ayda 4 gün geciktirmistiSen naptın canım.
ya ayıptır söylemesi elbette burda herkes bulduğu şifayı paylaşıyor bende etkisi olduğunu düşünmedim ama rahatlatmıştı beni diyeceğim bir önerim var. Balayında kana bulaşacak derecede enfeksiyon kaptım 6 ay kan işedim resmen ilaçlarla düzenlendi biraz annemin zoruyla süt maydanoz buharına oturdum bu ayBenimde yumurtlama dan sonra bugün 12. Gün adete 6 gün var bakalım. Bizim çok oldu yaa 1.5 yılı geçti. Bu ay bende arı sütü bal polen karışımı ve D vit kullandım bide kilo verdim. Çok kilolu oldugumu düşünmüyorumama 8 kg kadar verdim. Sonradan öğrendim ki kilo vermek gebeliği kolaylaştırıyor muş
Yok yok öyle deme dur sakın olacak vakti saati gelince hiç problem yok sonuçta o zaman beklenen vakit saat aşko sen Güzel düşün güzel olsun tamam mı dur bakalım cuma günü git ne diyecek doktorun güzelce anla dinle içinden gelen herşeyi sor bide bu mfk herkes deniyor ve hep pozitif masAllah canım ya dene bı istersen sende heÜmitlerim tükendi ve asko
Mfk yasaklıYok yok öyle deme dur sakın olacak vakti saati gelince hiç problem yok sonuçta o zaman beklenen vakit saat aşko sen Güzel düşün güzel olsun tamam mı dur bakalım cuma günü git ne diyecek doktorun güzelce anla dinle içinden gelen herşeyi sor bide bu mfk herkes deniyor ve hep pozitif masAllah canım ya dene bı istersen sende he
Adet olmamak gerdi beni ilk defa geciktimYok yok öyle deme dur sakın olacak vakti saati gelince hiç problem yok sonuçta o zaman beklenen vakit saat aşko sen Güzel düşün güzel olsun tamam mı dur bakalım cuma günü git ne diyecek doktorun güzelce anla dinle içinden gelen herşeyi sor bide bu mfk herkes deniyor ve hep pozitif masAllah canım ya dene bı istersen sende he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?