- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
çokk tebrikler çok Allah tamamına erdirsinArkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokk tebrikler çok Allah tamamına erdirsinArkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Amin arkadaşım darısı sizlerin başına inşallah hepiniz için dua edicemçokk tebrikler çok Allah tamamına erdirsin
AminAmin arkadaşım darısı sizlerin başına inşallah hepiniz için dua edicem
Ya grip oldum hatta covid oldum sandım Bi ara. Yani ilk defa böyle bir vücut ağrısı çektim. Ama iş yaptıktan sonra ya da ayakta kalınca benim de kasık ve sırtım ağrıyorBende geceye doğru belim kasığım başlıyor ağrımaya, biraz fazla iş görünce o yüzden sordum. Gerçi daha test yapmadım. Düşünüyorum belki regl gelir
Beklicem daha bir hafta O zaman adetimden baya gecmiş olucak. Bakalım ne olucak. Gözüm bir kere kisten korktu. Akıntım azda olsa var cevapladığınız için çok teşekkür ediyorumYa grip oldum hatta covid oldum sandım Bi ara. Yani ilk defa böyle bir vücut ağrısı çektim. Ama iş yaptıktan sonra ya da ayakta kalınca benim de kasık ve sırtım ağrıyor
Gerek kalmadı kuuzusabah regl başladıSende test yapacaktın bugün canım naptın
Ben listede var mıydım hatırlayalamdım ama regl oldum sabahGünü geçip sonuç bildirmeyenlere çarpı koyuyorum sonucu bildirince degistririm
Rica ederim ne demek. Hakkınızda hayırlısı olsun İçinizi ferah tutun olur allahın izni ile ❤Beklicem daha bir hafta O zaman adetimden baya gecmiş olucak. Bakalım ne olucak. Gözüm bir kere kisten korktu. Akıntım azda olsa var cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum
Hepimizin hakkında hayırlı olsun İnşa AllahRica ederim ne demek. Hakkınızda hayırlısı olsun İçinizi ferah tutun olur allahın izni ile ❤
Sen naptın canım.Günü geçip sonuç bildirmeyenlere çarpı koyuyorum sonucu bildirince degistririm
Bı test yap hadi canimmmv vardir ozamnYani ya yoksa ilk defa bu kadar geciktim 4.gun bugün umudum var şuan eğer değilsem çok üzülürüm ama hayırlısı olsun inşallah
Yaaaa Ball kiz çok tatlısın ya48 Hamişleee ayı kapatmak uzereyizzz yok mu testttt yapannnn gelll vatandaş geellll
Aminnn canım insAllah gönlünüzce olsun umudunuz boşa çıkmasın hayırlı iseAmin inşallah ilk defa geciktim ya eşimde bende bu yüzden umut ediyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi yaa sağlık olsun canımGerek kalmadı kuuzusabah regl başladı
BıktımHadi yaa sağlık olsun canım
Sen ne yaptın canım test yapmaya karar vermiştin48 Hamişleee ayı kapatmak uzereyizzz yok mu testttt yapannnn gelll vatandaş geellll
Eşim görevde her sabah mesajı
Son durum nedir ? Bir belirti var mı ? Gelen giden var mı ? Ağrın sizin. Var mı ? Vakti gelmiştir belki ?
Adamı düşünüyorum daha çok benden çok üzülecek belk
Olmamış canım ama değerlendirdin yine yarın koyulaşır tamamenYumurtlama olmuş mu kızlar arkadaşım atmış bilemedim